Cum te va cere în CĂSĂTORIE în funcție de ZODIE

Tradiţia spune că bărbatul trebuie să îngenuncheze şi te cere de soţie. Vezi că toate prietenele tale se logodesc, tu chiar vrei să fii cu el şi te întrebi mereu ce îl reţine şi când are de gând să facă cererea. Fiecare bărbat este diferit, dar zodia partenerului s-ar putea să-ţi un indiciu despre momentul când va avea loc momentul mult aşteptat.

Berbec

Mai bine mai devreme decât mai târziu. Să fii într-o relaţie cu un Berbec înseamnă să te aştepţi la orice, oricând. Te va cere în momentul în care a simţit că eşti aleasa.Berbecilor le place să-şi asume responsabilitatea şi să obţină tot ce vor.

Taur

Nu este bărbatul căruia să-i placă schimbările. Ai răbdare şi nu grăbi lucrurile, pentru că va dura ceva până te va cere. Îi place viaţa pe care o aveţi acum împreună şi se teme de faptul gandul căsătoriei. Crede că asta poate strica lucrurile între voi.

Gemeni

FOLLOW ME

Îi place să ţină pasul cu lumea. Aşa că dacă aveţi un grup de prieteni care încep să-şi pună pirostriile, ai noroc. Dacă prietenilor nu le place gandul de „a se lua”, mai trebuie să mai aştepţi. Îi plac schimbările,iar după căsătorie, vor apărea schimbări mereu în viaţa voastră. Te va cere când te vei aştepta mai puţin.

Rac

Meită aşteptarea. Este una dintre cele mai emotive zodii. Bărbatul Rac vrea să aibă cu tine o conexiune pe care nu o poţi avea cu altcineva. Te va cere doar atunci când este pregătit să fie deschis total faţă de tine şi se va simţi suficient de confortabil. Poate fi mult mai devreme decât crezi. Depinde de fiecare bărbat în parte.

Leu

Zodie de foc, bărbatul Leu este puternic şi pasional. Dacă ai de gând să te stabileşti cu un Leu, trebuie să ştii că nimeni nu-l poate convinge să facă ceva ce nu vrea. El iubeşte foarte mult, este foarte protector şi nu va îngenunchia. Va face un spectacol cu artificii, va aduce şampanie, chiar şi un cal alb. Când se va căsători, va fi devotat total.

Fecioară

Dacă ai mai avut o relaţie cu o Fecioară, ştii deja răspunsul. Dacă vrei o cerere spontană, ia-ţi un Berbec sau un Leu. Fecioara te va cere după ce aţi discutat deja despre asta. Frumuseţea acestei zodii este că vrea ca totul să fie perfect şi chiar este perfect.

Balanţă

La fel ca Fecioara, îi place să evalueze avantajele şi dezavantajele. Este foarte indecis. Pentru el, este greu şi să se decidă ce vrea să mănânce la restaurant. Îi va lua destul de timp până se va decide să te ceară. Însă când va veni momentul, va face ca totul să fie atât de minunat încât respiraţia ţi se va tăia.

Scorpion

Bărbatul Scorpion este agitata, deci asigură-te că ştii în ce te-ai băgat înainte să te căsătoreşti cu el. Nu îşi face planuri. Pur şi simplu vei spune ceva ce îi va umple inima de fericire, va realiza că tu eşti aleasa şi te va cere.

Săgetător

Ai auzit probabil de cupluri care s-au căsătorit după câteva luni de relaţie şi nu îţi poţi explica cum se poate întâmpla aşa ceva? Crede-mă..un Săgetător ştie. Răspunsul lui este „De ce să aştept?”. Deci, dacă visul tău este să te căsătoreşti pentru toată viaţa şi cât mai repede, Eşti norocoasă dacă e Săgetător.

Capricorn

Este cea mai determinată zodie. Îşi pune cariera înaintea iubirii. Este foarte dedicat în tot ce face şi se poate concentra 100% doar pe un singur lucru. Până nu are un job stabil, nu te va cere.

Vărsător

Este foarte grijuliu, are abilităţi de comunicare foarte bune şi foarte social. Partea proastă este că este foarte schimbător. Acum îţi poate spune cât de mul te iubeşte şi că vrea să-şi petreacă restul vieţii cu tine, iar în secunda următoare îţi spune că are nevoie de o pauză. Trebuie să fii pregătită să faci primul pas. Nu aştepta să te ceară, mai bine fă-o tu.

Peşti

Bărbatul Peşti este creativ şi pasional, foarte devotat şi loial. Când vine vorba de propunere, te va cere când se va simţi inspirat. Îşi ascultă inima şi face ceea ce simte.

0 comentarii pe “Cum te va cere în CĂSĂTORIE în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.