Există sau nu mezeluri sănătoase?

După o perioadă foarte lungă în care am fost convinsă că răspunsul la această întrebare este unul negativ, vestea că România va deveni una dintre primele țări europene care va pune pe mesele noastre mezeluri de calitate a venit ca o bucurie.

După cum v-am spus atunci când v-am provocat să-mi spuneți care credeți că este produsul de necrezut pe care îl va lansa Cris-Tim, gustul mezelurilor este unul căruia eu îi rezist cu greu. Totuși, rațiunea a primat întotdeauna, așa că am stat departe de mezelurile care se găseau în comerț de teama ingredientelor „neprietenoase” ce se folosesc în compoziția lor.

Când cei de la Cris-Tim au anunțat că sunt pregătiți să lanseze niște produse sănătoase, m-am bucurat mult să fac parte dintre cei ce duc mesajul lor mai departe. Pe lângă meseria de jurnalist care mă face să cercetez totul pe fiecare parte pentru a mă convinge că e adevărat, „meseria” de mămică mă obligă să pun mare preț pe produsele pe care aleg să le promovez și pe care le pun pe masă copiilor mei. Convingerile mele sunt întărite și de faptul că brandul Cris-Tim este primul producător care a primit certificarea Marca Încrederii din partea InfoCons pentru toată gama de produse.

Investiția producătorilor a fost uriașă și făcută cu mult curaj, căci au estimat și ceva pierderi de profit în următoarea perioadă, însă au privit cu încredere pe termen lung, abordare care îmi place foarte mult.

Trebuie să știți că în produsele Cris-Tim pe care le veți găsi de acum la raft sunt fără gluten, fără amidon, fără MDM, fără soia, fără coloranți sintetici și fără monoglutamat de sodiu adăugat. Cris-Tim este singurul producător de mezeluri din România care utilizează Tehnologia prin Înaltă Presiune, care folosește apa rece aplicată cu presiune înaltă, de 6000 de bari timp de 3 minute peste produsele ambalate. Prin acest proces, sunt distruse microorganismele dăunătoare și se elimină un număr considerabil de aditivi chimici, păstrând în același timp savoarea produsului. Un alt avantaj este faptul că produsele sunt preparate într-un mediu bogat în ozon, care asigură ambalarea într-un aer proaspăt, ca de munte, distrugând microbii și virusurile, fără a afecta gustul. De asta pot să vă asigur, căci am testat deja noile produse și mi-au adus aminte de gustul de mezeluri din copilărie. 🙂 Dacă vă îndoiți cumva de papilele mele gustative, poate vă convinge părerea unui specialist în domeniu:

 

Îmi doresc din suflet ca această mișcare să schimbe întreaga industrie alimentară și să se extindă și la alte produse. Până atunci, vă invit și pe voi să încercați noua gamă Cris-Tim și să citiți cu atenție etichetele produselor înainte de a le pune în coș. E puțin credibil că într-un salam de 5 lei vei găsi carne adevărată, iar eu mă ghidez tot timpul după un principiu puternic atunci când merg la cumpărături: dacă te gândești că e scump să mănânci sănătos, află că mult mai scump e să trăiești bolnav. 🙂

0 comentarii pe “Există sau nu mezeluri sănătoase?

  1. Iulian says:

    Daca e asa cum zic ei e felicitari! Oricum ce mai e natural pe lunea asta? Dar si daca isi bat joc de noi? De unde putem sti asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.