Esti Superba – cea mai mare comunitate independenta de femei din Romania

Proiectul Ești Superbă a apărut spre sfârșitul anului 2016 din dorința de crea pentru femeile din România o comunitate care să le fie dedicată și niște pltforme special concepute astfel încât să acopere nevoile acestora.

Pagina de Facebook a reușit să strângă în numai câteva luni de la apariție peste 250.000 de fani, dintre care 87% public femini. Zilnic, pe această pagină de facebook, femeile din România pot găsi tutoriale de machiaj, trucuri pentru coafură și sfaturi pentru o viață mai frumoasă.

La începutul lui 2017, a luat mare amploare și site-ul estisuperba.ro, revistă online de lifestyle femini pe care citiorii pot găsi subiecte din domenii precum: frumusețe, îngrijire, sănătate, modă, relații de cuplu și dezvoltare personală.

Printre cele mai vizualizate articole de pe estisuperba.ro se numară:

 

 

Clipurile video de pe pagină au o medie de 500.000 de vizualizări, cel mai vizualizat înregistrând aproximativ 2.600.000 de vizualizări:

FOLLOW ME

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.