#Uncategorized

Curioşi să ştiti despre ce dietă de 4 zile am aflat de la o prietenă?

Scris de Ela Crăciun la 09 iulie 2016

Zilele trecute, am dat nas în nas cu prietena mea, adeptă a unui stil de viaţă sănătos, care mi-a vândut cel mai tare pont. Aşadar, în cazul în care nu ştiaţi, grapefruitul face minuni! Ne ajută în multe aspecte care ţin de sănătate sau înfrumuseţare şi se pare că este un adversar al kilogramelor în plus, un aliat al menţinerii unei greutăţi ideale şi un fruct la care să nu mai strâmbam din nas de acum înainte.

Ştim prea bine chinul de a arăta perfect, dar un trup fără cusur este greu de întreţinut, dacă nu cumva ai o moştenire genetică de zile mari. Veţi spune că aţi căzut pradă tentaţiilor şi aţi gustat din ceva interzis, la dietă, sau că nu vă place să faceţi efort şi… cu asta basta!

Publicitate

De aceea, chiar cred în dieta cu grapefruit, dar ştiţi de ce? Nu e o corvoadă să consumi fructul, iar perioada în care vei obţine rezultate este de doar 4 ZILE!


Bogat în fibre, apă, vitamina C şi betacaroten, dar sărac în calorii (între 66-84), cu puţin sodiu şi lipsit de grăsime, grapefruitul este citricul care reuşeşte să impresioneze; multiplele beneficii aduse stării generale de sănătate şi arderea grăsimilor sunt suficiente pentru a ne convinge?

Fructul ajuta la creşterea tonusului ficatului, detoxifiere, accelerarea metabolismului, mobilizarea grăsimilor, are proprietăţi antimicrobiene, anticancerigene, antialergice, antioxidante, imunostimulente şi chiar reduce pofta de mâncare.

Publicitate

Ce trebuie să faceţi? Nimic mai simplu, consumaţi câte un grapefruit şi jumătate în fiecare zi!

Aveţi voie să consumaţi doar alimente fără grăsimi şi proteină pură. Mâncaţi următoarele: carne de pui, ou, fulgi de ovăz, legume (morcovi, roşii, castraveţi, salată verde şi fasole verde); nu este recomandat să beţi sucuri acidulate sau cafele îndulcite cu altceva în afară îndulcitorilor şi să nu mai mâncaţi şi lămâie în acele 4 zile.

Partea a zilei în care alegeţi să consumaţi grapefruitul este lăsată la alegerea noastră, aşa că… ce ne împiedică din a avea un corp mai armonios şi a ne simţi mai bine în pielea noastr

Publicitate

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--