#Uncategorized

Curăţare, calmare şi regenerare a tenului cu Nomasvello! Must try de sărbători ;)!

Scris de Ela Crăciun la 17 decembrie 2015

Ca să nu arăţi arăţi bine pe TV trebuie să porţi machiajul corect. Dacă aş avea o monedă pentru toate dăţile în care am spus asta…

Adică unul complicat de realizat şi invaziv pentru că încărcăm tenul de fon de straturi considerabile de fond de ten.De aceea, am fost mereu în căutarea celor mai bune tratamente faciale iar regula eternă a frumuseţii moderne – tenul să fie curat, devine imperativă atunci când, 90% din timpul tău, porii sunt acoperiţi.

Publicitate

La recomandarea unei prietene am descoperit salonul de înfrumuseţare Nomasvello, specializat în epilare definitivă şi terapii faciale. Le-am făcut o vizită şi am testat curăţarea facială ProSkin şi terapia facială LED+Estehetic.


nomasvello1

În linii mari, după demachiere, folosind ultrasunetele şi curentul galvanic, tenul este curăţat. Practic, impurităţile din profunzimea pielii sunt aduse la suprafaţă; murdăria, excesul de sebum şi punctele negre sunt eliminate rapid şi blând, făra a ataca ţesutul. Curentul galvanic stimulează producţia de colagen şi elastină. Ulterior, se aplică un produs profesional cu rol antioxidant şi pigmenţi de luminozitate urmat de cel mai cool masaj de relaxare facială.

nomasvello3

Mi-a plăcut foarte tare pentru că, dincolo de curăţarea profundă a tenului şi stimularea colagenului şi elastinei, tratamentul se face fără produse chimice, e pentru toate tipurile de piele, nu prezintă riscuri. Durează 20 de minute şi se repetă la două săptămâni pentru persoanele care folosesc machiaj în exces. Tratamentul este completat de unul de întreţinere, tratamentul de hidratare facială LED+Esthetic.

Publicitate

Acesta regenerează, hidratează, calmează şi uniformizează aspectul tenului, asigurându-i frumuseţea într-un mod inofensiv, rapid şi fără durere – regenereaza, hidrateaza, calmează şi uniformizează aspectul tenului.

nomasvello2

One happy me and one happy skin aş zice!

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--