Curioşi să ştiti despre ce dietă de 4 zile am aflat de la o prietenă?

Zilele trecute, am dat nas în nas cu prietena mea, adeptă a unui stil de viaţă sănătos, care mi-a vândut cel mai tare pont. Aşadar, în cazul în care nu ştiaţi, grapefruitul face minuni! Ne ajută în multe aspecte care ţin de sănătate sau înfrumuseţare şi se pare că este un adversar al kilogramelor în plus, un aliat al menţinerii unei greutăţi ideale şi un fruct la care să nu mai strâmbam din nas de acum înainte.

Ştim prea bine chinul de a arăta perfect, dar un trup fără cusur este greu de întreţinut, dacă nu cumva ai o moştenire genetică de zile mari. Veţi spune că aţi căzut pradă tentaţiilor şi aţi gustat din ceva interzis, la dietă, sau că nu vă place să faceţi efort şi… cu asta basta!

De aceea, chiar cred în dieta cu grapefruit, dar ştiţi de ce? Nu e o corvoadă să consumi fructul, iar perioada în care vei obţine rezultate este de doar 4 ZILE!

excellent-grapefruit-wallpaper-7171617

Bogat în fibre, apă, vitamina C şi betacaroten, dar sărac în calorii (între 66-84), cu puţin sodiu şi lipsit de grăsime, grapefruitul este citricul care reuşeşte să impresioneze; multiplele beneficii aduse stării generale de sănătate şi arderea grăsimilor sunt suficiente pentru a ne convinge?

Fructul ajuta la creşterea tonusului ficatului, detoxifiere, accelerarea metabolismului, mobilizarea grăsimilor, are proprietăţi antimicrobiene, anticancerigene, antialergice, antioxidante, imunostimulente şi chiar reduce pofta de mâncare.

Ce trebuie să faceţi? Nimic mai simplu, consumaţi câte un grapefruit şi jumătate în fiecare zi!

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Aveţi voie să consumaţi doar alimente fără grăsimi şi proteină pură. Mâncaţi următoarele: carne de pui, ou, fulgi de ovăz, legume (morcovi, roşii, castraveţi, salată verde şi fasole verde); nu este recomandat să beţi sucuri acidulate sau cafele îndulcite cu altceva în afară îndulcitorilor şi să nu mai mâncaţi şi lămâie în acele 4 zile.

Partea a zilei în care alegeţi să consumaţi grapefruitul este lăsată la alegerea noastră, aşa că… ce ne împiedică din a avea un corp mai armonios şi a ne simţi mai bine în pielea noastr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.