Cupluri din zodiac menite să se despartă după ce s-au îndrăgostit

Cupluri din zodiac menite să se despartă după ce s-au îndrăgostit

Cupluri din zodiac menite să se despartă după ce s-au îndrăgostit. Găsirea sufletului pereche este cea mai grea muncă. Încercăm prin toate variantele să găsim persoana perfectă, iar când dăm de ea, se pare că are unele defecte. De aceea în zodiac există 12 cupluri care deși se îndrăgostesc foarte tare sunt menite să se despartă.

1. Berbec și Rac

Pasiunea dintre cele două semne zodiacale va fi atât de mare încât nu vor gândi rațional. Ce multe ori, astfel de cupluri ajung să se căsătorească și o dată cu trecerea anilor își dau seama că nu se potrivesc așa cum credeau. Nu îi leagă mai nimic, iar pasiunea moare după câțiva ani.

2. Taur și Săgetător

Se atrag ca doi magneți căci sunt foarte diferiți. Însă, ceea ce la început pare că ”se completează perfect” cu timpul ajunge să-și mănânce nervii unul altuia. Taurul, cu picioarele pe pământ va încerca să-l liniștească pe Săgetător care nu poate sta locului. Acest lucru va duce la despărțire.

3. Gemeni și Pești

Pești sunt pasionali și statornici atunci când vine vorba despre o relație. În timp ce Gemenii au o natură foarte libertină și sunt greu de oprit din drumul lor. La un moment dat toată pasiunea dintre ei va arde până se va stinge. Peștii vor face grize de gelozie, iar Gmenii își vor face bagajele.

FOLLOW ME

4. Rac și Capricorn

Este unul dintre cuplurile care se potrivesc doar pentru că reușesc să-și satisfacă plăcerile carnale. Cu timpul își vor da seama că asta nu este suficient și că ei nu stau bine pe alte planuri.

5.Leu și Fecioară

Pentru Leu este foarte ușor să o cucerească pe Fecioară căci are un șarm aparte. Fecioara este foarte muncitoare și silitoare, însă nu îi place să i se spună ce să facă. Leu, puternic și autoritar nu se abține din a o ”învăța” pe Fecioară ce trebuie să facă. Acest lucru va crea conflicte reale între cei doi parteneri,m iar despărțirea este aproape.

Cupluri din zodiac menite să se despartă după ce s-au îndrăgostit

6. Fecioară și Berbec

Ar putea avea potențial ca și cuplu, însă doar 1% dintre toate cuplurile formate din aceste semne zodiacale reușeste să-și găsească echilibrul. Firea rebelă a Berbecului îi dă Fecioarei planurile peste cap. Deși la începutul relației asta părea combinația fatală, acum planul metodic al Fecioarei nu se pupă cu spontaneitatea Berbecului. La scurt timp vor ajunge să se despartă.

7. Balanță și Capricorn

Capricornul este o persoană de succes, în timp ce Balanței îi place să tragă de timp. Succesul acestuia îi va lua mințile Balanței, însă nu pentru mult timp. Pentru că pierderea timpului nu intră în programul Capricornului, cei doi vor avea nenumărate dispute până când vor pune punct.

8. Scorpion și Săgetător

Deși nimeni nu le dă nicio șansă, nu vor asculta și asta pentru că vocea inimii e mult mai puternică. Din păcate, Scorpionul este orientat spre viața de familie, spre stabilitate și liniște, în timp ce săgetătorului îi place viața de noapte și petrecerile. Cu timpul, Săgetătorul se va simți ca un prizonier și nu va putea rezista în această relație.

9. Săgetător și Rac

Rebeli din fire, amândurora le place să preia controlul, însă niciunuia nu îi place să se supună. Ce zici de asta? Ei vor fi cel mai bârfit cuplu din anturajul lor, dar și din familie. Nimeni nu crede că o asemenea relație în care certurile sunt la ordinea zilei va putea învinge. Însă infidelitatea va fi motivul pentru care relația i-a sfârșit.

Cupluri din zodiac menite să se despartă după ce s-au îndrăgostit

10. Capricorn și Pești

Deși vor trăi ani buni liniștiți și cei din jur îi vor lua drept exemplu, nu vor îmbătrâni împreună. Se vor îndepărta pentru că pragmatismul capricornului nu se va mai înțelege cu creativitatea Peștilor.

11. Vărsător și Leu

Este un cuplu puternic. Amândoi au carismă și le place să fie în centrul atenție. Diferența este că Leul tânjește după atenție, în timp ce Vărsătorul preferă să fie ceva mai subtil. Cei doi se vor despărți din cauza perspectivelor pe care le au asupra vieții.

12. Pești și Berbec

Peștii sunt sensibili la nevoile celor din jur, în timp ce Berbecul e mult mai sincer și direct. Acest lucru va contribui la distrugerea relației dintre ei. Cu timpul nnu vor ajunge la un numitor comun, iar drumurile lor se vor separa. d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.