Cum să faci cumpărături eficient de Black Friday

Foarte mulți români așteaptă cu multă nerăbdare zilel de Black Friday pentru a cumpăra produsele dorite la prețuri mici! Fie că e vorba de electrocasnice sau alte produse pentru casă, produse de îngrijire sau cadouri pentru cei dragi, iată câteva trucuri care ar putea să te inspire!

Eu am făcut câteva calcule și am planificat din timp ce aș vrea să cumpăr pentru a urmări evoluția reducerilor. Dacă vrei să profiți cu adevărat de această perioadă, asigură-te că reducerea este una reală și nu una de suprafață.

Am căutat deja pe câteva site-uri ofertele lor de reducere și am întocmit o listă cu produsele care m-ar interesa. În mare parte e vorba de cadouri pe care să le fac celori dragi, iar cu diferența plănuiesc să-mi fac și mie un cadou, căci e important să nu uităm de nevoile personale. 🙂

Iată așadar câteva dintre lucrurile pe care m-am gândit să vi le recomand și vouă:

Jucarii pentru cei mici. Goana dupa jucarii mă obosește în fiecare an. De data asta m-am gândit să le cumpăr din timp și singura mea preocupare va rămâne găsirea unui loc bun în care să le ascund până la sărbători. Am facut o selecție de jucării de care aș avea nevoie și iată ce am găsit:

Tableta Noriel Pad o voi cumpara cu 299 de lei, economisind astfel 100 de lei.

Papusa Maia o voi cumpara cu 139 în loc de 196 de lei, deci cu economie de 63 de lei.

Pentru prietenele mele

Pentru cea mai buna prietena am gasit un colier care costa 220 de lei, iar acum îl voi cumpăra de pe www.elefant.ro cu numai 59,90 lei. Am economisit 160 de lei

Pentru mama, am gasit cadoul potrivit. O cutie cu răsfat la 58,99 de lei, cu o reducere de la 116,64 lei. Am mai economisit si aici 58 de lei.

Pentru soțul meu a fost cea mai grea decizie. Ce poți cumpăra unui barbat fiind sigură că o să îi placă? Eu aș merge la sigur cu ceasurile sau cu gadget-urile. O altă idee foarte bună ar fi un parfum despre care cred că îi va plăcea. De la 364 de lei, cât costa în mod normal, îl voi cumpara cu 129 de lei, economisind 235 de lei.

Pentru că am reușit până acum să economisesc 616 de lei, merit să mă răsfăț și eu puțin. Am găsit un pullover United Colors of Benneton cu numai 115 lei, care avea un preț ințial de 439 de lei. Am economisit și de data aceasta 324 de lei. De Revelion, m-am gandit să nu trec neobservata. Am gasit o rochie rosie care cred ca mi se potrivește pentru a trece cu noroc în anul care urmeaza. Ce spuneti de alegerea mea? Reducerea este de la 699 la 359 de lei, deci o economie de 340 de lei.

Voi reuși să economisesc 1280 de lei! Nu uitați să comparați foarte atent prețurile și să aruncați o privire pe mai multe site-uri înainte de a lua decizia finală!

Se  dă startul reducerile în noaptea asta, deci vă urez spor la cumpărături!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.