Fiica mea m-a învățat că momentele de neuitat se construiesc în prezent

pandoraÎntotdeauna mi-am dorit să port bijuterii cu poveste, povestea unor emoții sau a unor iubiri traduse în talismane, forme și culori. Întotdeauna mi-a placut ca, atunci când am fost întrebată ce și de ce port, să-mi pot angaja interlocutorul într-o poveste la care nu se asteapta. Dincolo de asta, însă, întotdeauna mi-am dorit să port bijuterii care spun propria mea poveste, a mea, a copiilor mei, a prietenilor mei, a unor legături aparte cu oameni și momente speciale din viața mea. Și am găsit recent locul perfect pentru asta: Pandora.

 

pandora pandoraAșa se face că, împreună cu fiica mea, Alesia, am făcut o vizită la unul dintre magazinele Pandora din București si am găsit bijuteriile perfecte pentru tandemul mamă-fiică. De fapt, acesta este unul dintre atuurile Pandora: îți ofera posibilitatea unor opțiuni personalizate, care imortalizează un moment din viață, alături de cineva extrem de drag. În cazul de față, am ales talismanele inscriptionate “mother” – “daughter”, pe care atât eu, cat și fetița mea le purtam de atunci constant. Ba mai mult decât atât, Alesia a fost cea care a mai ales ceva: talismanul în formă de inimă. Pe lângă amuzamentul de care am avut parte alături de ea, m-am bucurat nespus că am putut marca prin ceva palpabil o etapa din viața micuței mele. Asttfel, am rămas cu sentimentul că brățara Pandora este ca o foaie de jurnal, pe care poți continua să scrii, de-a lungul timpului, diferite anecdote, povești – acele “momente de neuitat” definite de puterea talismanului, care se vor regăsi curând atât la mâna micuței mele, cât și la mâna mea. Și pentru că nu puteam să ne răsfățăm numai pe noi, am luat și pentru Alex, fiul meu cel mare, o brățară care să semene cu ale noastre. Chiar și el o poartă cu drag și mă bucur că peste ani și ani, îsi va aminti că toți trei avem câte un simbol al copilăriei lor.

pandora pandora

 

 

 

 

 

 

 

pandoraÎn câteva cuvinte, Pandora este brandul care invită femeile de pretutindeni să își păstreze amintirile altfel, pe brățara personalizată cu talismane adaptate propriului stil. Fie că sunt din argint masiv și aur, cu diamante și alte pietre prețioase, combinate într-un mod creativ, acestea simbolizează momentele de neuitat din viață: absolvirea facultății, ziua nunții, o vacanță alături de persoana iubită, nașterea primului copil, o aniversare specială, o promovare la locul de muncă sau orice alt eveniment care merită celebrat. De altfel, succesul brandului se bazează pe faptul că femeile își pot exprima propria individualitate, în afara oricărei convenții, dar si pe calitatea superioara a pieselor, la preturi accesibile.

Recent, am asistat la lansarea colectiei de toamna Pandora, pe care o voi împărtăși curând cu voi și aici. Este o incursiune într-un univers magic, încărcat de semnificații și populat cu diverse creaturi mistice, dar care aduc și o notă umoristică prin reprezentările creaturilor pădurii, comorilor ascunse și vegetației specifice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.