E uimitor! Îngroapă un ou în pământul din curtea ta sau într-un ghiveci și vezi ce se întâmplă

E uimitor! Îngroapă un ou în solul din grădina ta și vezi ce se întâmplă. În aceste timpuri în care suntem obligați să nu părăsim domiciliul trebuie să facem o sumedenie de lucruri prin casă, ca să nu ne plictisim. Am descoperit ceva uimitor. Tot ce aveți nevoie este un o și o bucată de pământ, fie un ghiveci, fie sol.

Umpleți vasul cu 2 centimetri de sol în ghiveci. Puneți un ou crud necinstit în oală și acoperiți-l cu sol. Pe măsură ce oul se descompune, acesta va servi drept îngrășământ natural.

Dacă stați la bloc, puteți face acest experiment într-un ghiveci cu flori. Umpleți ghiveciul cu 2 centimetri de pământ. Puneți un ou crud în oală și acoperiți-l cu sol. Pe măsură ce oul se descompune, acesta va servi drept îngrășământ natural.

Dacă locuiți la curte mai avem câteva idei pentru dvs:

Un iaz

Știm, sună interesant și arată și mai interesant și ce să vezi! E și foarte ieftin, ușor și rapid de făcut. Aveți nevoie de o anvelopă. Săpați o gaură perfetă astfel încât anvelopa să ajungă la acelați nivel cu pământul. După ce ați terminat, introduceți anvelopa în gaură și acoperiți-o cu un nailon gros. Puneți peste el pietriș. Acoperiți cu apă. Pe margini folosiți pietre de diferite dimensiuni și iarbă pentru a arăta natural.

Un suport pentru umbrele

Vara a venit cu pași timizi și încă mai avem parte de zile friguroase, însă, pentru zilele călduroase ce vor urma trebuie să ne pregătim. Așa că în continuare vom face un suport pentru umbla de soare. Folosiți un ghiveci de grădină care este suficient de înalt și arată bine. Umpleți ghiveciul jumătate cu pământ, introduceți umbrela în mijloc și continuați să-l umpleți cu pământ astfel încât umvrela să aibă stabilitate. Pentru un look cozy puteți pune în ghiveci flori, iarbă sau chiar pietricele.

Felinare

FOLLOW ME

Aceste felinare sunt de-a dreptul superbe. Și când te gândești în magazin dai o avere pentru un astfel de decor pentru curte… Uite cât e de simplu să-l faci la tine acasă. Veți avea nevoie de un borcan cu forma pe care doriți să o aibă felinarul dvs, sfoară, iar pentru decor vopsea acrilică, bandă izolieră. Trebuie să spălați bine borcanul și să-l lăsați la uscat cu fața în sus. După ce s-a uscat realizați modelul pe care vi-l doriți pe el. Dacă are o foartă frumoasă și nu vreți să-l încondeiați mergeți la următorul pas.

Prindeți sfoara din jur-împrejurul gâtului borcanului. Trebuie să fie suficient de groasă încât să țină borcanul. Trebuie să lăsați o ață mai lungă reprezentând mânetul felinarului. Dacă aveți cu ce să îngăuriți borcanul stânga dreapta puteți încerca și așa. Puteți folosi niște sârmă tare pe care să o băgați prin găuri. Pe fundul borcanului puteți pune nisip și scoice și o lumânarre, sau doar lumâncarea care va transforma borcanul în felinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.