Curăţare, calmare şi regenerare a tenului cu Nomasvello! Must try de sărbători ;)!

Ca să nu arăţi arăţi bine pe TV trebuie să porţi machiajul corect. Dacă aş avea o monedă pentru toate dăţile în care am spus asta…

Adică unul complicat de realizat şi invaziv pentru că încărcăm tenul de fon de straturi considerabile de fond de ten.De aceea, am fost mereu în căutarea celor mai bune tratamente faciale iar regula eternă a frumuseţii moderne – tenul să fie curat, devine imperativă atunci când, 90% din timpul tău, porii sunt acoperiţi.

La recomandarea unei prietene am descoperit salonul de înfrumuseţare Nomasvello, specializat în epilare definitivă şi terapii faciale. Le-am făcut o vizită şi am testat curăţarea facială ProSkin şi terapia facială LED+Estehetic.

nomasvello1-4745154

În linii mari, după demachiere, folosind ultrasunetele şi curentul galvanic, tenul este curăţat. Practic, impurităţile din profunzimea pielii sunt aduse la suprafaţă; murdăria, excesul de sebum şi punctele negre sunt eliminate rapid şi blând, făra a ataca ţesutul. Curentul galvanic stimulează producţia de colagen şi elastină. Ulterior, se aplică un produs profesional cu rol antioxidant şi pigmenţi de luminozitate urmat de cel mai cool masaj de relaxare facială.

nomasvello3-4481991

Mi-a plăcut foarte tare pentru că, dincolo de curăţarea profundă a tenului şi stimularea colagenului şi elastinei, tratamentul se face fără produse chimice, e pentru toate tipurile de piele, nu prezintă riscuri. Durează 20 de minute şi se repetă la două săptămâni pentru persoanele care folosesc machiaj în exces. Tratamentul este completat de unul de întreţinere, tratamentul de hidratare facială LED+Esthetic.

Acesta regenerează, hidratează, calmează şi uniformizează aspectul tenului, asigurându-i frumuseţea într-un mod inofensiv, rapid şi fără durere – regenereaza, hidrateaza, calmează şi uniformizează aspectul tenului.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

nomasvello2-9001673

One happy me and one happy skin aş zice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.