Horoscop 1-7 august 2022. Ce se întâmplă cu zodiile în prima săptămână din lună

Pregătește-te pentru o bombă explozivă de adevăr, pentru că horoscopul tău pentru săptămâna 1-7 august servește neașteptatului! Săriți direct în adâncul lucrurilor, pentru că răsturnările de situație sunt o garanție în acest moment. Din partea astrelor, ceva este interesant se pregătește și toate semnele zodiacale o pot simți.

Berbec

Este posibil să pășești pe un teren instabil, datorită faptului că Marte – guvernatorul tău planetar – își unește forțele cu imprevizibilul Uranus pe 1 august. Sunt șanse să înveți cum să renunți la ceea ce obișnuiai să te bazezi, știind că ești gata să dai jos roțile de antrenament și să riști. Nu trebuie să știi unde vei merge în continuare, ci doar că mergi.

Când Venus formează un sextil cu Uranus și Marte pe 2 august, vă va da curaj să vă distrați și să vă bucurați de a condimenta puțin lucrurile. Niciodată nu a fost un moment mai bun pentru a arunca prudența în vânt și a te răsfăța! Meritați să vă simțiți bine, chiar dacă vă asumați tone de responsabilități noi.

Nu vă judecați prea aspru dacă nu sunteți acolo unde vă doriți să fiți. Marte va intra în cuadratură cu provocatorul Saturn pe 11 august, ceea ce ar putea să te facă să te simți și mai departe de obiectivul tău final. În loc să te concentrezi pe unde nu ești, concentrează-te pe unde ești.

Taur

FOLLOW ME

Până la sfârșitul acestei săptămâni, s-ar putea să te simți ca o persoană total diferită! La urma urmei, Marte își va uni forțele cu Uranus în Taur pe 1 august, ceea ce îți zguduie întregul simț al sinelui. Dacă ego-ul tău este rănit, asta este doar pentru că nu te simți sincer cu tine însuți. Este timpul să îți însușești cine ești, indiferent de ceea ce cred ceilalți.

În timp ce Venus – planeta ta guvernatoare – formează un sextil cu Marte și Uranus pe 2 august, îți va aduce confort, hrană și siguranță emoțională. Petreceți timp cu oamenii în care aveți cea mai mare încredere și înconjurați-vă de o frumoasă familiaritate. Te va reconecta cu adevărul tău interior, Taur.

În timp ce Venus formează un trigon cu Neptun în a 11-a ta casă a prietenilor și asociaților, pe 7 august, te va deschide către atât de multe conexiuni noi. Gândește cu mentalitatea „noi” și vei avea puterea de a aduce atât de mulți oameni împreună încât vei deveni o forță de neoprit!

Gemeni

Ai multe pe cap în această săptămână, Gemeni. La urma urmei, pe 1 august, Marte își va uni forțele cu Uranus în a 12-a ta casă a spiritualității și a subconștientului. S-ar putea să descoperi că amintirile reprimate reapar cu intensitate, ceea ce te determină să te scufunzi în introspecție și să pleci cu niște revelații care schimbă jocul.

Când Mercur – planeta care te guvernează – intră în casa a patra a casei tale, a căminului și a familiei, pe 4 august, îți va reaminti să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat. Poți avea tot succesul și recunoașterea exterioară pe care ți le-ai putea dori vreodată, dar nimic din toate acestea nu va conta dacă nu ai o viață personală care se simte cu adevărat îmbogățită.

Pe măsură ce Marte se află în cuadratură cu Saturn în a noua ta casă a perspectivei, pe 7 august, este posibil să ai atât de multe întrebări la care trebuie să răspunzi. Și totuși, nimic nu are sens! Dați timp acestor situații să se marineze, deoarece mai multe detalii urmează să apară. Ai încredere în instinctul tău, pentru că, dacă ceva pare în neregulă, este foarte probabil să fie așa.

Rac

Săptămâna aceasta zguduiești stratosfera, Rac! De fapt, pe măsură ce Marte își unește forțele cu Uranus în a 11-a ta casă a speranțelor și viselor, ești gata să-ți asumi un mare risc dacă asta înseamnă să-ți aduci viziunea la viață. Exploatează-ți latura revoluționară; partea din tine care crede într-o lume mai bună. Mergi departe (și iei oamenii cu tine).

Pe măsură ce Venus formează un sextil cu Marte și Uranus pe 2 august, te va încuraja să iei decizii practice și realiste, având în vedere obiectivele tale. Dacă ești dispus să hrănești ceva, va crește cu siguranță. Simte-te liber să împarți o parte din bogăție, știind că totul se întoarce la tine de zece ori.

Cu toate acestea, pe 7 august, când Marte intră în cuadratură cu Saturn în a opta ta casă a fuziunii energiilor, s-ar putea să simți că investițiile tale nu dau roade atât de repede pe cât sperai. La ce te așteptai, la o poveste de succes peste noapte? Știi că te-ai angajat să faci asta pe termen lung, așa că fii dispus să aștepți ceva măreț.

Leu

Săptămâna aceasta faci valuri în carieră, Leu. De fapt, ai *făcut* valuri, iar pe 1 august, Marte își va uni forțele cu Uranus în casa a 10-a profesională, împingându-te pe o cale diferită. Simte-te liber să faci un viraj brusc în altă direcție! E nevoie de curaj pentru a corecta cursul, chiar dacă asta înseamnă să arunci totul și să o iei de la capăt.

În timp ce Venus în Leu formează un sextil cu Marte și Uranus pe 2 august, vei obține o recunoaștere pentru tenacitatea ta la locul de muncă din partea unui admirator neașteptat. Muncești din greu și îți urmezi destinul! Este timpul să te ierți pentru toată presiunea pe care ți-o pui și să te bucuri de roadele muncii tale.

Pe 7 august, când Venus formează un trigon cu Neptun în a opta ta casă a creșterii pe termen lung, privești cu drag în urmă la cât de departe ai ajuns. S-ar putea chiar să te simți oarecum emoționat de experiențele pe care le-ai construit, știind că nimic din toate acestea nu a venit ușor. Acesta este un lucru bun! Când ești investit emoțional, nimic nu te poate opri, Leu.

Fecioară

Săptămâna aceasta faci scandal și nu-ți pasă cine știe asta! Pe 1 august, Marte își va uni forțele cu Uranus în a noua ta casă a spontaneității și înțelepciunii, încurajându-te să încerci ceva total diferit; ceva care îți extinde orizonturile și îți arată o nouă realitate. Amintește-ți doar să faci următoarea mișcare cu intenție.

Odată ce Mercur – planeta care te guvernează – va intra în Fecioară pe 4 august, va fi un moment de schimbare a jocului pentru tine. Dacă te-ai confruntat cu ceață cerebrală și dezorganizare, acest tranzit va schimba totul, amintindu-ți cât de rezistent mental ești cu adevărat! Profită de abilitățile tale intelectuale, Fecioară, pentru că ele strălucesc foarte tare.

În timp ce Venus formează un trigon cu Neptun în a șaptea ta casă a parteneriatelor, deschizându-te spre experiențe magice cu cei dragi. De fapt, s-ar putea chiar să te îndrăgostești de un prieten de-al tău, așa că ar putea fi timpul să faci o mișcare.

Balanță

Treci printr-o transformare profundă și spirituală chiar acum, Balanță. Iar pe 1 august, această transformare ar putea să se încălzească cu adevărat, deoarece Marte își unește forțele cu Uranus în a opta ta casă a da și a primi. Este timpul să îți redefinești ferm limitele, mai ales dacă oamenii încearcă să te încurce atunci când nu ești atent.

Când Venus – planeta ta guvernatoare – formează un sextil cu Uranus și Marte pe 2 august, vei fi gata să îți alegi propriul succes în locul unui angajament epuizant. Eliberează-te de o situație fără ieșire, mai ales pentru că ești *atât* de aproape de un progres major în carieră!

Când Venus formează un trigon cu Neptun în a șasea ta casă a serviciilor, pe 7 august, s-ar putea să fii într-o dispoziție super caritabilă, ceea ce te va determina să îți pui inima într-un proiect care aduce beneficii tuturor. Găsește modalități de a-ți infuza traiectoria profesională cu instinctele tale filantropice, pentru că te simți împlinită dacă oferi mai mult decât primești.

Scorpion

Relația ta ar putea lua o turnură drastică la începutul acestei săptămâni, Scorpionule. La urma urmei, pe 1 august, Marte – planeta care te guvernează – își va uni forțele cu Uranus în a șaptea ta casă a parteneriatelor, ceea ce te-ar putea încuraja să prioritizezi independența în detrimentul codependenței. Amintiți-vă – nu vă puteți baza pe altcineva pentru a vă face fericiți; nu atunci când aveți puterea de a vă face și mai fericiți.

Pe măsură ce Venus formează un sextil cu Uranus și Marte pe 2 august, vă va duce în atât de multe locuri noi și vă va arăta atât de multe lucruri noi. De fapt, dacă ai probleme în relație, acum ar fi un moment frumos să vă ascultați unul pe celălalt și să vedeți lucrurile din perspectiva lor. Deschiderea minții este esențială, pentru că îți remodelezi întreaga înțelegere a relațiilor.

Cu toate acestea, când Marte se află în cuadratură cu Saturn în a patra casă a educației tale, s-ar putea să descoperi că tu și partenerul tău proveniți din două medii foarte diferite. Este timpul să lași în urmă lucrurile rele pe care te-au învățat părinții tăi, îmbrățișându-le în același timp pe cele bune.

Săgetător

Pregătește-te pentru ocolișuri neașteptate la începutul acestei săptămâni. Pe 1 august, Marte își va uni forțele cu Uranus în a șasea ta casă a muncii și a rutinei, ceea ce ar putea provoca întreruperi majore care să te scoată din curs! Doar pentru că lucrurile nu merg conform planului, nu înseamnă că nu vor merge bine. În loc să te sperii, privește aceste ocolișuri ca pe niște oportunități de a încerca ceva diferit.

Pe 4 august, când Mercur intră în a 10-a casă a carierei, vei fi într-o poziție frumoasă pentru a proiecta încredere și putere. Oamenii te văd pentru cât de muncitor ești, așa că continuă să îți construiești drumul spre succes și să vorbești cu autoritate asupra rolului tău. Abilitățile tale nu sunt de subestimat.

Cu toate acestea, pe 7 august, pe măsură ce Marte se află în cuadratură cu Saturn în a treia ta casă a comunicării, este posibil ca ceva să te blocheze să crezi pe deplin în ideile tale. Dacă te simți extrem de anxios în legătură cu exprimarea gândurilor tale cu un superior, hrănește-l cu planurile tale încet, mai degrabă decât să forțezi ceva să se întâmple înainte de a fi cu adevărat pregătit.

Capricorn

Ești în pragul unei descoperiri artistice incredibile, Capricorn! La urma urmei, pe 1 august, Marte își va uni forțele cu Uranus în a cincea ta casă a expresiei de sine, ceea ce te va determina să arunci regulamentul și să colorezi în afara liniilor. Nu te concentra atât de mult pe cât de bine va fi primită arta ta. În schimb, concentrează-te pe cât de mult te distrezi! Dacă nu te distrezi, arta ta nu va fi distractivă.

Din fericire, pe măsură ce Mercur intră în a noua ta casă a gândirii deschise pe 4 august, înveți cum să îmbrățișezi mai multă aventură în munca ta. Îmbrățișează un spirit liber în tot ceea ce faci, pentru că înveți cum să te lași liber și să pregătești calea pentru ca inspirația să pice peste tine atunci când te aștepți mai puțin.

Cu toate acestea, sfârșitul săptămânii s-ar putea să te lase cu un sentiment de stagnare, ca și cum ai alerga în gol. Pe 7 august, când Marte intră în cuadratură cu Saturn, s-ar putea să te simți epuizat, ca și cum ți-ai fi consumat toate sucurile. Nu-ți face griji că trebuie să-ți transmiți punctul de vedere deodată, Cap.

Vărsător

Săptămâna aceasta, Vărsătorule, vei avea parte de zguduiri pe plan familial. La urma urmei, pe 1 august, Marte își va uni forțele cu Uranus în a patra ta casă a familiei și a rădăcinilor, ceea ce ar putea duce la schimbări neașteptate în viața ta personală. S-ar putea chiar să fii gata să te muți într-un loc nou, pentru că ești gata să construiești casa în care *tu* vrei să trăiești.

În timp ce Venus formează un sextil cu Uranus și Marte pe 2 august, îți va da un impuls util, pe măsură ce te organizezi și ești gata să te simți mai confortabil. Acesta este un moment excelent pentru a crea o listă de lucruri de făcut, pentru a regândi modul în care vă gestionați timpul și pentru a începe să vă puneți pe treabă. Dacă dulapul tău este un dezastru, începe cu câte un teanc de haine pe rând!

Atunci când Marte intră în cuadratură cu Saturn în Vărsător, pe 7 august, este posibil să simțiți presiunea de a vă schimba deodată. De fapt, s-ar putea să te împingi dincolo de limitele tale, așa că respectă-ți corpul atunci când îți spune că are nevoie de o pauză. Viața nu este o cursă, ci un maraton, Vărsătorule. Mergi în ritmul tău propriu!

Pești

Ai grijă ce spui săptămâna aceasta, Pești. La urma urmei, pe 1 august, Marte își va uni forțele cu Uranus în a treia ta casă a comunicării, ceea ce te-ar putea încuraja să spui un lucru greșit în cel mai prost moment posibil. Nu uitați, puteți spune întotdeauna mai mult, dar niciodată nu puteți spune mai puțin!

Când Mercur va intra în a șaptea ta casă a parteneriatelor, pe 4 august, vei deveni mult mai bun la comunicare, mai ales dacă ești dispus să îți rezervi timp pentru o conversație individuală. Dacă au fost schimbate cuvinte dure, abilitățile tale empatice te vor ajuta să rezolvi problema și să ajungi la miezul problemei.

Până la sfârșitul săptămânii, vei fi într-o poziție frumoasă pentru a lăsa trecutul să fie trecut. Pe 7 august, când Venus formează un trigon cu Neptun în Pești, te va încuraja să uiți de ceea ce ai trăit în trecut și să te concentrezi pe ceea ce îți rezervă viitorul. O poveste de dragoste poate înflori, așa că mergi în ea fără ca frica să te rețină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.