Cum te comporți când ești îndrăgostit, în funcție de ZODIE

Descoperă cum te comporți atunci când ești îndrăgostit, în funcție de zodie:

Berbec

Acaparezi  toată relația cu şarmul şi gesturile tale romantice. Cea mai importantă lecţie în iubire este că trebuie să iei în considerare şi punctul de vedere al partenerului.

Taur

Iubeşti foarte mult, dar nu ştii când trebuie să pleci.  Ești obșinuit să oferi şi să primeşti cadouri. Tinzi să stai într-o relaţie până nu mai rămâne nimic de care să tragi.

Gemeni

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Este greu să-şi dea cineva seama când eşti îndrăgostit. Eşti foarte sociabil şi eşti mereu înconjurat de oameni. Acest lucru va induce în eroare orice persoană. Când te îndrăgosteşti, eşti în stare să faci orice ca să fii în fiecare minut cu persoana respectivă. Trimiţi mesaje şi suni pentru că ai nevoie de comunicare permanentă cu partenerul.

Rac

Te simţi în largul tău doar acasă. Îţi arăţi iubirea prin treburile casnice pe care le faci. Însă, aştepţi şi tu acelaşi lucru.

Leu

Eşti loial când te îndrăgosteşti. Iubirea ta este la fel de mare precum energia ta. Eşti foarte protector şi generos în momentele de intimitate.

Fecioară

Te îndrăgosteşti doar atunci când te simţi în siguranţă şi eşti dependent de încrederea partenerului. Îţi alimentezi energia cu cea a partenerului.

Balanţă

Eşti cel mai atent şi politicos partener. Te sacrifici şi faci compromisuri pentru binele partenerului. Uneori te ia valul şi te pierzi din această cauză.

Scorpion

Eşti cel mai senzual semn zodiacal, dar cauţi o conexiune puternică cu partenerul nu doar în intimitate. Aşs cum simţi nevoia de apropiere faţă de partener pentru ca relaţia să fie benefică, atât de rău poţi şi suferi. Asta duce la gelozie, comportament nepotrivit şi nervozitate.

Săgetător

Nu judeca o carte după copertă. Nu eşti cea mai emoţionantă persoană, dar vei fi generos şi vei încerca orice ca să-i fii pe plac partenerului. Este esenţial să mergi împreună cu partenerul prin locuri nemaivăzute pentru a vă lărgi orizonturile.

Capricorn

Să-ţi fie sparte zidurile emoţionale poate fi o provocare. Când cineva îţi câştigă încrederea, îţi câştigă şi devotamentul. Eşti cel mai rece partener, raţional şi foarte calculat.

Vărsător

Crezi că iubeşti pe toată lumea, dar partenerul tău simte că nu primeşte suficientă atenţie şi iubire. Nu-ţi plac tradiţiile şi simţi nevoia să faci mereu ceva ca să fii diferit.

Peşti

Iubeşti profund, dar eşti rănit foarte uşor. Doar pentru că iubeşti cu toată fiinţa ta, s-ar putea să se termine alegând un partener abuziv sau infidel.

0 comentarii pe “Cum te comporți când ești îndrăgostit, în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.