FORMULA IUBIRII a fost demonstrată și a primit Premiul NOBEL


n anul 1962, doi oameni de știință au creat o formulă a iubirii, care garanta formarea unor relații armonioase. Aceasta a fost finalizată de un an treilea om de știință, care a și câștigat Premiul Nobel în 2012.

Iată ce trebuie să faci

1. Stabilește prioritățile

Este important să știi ce cauți într-un posibil partener. Ia o coală A4 și împarte-o în 2 coloane. Pe prima coloană notează 5 calități pe care trebuie să le aibă partenerul tău, iar pe cealaltă, 5 minusuri. Ai grijă de această listă, deoarece te va ajuta în găsirea partenerului ideal.


2. Alege cea mai potrivită persoană
Dintre toți cei care te înconjoară, alege persoana care se încadrează cel mai bine în descrierea anterioară, făcută de tine. Poate că va da norocul peste tine și-ți vei întâlni sufletul pereche. Este important să te asemeni cu omul de lângă tine și să fii sigur că este cea mai potrivită persoană.

3. Acceptă un refuz
Un refuz nu este ceva atât de tragic, încât să te demoralizeze. Nu uita că tu ești cel mai important și că trebuie să te concentrezi asupra ta. Acordă-ți atenție și vezi dacă la tine este problema. Dacă da, încearcă pe cât posibil să o remediezi. Nimeni nu poate fi pe placul oricui. De multe ori, indiferent de faptul că poate ești o persoană minunată, inteligentă, ambițioasă, frumoasă, cineva va putea spune răspicat că nu te place.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

4. Nu te mulțumi cu puțin și nu te întoarce în trecut

Trebuie să te concentrezi asupra listei făcute inițial. Posibilul partener trebuie să aibă măcar 75% din acele calități. Altfel, riști ca după ce chimia se va termina, relația să pățească același lucru.  Dacă totuși ajungi la o despărțire, încearcă să îți vezi de viitor. Bucură-te și de momentele de singurătate și extinde-ți cercul de cunoștințe. Întoarcerea în trecut nu va face altceva decât să alimenteze o situație toxică. Concentrează-te pe propria ta persoană, iar mai apoi pe întâlnirea cu un posibil partener.

Acestea sunt lucrurile de bază legate de acest subiect al relațiilor. Sunt lucruri pe care trebuie să le cunoști și pe care ar fi bine să le aplici. Poate pare că este totul puțin cam prea studiat și că relațiile ar trebui să decurgă de la sine, însă nu este chiar așa. Pentru a avea parte de o relație care ar putea să devină ceva și mai serios, trebuie să fii perfect conștient/ă de partenerul tău.

Succesul constă în faptul că orice cuplu se bazează pe luarea în considerare a ambelor părți. Un bărbat va forma un cuplu doar cu femeia care este, la rândul ei, cea mai interesată de el. Oamenii tind să se simtă mai bine, indiferent de context, cu cei care au anumite sentimente pentru ei. Acest lucru îi face să se simtă mai încrezători. La fel se întâmplă și în cazul aplicațiilor speciale pentru întâlniri. Există oameni care ți se par drăguți, dar cu care vei rămâne la stadiul de comunicare online și doar cu favoriții vei alege să te și întâlnești.

sursa: adme.ru

traducerea și adaptarea: echipa elacraciun.ro


Un comentariu pe “FORMULA IUBIRII a fost demonstrată și a primit Premiul NOBEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.