Trucuri pentru un tonus bun (ProTV Magazin)

Ela Craciun - ProTv Magazin

Ela Craciun - ProTv MagazinPrimăvara se apropie cu paşi repezi, iar prezentatoarea ştirilor de week- end de la Antena 3 are câteva remedii pentru a trece cu bine de „astenia de primăvară”.

Aproape a venit primăvara. Ce faci pentru un tonus bun în perioada asta?

Se spune că primăvara ne simţim mai obosiţi şi fără vlagă. Este de fapt, acea „astenie de primăvară ” pe care mulţi dintre noi o simţim. Eu cred însă că mişcarea alungă stările letargice şi oferă energie, tonus fizic, dar şi psihic bun. Încerc să păstrez o alimentaţie echilibrată, formată din fructe şi legume proaspete. Recomand şi o cură de 10 zile de drojdie de bere cu 1 linguriţă de miere, dimineaţa, pe stomacul gol. Drojdia conţine multe B-uri,  care redau vitalitatea organismului.

Cât de important este sportul pentru tine?

Pauză de la sport am numai în weekend. Încerc să-mi încep fiecare zi cu 30 de minute de mişcare. Nu lipsesc aproape niciodată de la orele de Power Plate (30 de minute echivalează cu 2 ore şi jumătate de sală). De asemenea, mă simt foarte bine după o şedinţă de Pilates, mă relaxează şi-mi dă energie pentru o nouă zi.

Ce produse cosmetice foloseşti?

Pentru că la serviciu tenul meu este foarte încărcat de machiaj, acasă încerc să „recuperez”. Demachiantul este foarte important, nu-mi lipseşte niciodată. La fel şi loţiunea tonică, crema de ochi şi cea pentru hidratarea feţei. O dată pe săptămână mă răsfăţ cu o mască naturală pe bază de plante folosite în medicină ayurvedică.

Ce părere ai despre operaţiile estetice?

Cât timp păstrezi un echilibru, nu exagerezi şi nu te urâţeşti singur, nu am nimic împotriva lor.

Dacă ai putea schimba ceva la tine, ce ar fi?

Nu sunt perfectă, însă mă simt bine aşa cum sunt, mai ales că după cea de a doua naştere mi-am revenit foarte repede la greutatea iniţială. Nu cred că aş schimba ceva la mine în momentul ăsta.

Ce nu îţi lipseşte niciodată din geantă?

Telefoanele,  portofelul şi crema de mâini.

Spune-mi trei reguli obligatorii pentru frumuseţe.

Frumuseţea vine din interior. Atunci când eşti  fericit, mulţumit şi împlinit se vede. Pentru mine sunt esenţiale echilibrul şi gândirea pozitivă (care mă scoate din încurcături atunci când sunt supărată). Bineînţeles că sunt importante şi micile trucuri la care apelează orice femeie.

SURSA: ProTV Magazin

2 comentarii pe “Trucuri pentru un tonus bun (ProTV Magazin)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.