De ce luna martie 2021 va fi cea mai fericită și norocoasă pentru 3 zodii

De ce luna martie 2021 va fi cea mai fericită și norocoasă pentru 3 zodii

Care sunt cele mai norocoase zodii din luna martie. Sunt trei la număr! Află dacă te numeri printre cei care fac bani pe bandă rulantă, dar se bucură și de o relație împlinită și au și o sănătate de fier.

Luna Martie va aduce mari bucurii următorilor trei nativi, care sunt puternic influențați de evenimentele astrale ale lunii.

Luna nouă în Pești din 13 martie sporește sensibilitatea, venind și Venus în zodia Pești, alături de Neptun din 14 martie. De aceea, din acest punct, zodiile vor fi extrem de romatice, bucurându-se de vibrații puternice din partea astrelor.

În 20 martie, Soarele intră în Berbec, iar pe 21 martie, Venus ajunge în Berbec. Aceste două mutări astrale aduc noi inițiative și oportunutăți.

Tot de notat este faptul că în luna martie nu va fi nicio planetă retrograd, ceea ce asigură o lună liniștită pentru majoritatea nativilor.

Luna Martie aduce noroc pentru 3 zodii

Taur

FOLLOW ME

Aceasta este o perioadă socială, însă la sfârșitul lunii martie o să ai nevoie de ceva timp singur. Apar noi începuturi cu luna nouă în ceea ce privește speranțele, visele și prieteniile. Vei reuși să te conectezi cu oameni care îți pot face cele mai mari vise posibile. Mercur intră în Pești din 15 martie și aduc invitații și postări interesante de citit.

Persoanele din acest semn zodiacal vor înflori afacerea și vor avea câștiguri financiare. Graficul carierei este în creștere semnificativă.

Încrederea pe care ai încercat să o dobândești de la o perioadă mai lungă de timp va începe să se reflecte în tine și da, lasă-mă să o menționez, puterea ta ar fi la cel mai ridicat nivel din acest an.

Scorpion

Saturn și Uranus vor face luna foarte profitabilă pentru Scorpion. Este o perioadă bună pentru avans, progres și consistență în creștere, deoarece conexiunea sa cu Soarele va înflori.

Scorpionul nemulțumit de relația lor vor găsi pe cineva captivant. Luna nouă din 13 martie este un moment minunat pentru a stabili o intenție legată de modul în care găsești bucurie și plăcere. Conducătorul tău planetar, Marte, a fost în casa ta de relații, dar va intra într-un sector financiar al graficului tău, aducând niște mișcări rapide de bani.

Balanța

Dacă ești Balanță, te așteaptă colaborări, clasificări spirituale și maturizare personală. Ai încredere în intuiția ta și nu lua în considerare factorii externi în timp, mai ales când e vorba despre decizii de carieră. Este, de asemenea, o lună perfectă pentru căsătoria și relațiile de dragoste.

Folosești începutul lunii martie pentru a închide (și a deschide) un nou capitol din viața ta profesională. Există lucruri pe care le poți invita în rutina ta zilnică, începând cu luna nouă pe 13 martie. Există mult mai mult entuziasm pentru învățare și atingerea unor noi culmi pe măsură ce Marte intră în Gemeni, cerându-ți să găsești informații noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.