Cum sunt afectate zodiile de echinocțiul de toamnă – previziuni din 23 septembrie până la finalul lunii

Cum sunt afectate zodiile de echinocțiul de toamnă 2021 - previziuni din 22 septembrie până la finalul lunii

Vezi cum îți înfluențează zodia echinocțiul de toamnă din noaptea de 22 septembrie 2022.

 

 BERBEC

Până pe 22 septembrie, Berbec, Soarele se află în Fecioară și în a șasea ta casă, cea a sănătății, a sarcinilor și a organizării. Potrivit gemenilor, acest lucru face ca acesta să fie momentul perfect pentru a-ți pune în ordine toate listele de lucruri de făcut. Sezonul Balanței sosește pe 22 septembrie (împreună cu echinocțiul de toamnă), oferindu-vă ocazia de a vă recalibra, de a găsi echilibrul și de a clarifica orice treburi neterminate. Luați-o încet, deoarece toate cele cinci planete exterioare (Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto) sunt încă retrograde, iar Mercur li se va alătura pe 27 septembrie. Folosiți această perioadă pentru a clarifica orice confuzie sau conflict cu prietenii, membrii echipei și cu cei mai apropiați oameni dragi, în special.

 TAUR

Probabil că nu ești pregătit să se termine vara, Taur, cu Soarele în Fecioară care îți luminează a cincea casă jucăușă și pasională până pe 22 septembrie. Când vine sezonul Balanței – și echinocțiul de toamnă – pe 22 septembrie, probabil că vei simți nevoia de a găsi un echilibru și de a te concentra pe bunăstarea ta personală, deoarece Soarele se mută în a șasea ta casă a sănătății și a organizării. Dar, cu toate planetele exterioare încă retrograde (iar Mercur li se va alătura pe 27 septembrie), acesta este un moment bun pentru”a vă retrage, a evalua planurile de ansamblu și a schimba vitezele după cum este necesar.

 GEMENI

Cu Soarele în Fecioară și în a patra ta casă domestică, Gemeni, ești mulțumit să rămâi în casă și să-ți acorzi toată grija de sine de care ai nevoie. Odată ce începe sezonul Balanței, pe 22 septembrie, Soarele se mută în a cincea ta casă romantică și creativă, explică agrologii. Există șanse ca acești nativi să se mute într-un nou cămin, iar unii Gemeni ar putea, de asemenea, să primească vești despre un copil. Amintiți-vă doar că cele cinci planete exterioare sunt încă în retrogradare, iar Mercur li se alătură pe 27 septembrie. Pe scurt, acesta este un moment bun pentru a lua lucrurile încet și a vă concentra pe corectarea cursului și pe afacerile neterminate, mai degrabă decât pe a începe ceva nou.

 RAC

Odată cu sosirea sezonului Balanței, pe 22 septembrie, Soarele se mută în a patra ta casă, a fundației și a familiei, și vei fi mai mult decât pregătită pentru niște timp de casă. Dar, cu Mercur retrograd pe 27 septembrie, va trebui să faci ore suplimentare pentru a ține la distanță tensiunile din gospodărie sau din familie. Cele cinci planete exterioare sunt, de asemenea, încă retrograde, așa că folosiți această perioadă pentru a face un pas înapoi și a vă examina obiectivele și a le recalibra, dacă este necesar.

 LEU

 Luna Plină în Pești de pe 20 septembrie a adus o sumă frumoasă de bani (sau o oportunitate de investiție) în calea ta. Acestea fiind spuse, gemenii vă sfătuiesc să nu vă grăbiți să vă angajați în ceva obligatoriu înainte de a fi pregătiți, deoarece toate cele cinci planete exterioare sunt încă în retrogradare. Cu Mercur alăturându-li-se din 27 septembrie până pe 18 octombrie, comunicarea, tehnologia și planurile ar putea, de asemenea, să se încurce. Este posibil să doriți să amânați orice inițiativă majoră până mai târziu în octombrie, pentru a vă da o șansă de a vă gândi cu adevărat la lucruri.

FOLLOW ME

 FECIOARĂ

Acesta este momentul tău, Fecioară! Soarele în Fecioară și prima ta casă a începuturilor și a identității, te lasă să te simți puternic și curajos. Când vine sezonul Balanței, pe 22 septembrie, vei începe să te simți mai bine ancorat în pământ. Doar amintește-ți că avem o mulțime de planete încă retrograde (Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto, mai exact), iar planeta ta guvernatoare Mercur li se va alătura pe 27 septembrie. Veți dori cu siguranță să amânați deciziile cheie până la sfârșitul lunii viitoare. Între timp, lucrați pentru a pune lucrurile pe drumul cel bun în spatele scenei, sugerează astrologii.

 BALANȚĂ

 Balanță, cu Soarele în Fecioară care cade în a 12-a ta casă a vindecării și a finalurilor. Încheiați toate discuțiile nerezolvate înainte de începerea sezonului Balanței pe 22 septembrie și să vă acordați multă grijă de sine. În plus, cu cele cinci planete exterioare în retrogradare, este un motiv în plus să iei lucrurile încet și să privești imaginea de ansamblu. Mercur merge retrograd în semnul tău pe 27 septembrie, de asemenea, așa că astrologii spun că vei dori să te abții de la luarea unor decizii masive. Concentrează-te pe mici schimbări pe care le poți face în afacerile tale de zi cu zi.

 SCORPION

În sezonul Balanței, pe 22, vei fi mai mult decât pregătit să te reîncarci, deoarece Soarele se va muta în a 12-a ta casă a sfârșiturilor și a vindecării. Acesta va fi un moment prielnic pentru tine să reechilibrezi, să cureți și să prioritizezi. Și cu toate cele cinci planete exterioare lente încă în retrogradare, ia-ți ceva timp pentru a examina imaginea de ansamblu, mai degrabă decât să te grăbești cu ceva. Cu Mercur care devine retrograd din 27 septembrie până pe 18 octombrie, este posibil să fii preocupat de proiecte neterminate – sau de afaceri neterminate.

 SĂGETĂTOR

Cu Soarele în Fecioară și a 10-a ta casă a carierei și a succesului, te simți foarte productiv. Toamna întotdeauna o perioadă productivă și prosperă, pentru tine, primind vești interesante în carieră, adaugă ei. Totuși, pregătește-te pentru 27 septembrie, când Mercur intră în retrograd. S-ar putea să vă răzgândiți sau să trebuiască să vă confruntați cu câteva răsturnări de situație și reconfigurări de program. Fiți gata să luați o decizie rapidă, dar păstrați o atitudine relaxată.

 CAPRICORN

A venit sezonul Balanței, chiar în noaptea de echinocțiul de toamnă, pe 22 septembrie. Vei lua un ritm mai cumpătat cu Soarele în Balanță (și cu casa ta structurată a 10-a). Totuși, nu este nevoie să grăbiți nimic, deoarece toate cele cinci planete exterioare (Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluton) sunt încă retrograde, oferind ocazia perfectă pentru a vă corecta cursul și a vă evalua planurile. Mercur, planeta comunicării, a tehnologiei și a contractelor, devine, de asemenea, retrograd pe 27 septembrie, așa că ați putea la fel de bine să amânați orice decizie crucială până la finalul lui octombrie, chiar!

 VĂRSĂTOR

Asigură-te că iei lucrurile încet, deoarece toate cele cinci planete exterioare sunt retrograde, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a face un pas înapoi și a examina imaginea de ansamblu, mai degrabă decât să te grăbești în ceva obligatoriu. Când Soarele se va muta în Balanță (și în casa ta vizionară a noua), pe 22 septembrie, te va ajuta să ai o vedere cu unghi larg asupra tuturor lucrurilor. Și, bineînțeles, fiți atenți la întreruperile legate de Mercur-retrogradare din 27 septembrie până pe 18 octombrie. 

 PEȘTI

Probabil că te vei simți destul de orientat spre relații, cel puțin în primele săptămâni ale acestei luni, Pești. Soarele în Fecioară cade în a șaptea ta casă a parteneriatului până pe 22 septembrie, ceea ce face ca acesta să fie un moment prielnic pentru a vă echilibra legăturile și a vă asigura că există cooperare și respect reciproc. Odată ce Soarele se mută în Balanță și în cea de-a opta ta casă transformatoare, pe 22, astrologii recomandă să căutați modalități prin care vă puteți uni forțele la un nivel mai permanent, fie în afaceri, fie în dragoste, fie în ambele. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.