#TIPS&TRICKS

Cum te comporți când ești îndrăgostit, în funcție de ZODIE

Scris de Laura P la 07 mai 2019

Descoperă cum te comporți atunci când ești îndrăgostit, în funcție de zodie:

Berbec

Publicitate

Acaparezi  toată relația cu şarmul şi gesturile tale romantice. Cea mai importantă lecţie în iubire este că trebuie să iei în considerare şi punctul de vedere al partenerului.


Taur

Iubeşti foarte mult, dar nu ştii când trebuie să pleci.  Ești obșinuit să oferi şi să primeşti cadouri. Tinzi să stai într-o relaţie până nu mai rămâne nimic de care să tragi.

Publicitate

Gemeni

Este greu să-şi dea cineva seama când eşti îndrăgostit. Eşti foarte sociabil şi eşti mereu înconjurat de oameni. Acest lucru va induce în eroare orice persoană. Când te îndrăgosteşti, eşti în stare să faci orice ca să fii în fiecare minut cu persoana respectivă. Trimiţi mesaje şi suni pentru că ai nevoie de comunicare permanentă cu partenerul.

Rac

Publicitate

Te simţi în largul tău doar acasă. Îţi arăţi iubirea prin treburile casnice pe care le faci. Însă, aştepţi şi tu acelaşi lucru.

Leu

Eşti loial când te îndrăgosteşti. Iubirea ta este la fel de mare precum energia ta. Eşti foarte protector şi generos în momentele de intimitate.

Fecioară

Te îndrăgosteşti doar atunci când te simţi în siguranţă şi eşti dependent de încrederea partenerului. Îţi alimentezi energia cu cea a partenerului.

Balanţă

Eşti cel mai atent şi politicos partener. Te sacrifici şi faci compromisuri pentru binele partenerului. Uneori te ia valul şi te pierzi din această cauză.

Scorpion

Eşti cel mai senzual semn zodiacal, dar cauţi o conexiune puternică cu partenerul nu doar în intimitate. Aşs cum simţi nevoia de apropiere faţă de partener pentru ca relaţia să fie benefică, atât de rău poţi şi suferi. Asta duce la gelozie, comportament nepotrivit şi nervozitate.

Săgetător

Nu judeca o carte după copertă. Nu eşti cea mai emoţionantă persoană, dar vei fi generos şi vei încerca orice ca să-i fii pe plac partenerului. Este esenţial să mergi împreună cu partenerul prin locuri nemaivăzute pentru a vă lărgi orizonturile.

Capricorn

Să-ţi fie sparte zidurile emoţionale poate fi o provocare. Când cineva îţi câştigă încrederea, îţi câştigă şi devotamentul. Eşti cel mai rece partener, raţional şi foarte calculat.

Vărsător

Crezi că iubeşti pe toată lumea, dar partenerul tău simte că nu primeşte suficientă atenţie şi iubire. Nu-ţi plac tradiţiile şi simţi nevoia să faci mereu ceva ca să fii diferit.

Peşti

Iubeşti profund, dar eşti rănit foarte uşor. Doar pentru că iubeşti cu toată fiinţa ta, s-ar putea să se termine alegând un partener abuziv sau infidel.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


One thought on "Cum te comporți când ești îndrăgostit, în funcție de ZODIE"

  1. Mirabela Matei spune:

    Wow și iar Wow!😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--