FORMULA IUBIRII a fost demonstrată și a primit Premiul NOBEL

n anul 1962, doi oameni de știință au creat o formulă a iubirii, care garanta formarea unor relații armonioase. Aceasta a fost finalizată de un an treilea om de știință, care a și câștigat Premiul Nobel în 2012.

Iată ce trebuie să faci

1. Stabilește prioritățile

Este important să știi ce cauți într-un posibil partener. Ia o coală A4 și împarte-o în 2 coloane. Pe prima coloană notează 5 calități pe care trebuie să le aibă partenerul tău, iar pe cealaltă, 5 minusuri. Ai grijă de această listă, deoarece te va ajuta în găsirea partenerului ideal.

2. Alege cea mai potrivită persoană
Dintre toți cei care te înconjoară, alege persoana care se încadrează cel mai bine în descrierea anterioară, făcută de tine. Poate că va da norocul peste tine și-ți vei întâlni sufletul pereche. Este important să te asemeni cu omul de lângă tine și să fii sigur că este cea mai potrivită persoană.

3. Acceptă un refuz
Un refuz nu este ceva atât de tragic, încât să te demoralizeze. Nu uita că tu ești cel mai important și că trebuie să te concentrezi asupra ta. Acordă-ți atenție și vezi dacă la tine este problema. Dacă da, încearcă pe cât posibil să o remediezi. Nimeni nu poate fi pe placul oricui. De multe ori, indiferent de faptul că poate ești o persoană minunată, inteligentă, ambițioasă, frumoasă, cineva va putea spune răspicat că nu te place.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

4. Nu te mulțumi cu puțin și nu te întoarce în trecut

Trebuie să te concentrezi asupra listei făcute inițial. Posibilul partener trebuie să aibă măcar 75% din acele calități. Altfel, riști ca după ce chimia se va termina, relația să pățească același lucru.  Dacă totuși ajungi la o despărțire, încearcă să îți vezi de viitor. Bucură-te și de momentele de singurătate și extinde-ți cercul de cunoștințe. Întoarcerea în trecut nu va face altceva decât să alimenteze o situație toxică. Concentrează-te pe propria ta persoană, iar mai apoi pe întâlnirea cu un posibil partener.

Acestea sunt lucrurile de bază legate de acest subiect al relațiilor. Sunt lucruri pe care trebuie să le cunoști și pe care ar fi bine să le aplici. Poate pare că este totul puțin cam prea studiat și că relațiile ar trebui să decurgă de la sine, însă nu este chiar așa. Pentru a avea parte de o relație care ar putea să devină ceva și mai serios, trebuie să fii perfect conștient/ă de partenerul tău.

Succesul constă în faptul că orice cuplu se bazează pe luarea în considerare a ambelor părți. Un bărbat va forma un cuplu doar cu femeia care este, la rândul ei, cea mai interesată de el. Oamenii tind să se simtă mai bine, indiferent de context, cu cei care au anumite sentimente pentru ei. Acest lucru îi face să se simtă mai încrezători. La fel se întâmplă și în cazul aplicațiilor speciale pentru întâlniri. Există oameni care ți se par drăguți, dar cu care vei rămâne la stadiul de comunicare online și doar cu favoriții vei alege să te și întâlnești.

sursa: adme.ru

traducerea și adaptarea: echipa elacraciun.ro

Un comentariu pe “FORMULA IUBIRII a fost demonstrată și a primit Premiul NOBEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.