Gabriela Vrânceanu Firea – culisele primului an din viața lui Tzari

 

Astăzi este o zi specială pentru prietena mea, Gabriela Vrânceanu Firea. Tzari, mezinul familiei sale împlinește un anișor. Deși este foarte ocupată, Gabi a acceptat să ne scrie câteva gânduri despre ce a însemnat venirea lui Tzari în viața sa și a soțului ei, Florin Pandele.

 

gabriela vranceanu firea, florin pandele, tzari, blog ela craciun

Gabriela Vrânceanu Firea:

David Petru ne face fericiți în fiecare zi, de când s-a născut. Pe 20 mai anul trecut venea pe lume, în jurul orei 11 și, de atunci, deși este cel mai mic membru al familiei, a devenit centrul universului nostru. Ceilalți băaieți ai noștri sunt foarte mari și înțelepți așa că acceptă cu bucurie să ne facem programul după mezin.

Tzari, pentru că noi așa îi spunem, este o fire foarte energică, nu stă locului o clipă, aproape merge singur nesusținut și cântă toată ziua. Noi îl tachinăm că va deveni preot și va cânta Sfânta Scriptură sau tenor de renume european:)).

Este și foarte ambițios: nu s-a lăsat până nu a parcurs, fără ajutor, pe piciorușe și fără premergător, distanța de la un capăt al camerei până la celălalt.

gabriela vranceanu firea, tzari, blog ela craciun

Ne bucurăm pentru că Tzari este foarte prietenos atât cu adulții, cât și cu toți copilașii mai mari sau mai mici. L-am învățat de mic cu societatea și se pare că asta este la baza caracterului său prietenos. Nu este foarte pretențios nici la mâncare. Îi place aproape orice, dar are și câteva preferințe: piure de dovleac, de brocoli sau, la desert, fructe pasate ( banane, mere, mure). Nu prea se dă în vânt după sucul de morcovi, dar îi place cel de ananas și caise(bio).

Tzari ne-a schimbat foarte mult viața : Florin este specialistul  în băiță și masaj, mama are grijă toată ziua de el cât suntem la serviciu, iar eu dorm cât pot de mult cu el, pentru a se odihni și mama. Încercăm, fiecare în parte, să petrecem cât mai mult timp cu el pentru că ni l-am dorit atât de mult și Dumnezeu ne-a auzit rugăciunea, fapt pentru care îi suntem recunoscători…

FOLLOW ME

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.