Cum te înțelegi cu SOACRA în funcție de ZODIA ei

Cum te înțelegi cu soacra în funcție de ZODIA ei:

1. Când soacra ta e Berbec

E o persoană cu picioarele pe pământ pe care o cucerești destul de greu. Are suflet mare, e energcică și poți să ții cont de sfaturile ei cu încredere. Se înețelege foarte bine cu Săgetătorii și Leii.

 

2. Când soacra ta e Taur…

E o persoană inimoasă și obiectivă. Are multă răbdare și reușește să fie un foarte bun ascultător. Poate fi destul de încăpățânată uneori, dar va fi bucuroasă dacă apelezi la ea pentru sfaturi și o faci să se simtă ca o a doua mamă. Se înțelege bine cu Fecioarele și Capricornii.

3. Când soacra ta e Gemeni…

FOLLOW ME

S-ar putea să-ți fie greu să ții pasul cu ea, pentru că e o persoană activă și plină de optimism. Poate trece ușor de la o stare la alta, așa că e bine să îți alegi cu grijă cuvintele ca să nu o superi. Deși se supără ușor, îi și trece repede. E destul de curiosă și s-ar putea să te simți puțin invadată. Se înțelege bine cu Vărăsătorii și Balanțele.

4. Când soacra ta e Rac…

E o persoană mai linișită și tăcută, care preferă să se gândească bine înainte de a spune ceva. E o femeie blândă ce inspiră bunătate, fapt ce o face să fie foarte apreciată. Nu încearcă să te acapareze și nu îți dă sfaturi nesolicitate. Familia e importantă pentru ea, așa că îți va aprecia vizitele. Se înțelege de minune cu Scorpionii și Peștii.

5. Când soacra ta e Leu…

E o femeie independentă și puternică care știe ce vrea de la viață. E nevoie de multă răbdare din partea ta ca să vă înțelegeți pentru că e destul de enervantă atunci când vrea și dacă o contrazici prea mult, s-ar putea să te privească mustrător. Încearcă să se implice destul de mult în relația voastră și te vei trezi cu vizitele ei atunci când te aștepți mai puțin. Se înțelege bine cu Berbecii și Capricornii.

6. Când soacra ta e Fecioara…

Te-ai ales cu o soacră conștiincioasă și responsabilă. Se gândește bine înainte să ia o decizie și e o persoană înțeleaptă. S-ar putea să fie critică uneori pentru că acordă multă atenție detaliilor, dar sfaturile ei te vor ajuta mult în viață. E destul de sensibilă, așa că încearcă să o menajezi. Se înțelege de minune cu Taurii și Capricornii.

7. Când soacra ta e Balanta…

E genul de persoană care dorește să fie în centrul atenției. Economisește din timp pentru vremuri grele, așa că poți învăța de la ea. E destul de încăpățânată și supărăcioasă, așa că trebuie să fii diplomată. Încearcă să îți fie mai mult prietenă și mai puțin soacră. Se înțelege bine cu Gemenii sau Vărăstorii.

 

8. Când soacra ta e Scorpion…

Așteaptă-te la o soacră hotărâtă, rafinată și calculată. Relația voastră va avea suișuri și coborâșuri; te trage de limbă și când te aștepți mai puțin folosește informațiile în favoarea ei. Dacă reușești să-i ajungi la inimă, vă veți înțelege bine. Cel mai bine se înțelege cu Racii și Peștii.

9. Când soacra ta e Sagetator…

Ești o norocoasă! Soacra ta este o foarte bună asculătoare și are o fire tolerantă. E înțelegătoare și îți va fi mereu alături cu o vorbă bună.  E o persoană foarte prietenoasă căreia îi place să fie înconjurată de oamenii pe care îi iubește. Ține mult la familia ei și are răbdare să îți explice totul până ai înțeles perfect. Se înțelege cel mai bine cu Leii și Berbecii.

10. Când soacra ta e Capricorn…

Te vei bucura de o soacră loială, cu simț de răspundere, căreia îi plac lucrurile bine făcute. Îi vei câștiga greu încrederea, dar atunci când vei reuși, fii sigură că îi intrii la suflet pentru totdeauna și că te va trata ca pe propriul copil. Poți să te bazezi pe ea la greu. Este o persoană care nu aruncă cu banii în stânga și în dreapta și te poate ajuta să înveți cum să rezolvi problemele casei. Se înțelege cel mai bine cu cei ce sunt în zodia Taur sau Fecioară.

11. Când soacra ta e Varsator…

Trebuie să fii mereu în priză, pentru că este o persoană care se răzâgndește fix când nu te aștepțu. Când e vorba de lucruri importante, poți să te bazezi pe ea. Deși pare mai distantă, îi place să fie înconjurată de oameni care să o pună în centrul atenției. Îi plac miciile atenții, așa că poți să îi faci cadouri din când în când. Se înțelege bine cu Balanțe și cu Gemenii.

12. Când soacra ta e Pești…

Înseamnă că este o persoană credincioasă, care ține mult la spiritualitate și valorile morale. Nu ai de ce să îți faci griji, pentru că e o persoană inimoasă, înțelegătoare și prietenoasă dispusă să lase de la ea ca să-i vadă pe ceilalți fericiți. Te poți baza pe ea când ai nevoie, dar încearcă și tu să fii prietenoasă cu ea. Se înțelege bine cu Racii și Scorpionii.

 

0 comentarii pe “Cum te înțelegi cu SOACRA în funcție de ZODIA ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.