Femeia Pești este o ființă din altă lume, magică. Care sunt secretele ei

Femeia Pești este o ființă din altă lume, magică. Care sunt secretele ei

Femeia Pești: Prezentare generală și trăsături de personalitate!

Parcă nu ar fi chiar făcută din carne și oase, există ceva în felul ei de a pluti într-o încăpere ca o preoteasă mistică, adesea îmbrăcată în mătăsuri vaporoase. Aerul ei de înțelepciune și cunoaștere îți dă instantaneu sentimentul că ai de-a face cu un suflet foarte bătrân. Realitatea nu este întotdeauna locul în care îi place să locuiască, iar deseori, confruntarea cu programele zilnice și cu regulile stricte și rapide o va deruta.

Guvernată de Neptun și simbolizată de doi Pești care înoată, acest semn de apă are o personalitate extrem de emoțională, empatică și extraordinar de sensibilă. Femeile Pești posedă adesea caracteristici psihice sau intuitive, iar uneori își pun aceste daruri în slujba vieții lor.

Tărâmul fanteziei și al viselor este adesea locul în care aceste femei se simt cel mai bine, iar ele au de obicei o viață interioară minunat de activă. Domeniile lor subconștiente sunt populate cu simboluri și semnificații care au conexiuni puternice pe care numai ele le înțeleg cu adevărat – dar dacă încerci să explorezi împreună cu o femeie Pești inima și psihicul ei și dacă dai dovadă de o curiozitate autentică în legătură cu mecanismele sale interne secrete, ea se va simți imens de mulțumită.

Reciprocitatea este complicată pentru aceste doamne generoase și darnice, care adesea trebuie să lucreze la arta de a primi. Este mult mai probabil ca acest semn de apă să verse tot ce are în inimă pentru altcineva înainte de a-și acorda mult timp sau de a se îngriji de ea însăși.

Peștii luptă întotdeauna pentru cei defavorizați și sunt cunoscuți pentru felul în care au o inimă blândă. Ea este profund sentimentală și este adesea mișcată până la lacrimi de filmele triste și chiar de reclamele sentimentale la mâncare pentru câini.

FEMEIA PEȘTI: VIAȚA DE FAMILIE

Casa unei femei Pești este un palat al minunilor, presărat cu draperii colorate și înțesat cu fum dulce de tămâie. Este un spațiu pentru visare, adesea cu multe ferestre acoperite cu țesături diafane și cu o lumină difuză care îi învăluie patul mare. Dormitorul este un loc important pentru femeia Pești, cu zona de dormit amenajată ca o barcă acoperită cu cearceafuri de mătase și perne superbe, cu baldachine improvizate construite din eșarfe și șaluri dantelate. Peștilor nu le plac prea mult marginile dure sau suprafețele aspre, așa că așteptați-vă să găsiți multă mobilă curbată acoperită cu o dezordine captivantă de lumânări, cristale, cărți oracole și alte bric-a-brac-uri arcane.

FOLLOW ME

Peștii mistici adoră orice obiecte și instrumente rituale și își face altare frumoase peste tot în casa ei. Îi vei invoca mânia dacă îți așezi paharul în mijlocul oricăruia dintre acestea, așa că asigură-te că îți dai seama ce este un spațiu sacru atunci când îi vizitezi domeniul.

Timpul pentru a se conecta cu apa este esențial pentru o femeie Pești, așa că este posibil ca în cada ei să fie locul în care își petrece o mare parte din timp acasă, înmuindu-se în săruri Epsom și uleiuri esențiale. Nu fi surprins dacă o găsești cu toate lumânările aprinse, citind, vizionând filme și răspunzând simultan la apeluri cu prietenii, toate acestea din confortul căzii sale cu gheare.

Bunăvoitoarele din Pești au tendința de a primi animale rătăcite de toate felurile, așa că este posibil să aibă o distribuție rotativă de salvări, fie că este vorba de o pasăre cu o aripă ruptă pe care o îngrijește să se refacă, fie că este vorba de un prieten rătăcitor care doarme pe canapeaua ei.

În cazul în care un Pești alege să devină mamă, ea va fi cea mai generoasă și iubitoare cântăreață de cântece de leagăn și cea mai iubitoare sărutătoare de buburuze din toate timpurile – dar copiii ei vor cunoaște rareori disciplina sau limitele și ar putea avea nevoie de un alt părinte puternic care să-i învețe despre responsabilitate.

FEMEIA DIN PEȘTI: VIAȚA PROFESIONALĂ

În general, femeile Pești trebuie să-și găsească ocupații în care să-și poată exprima creativitatea, spiritualitatea, dorința de a-i ajuta pe ceilalți – sau, în mod ideal, o combinație neobișnuită a tuturor celor trei. Aceste femei sunt îngrijitoare și vindecătoare, deși s-ar putea să nu facă întotdeauna această muncă în cel mai așteptat mod.

Unele își pot găsi pasiunea în a fi asistente medicale, în a lucra ca terapeuți sau consilieri, sau în a face vindecare holistică, cum ar fi reiki sau masaj. Femeia Pești este adesea fascinată de căile antice de vindecare și de magie, cum ar fi astrologia sau herbalismul. Aceste suflete vechi preferă să facă lucrurile așa cum au fost făcute inițial, preferând stiloul și cerneala în locul computerelor și tehnologiei.

Femeile Pești iubesc creația artistică, designul și tot ceea ce le oferă posibilitatea de a se juca cu farmecul, culoarea și fantezia. Crearea de costume și lucrul în culisele producțiilor teatrale sau proiectarea unor piese vestimentare rafinate s-ar potrivi foarte bine acestui semn. Mulți Pești adoră să picteze, mai ales cu acuarele, bucurându-se de jocul de nuanțe care creează lumi mici de minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.