Cum se așează masa CORECT

De când viața a devenit prea rapidă, ai tendința să ignori elementele de bază ale vieții tale. Aranjarea unei mese în mod adecvat este un obicei care a devenit literalmente o parte a trecutului.

Deci, nu îți face griji dacă nu ești familiarizat cu această abilitate. Următoarele sfaturi te vor ajuta:

1. Micul dejun

Aranjarea corespunzătoarea a mesei pentru micul dejun ar putea fi un obicei care să nu fie posibil în timpul săptămânii, din cauza lipsei de timp, dar pentru sfârșitul săptămânii poți încerca cu siguranță acest stil de aranjare a mesei pentru a face micul dejun mai atrăgător. Masa ar trebui să includă o ceașcă și farfurie pentru orice băutură caldă pe care intenționezi să o servești împreună cu un pahar înalt pentru suc sau shake-uri.

Șervețelul trebuie să fie pliat într-o formă triunghiulară și trebuie așezat pe partea stângă a mesei, împreună cu furculița și farfuria cu ceașcă, împreună cu cuțitul și lingura.

FOLLOW ME

2. Masa de prânz

Masa din timpul prânzului poate părea destul de dificil de aranjat. Acest lucru se datorează faptului că în timpul prânzului ai mai multe feluri de mâncare, chiar și un desert. Deoarece s-ar putea să fii limitat și stresat din cauza timpului în ceea ce privește finalizarea felurilor de mâncare, pregătirea mesei poate fi o sarcină destul de mare.

Începe prin a aranja farfurie pentru felul principal în centrul mesei, cu șervețelul, o furculiță și o lingură pe partea stângă a farfuriei. O lingură mică și un cuțit să fie plasate pe partea dreaptă a farfuriei. Șervețelul să fie îndoit în formă dreptunghiulară. De asemenea, ar trebui să existe o farfurie pentru salată sau una pentru sos și o farfurie pentru desert sau un castron de dimensiuni mici, în funcție de desert.

3. Cina

Masa de seară este relativ mai ușoară decât micul dejun sau masa de prânz. Începe din nou cu farfuria pentru felul principal care trebuie pusă în centru. Șervețelul trebuie să fie pliat în formă dreptunghiulară, iar furculițele pentru cină și salată să fie așezate pe partea superioară a șervețelului. O schimbare pentru această masă este că un cuțit ar trebui să fie plasat în partea de sus a farfuriei de salată. Cuțitul și lingura să fie plasate pe partea dreaptă a mesei. Două farfurii de dimensiuni mici ar putea fi necesare una pentru desert și cealaltă pentru pâine.

4. Masa europeană

Masa în stil european este un amestec de diferite stiluri. O schimbare majoră, care este remarcabilă în acest stil, este aceea că necesită așezarea șervețelului pliat într-o formă de romb pe farfurie. Salatele și furculițele pentru cină vor fi plasate pe partea stângă a farfuriei, în timp ce cuțitul și o lingură vor fi așezate pe partea dreaptă a acesteia. Lingura și furculița de deșert ar putea fi așezate în fața farfuriei, dar acest lucru este opțional deoarece plasarea poate fi de asemenea lângă cuțitul și lingura din partea dreaptă a farfuriei principale. Alte opțiuni ar putea include sticla de vin și apă pentru a fi așezate deasupra farfuriei din partea dreaptă.

5. Brunch/ Gustare

În acest caz șervețelul trebuie să fie așezat chiar pe farfurie, având în partea stângă farfuria pentru salată și furculițele. Cuțitul și lingura pentru desert în partea dreaptă, iar deasupra lor, cupele pentru desert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.