Fiecare ZODIE are o carte de TAROT – Tot ce trebuie să știi despre a ta

Se spune că unele cărți de tarot reprezintă cele 12 semne ale zodiacului. Știind ce carte de tarot reprezintă semnul tău zodiacal te poate ajuta să îţi înţelegi personalitatea.

Să vedem ce carduri de tarot reprezintă fiecare din cele 12 semne ale zodiacului:

1. Berbec- Împăratul

Împăratul reprezintă dominaţia și sugerează că eşti o persoană care îşi folosește farmecul l pentru a-i influența pe ceilalţi.

2. Taur- Hierofantul

Această carte de tarot reprezintă călătoria spirituală a unui ucenic pentru a deveni un profesor.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Gemeni- Îndrăgostiţii

Această carte de tarot reprezintă provocarea de a alege un partener potrivit. Cu toate acestea, dacă te afli sub semnul Gemeni, această carte reprezintă dificultatea cu care iei alegeri definitive în viață. Îndrăgostiţii te fac să te gândeşti de doua ori înainte de a lua o decizie.

4. Rac- Chariotul

Dacă eşti Rac, personalitatea ta îi este echivalentă cărţii „Chariot”. Această carte de tarot îţi reaminteşte că viața este o călătorie constantă pe care trebuie să o urmezi cu mult optimism.

5. Leu- Forţa

Această carte de tarot a indică că adevărata forță a ta nu este forța fizică, ci forța spirituală. Ar trebui să te confrunți cu greutățile vieții cu puterea ta spirituală, care este imensă.

6. Fecioara- Pustnicul

Această carte reprezintă epuizarea cuiva în lumea în care trăieşte. Această carte care este legată de Fecioară , îţi sugerează că eşti sătul de această lume care te oboseşte și că ai nevoie de odihnă.

7. Balanţa- Justiţie

După cum poţi vedea, acest card conține simbolul Balanţei. Cartea de justiție reprezintă moralul, corectitudinea și egalitatea. Toate aceste trei lucruri sunt ceea ce vrei să vezi în această lume.

8. Scorpion- Moartea

Cartea de deces este cea mai neînțeleasă carte din Tarot, la fel cum Scorpionul este semnul zodiacal cel mai misterios. Cartea nu reprezintă moartea, ci reprezintă schimbările pe care trebuie să le faci. Acest card indică faptul că trebuie să renunți la lucruri care nuî îţi mai aduc niciun beneficiu și să începi o viață nouă.

9. Săgetător- Cumpătare

Această carte simbolizează lupta ta pentru a-ţi atinge obiectivele. Cardul de avertizare te sfătuiește să accepți obstacolele și să găseşti o modalitate de a le depăși.

10. Capricorn- Diavolul

Cartea Diavolul te încurajează să nu îţi mai arăţi partea cea mai bună înainte să te ocupe de partea cea rea. Vei străluci doar atunci când vei scăpa de credințele și negativitatea ta toxică.

11. Vărsător- Steaua

Această carte înseamnă că dacă eşti sub semnul Vărsătorului eşti la fel ca şi stelele – la milioane de ani lumină distanță de oameni. Conform acestei cărţi, trăieşti în viitor, iar inovativitatea ta poate face din această lume un loc mai bun.

12. Peşti- Luna

Această carte de tarot este asociată cu tot ce se poate referi la tine- subconștient, vise, hipnagogie, idei etc. Cardul de tarot al Lunii îţi spune să-ţi asculţi intuiția. Dacă simţi că ceva este în neregulă cu tine, trebuie să laşi asta în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.