Cum SĂRUȚI în funcție de ZODIE

Stelele dictează multe lucrui în viaţă, inclusiv felul în care sărutăm. De aceea fiecare semn zodiacal are un mod de a săruta unic. Să recunoaștem: chiar și cei care nu ced în horoscoap și astrologie se află în căutarea unui partener potrivit. Deci, indiferent dacă crezi sau nu, sau cauţi pe ascuns, e bine să ştii la ce să te aştepţi când săruţi pentru prima oară pe cineva.

Mai jos poţi afla cum sărută fiecare semn:

Capricorn

Capricornii sărută cu multă afecţiune şi ardoare. Cei care au fost născuţi sub acest semn fac multe gesturi romantice în timp ce se sărută, cum ar fi să-şi plimbe mâna prin părul partenerului şi să îi cuprindă talia.

Peşti

Un sărut de la Peşti este în primă fază timid şi încet, dar situaţia se tranformă rapid într-una pasională şi incitantă.

FOLLOW ME

Rac

Racii îşi exprimă în general dragostea prin săruturi. Asta înseamnă că un Rac te va săruta cu pasiune, în aşa fel încât te va satisfice complet.

Vărsător

Vărsătorii fac dintr-un sărut o experienţă cool. Aceştia sărută ca niciun alt semn al zodiacului. O să îţi aminteşti sărutul cu un Vărsător pentru totdeauna. Femeile şi bărbaţii Vărsător sunt cei care fac prima mişcare.

Berbec

Berbecul este impulsiv şi te va săruta când nu te aştepţi. Un sărut de la cineva sub semnul Berbec este pasional, sexi, şi îţi inspiră aventură.

Săgetător

Un sărut de la el te va duce în al nouălea cer. Săgetătorul sărută de asemenea cu o doză de agresivitate, dar nu acelasi tip de agresivitate demonstrată de Scorpion.

Scorpion

Nu ar trebui să săruţi niciodată un Scorpion dacă stai prost cu inima. Chiar dacă vrei să îţ săruţi, ai grijă pentru că este cel mai pasional semn al zodiacului. Te va săruta cu atâta pasiune, până te va lipi de un perete şi îţi va muşca buzele.

Balanţă

Balanţa sărută cu graţie şi delicateţe. Aproape nu îşi foloseşte limba când sărută şi nu te va muşca niciodată.

Fecioară

Fecioarele se dedică complet persoanei pe care o sărută. Te vor urma în orice mişcare, dacă vrei să fie romantic, Fecioarele se vor conforma, la fel şi dacă vrei ca sărutul să fie pasional.

Leu

Leii sărută într-un mod jucăuş. Îşi tachinează mereu partenerul dar asta îi face irezistibili.

Gemenii

Gemenii sunt foarte versatili când vine vorba de săruturi. Vor încerca mai multe stiluri cu tine, pentru că se plictisesc uşor de acelaşi fel de sărut.

Taur

Taurii sunt foarte pretenţioşi când vine vorba de sărutări. Nu vor pupa pe oricine. Dacă te va săruta cineva sub semnul Taurului, ar trebui să te simţi mândru de asta. Vei avea parte de un sărut lent şi pasional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.