Horoscop 1 ianuarie 2022. Surprize pentru zodii în prima zi a anului nou

Horoscop 1 ianuarie 2022. Surprize pentru zodii în prima zi a anului nou

♈ BERBEC

Vibrațiile vesele de la petrecerea de Revelion de aseară se vor revărsa în prima parte a zilei, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Săgetător. Această energie vă va ajuta să vă aduceți liniștea atunci când vine vorba de asumarea unui alt an, aducându-vă un sentiment de sprijin din partea cealaltă. Pe măsură ce se lasă seara, starea de spirit se va simți mai împământenită, pe măsură ce Luna își croiește drum spre Capricornul serios. Folosiți această energie pentru a vă reconecta cu rezoluțiile de anul nou într-o manieră practică și asigurați-vă că vă reajustați așteptările dacă simțiți că ați putea pune prea multă presiune asupra voastră.

♉ TAUR

Dacă te-ai distrat prea mult rugându-te cu prietenii tăi aseară, prima parte a zilei te va avea în modul de recuperare pe măsură ce Luna călătorește prin Săgetător. Cu toate acestea, a te îngriji după o noapte în oraș nu trebuie să fie un act solitar, așa că nu ezita să îți inviți prietenii la un brunch recuperator. Pe măsură ce se lasă seara, spuneți „la revedere” tovarășilor dvs. în favoarea unei introspecții liniștite pe măsură ce Luna se deplasează în Capricornul stoic. Probabil că vei avea nevoie de o pauză de la socializare, ceea ce îți va permite să te reconectezi cu sinele tău spiritual și cu obiectivele pe care ți le-ai stabilit pentru 2022.

♊ GEMENI

Dacă v-ați aflat în mijlocul unei conexiuni romantice noaptea trecută, dulceața se va prelungi probabil până la orele dimineții, pe măsură ce Luna continuă să se deplaseze prin Săgetător. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a vă dezvolta legătura cu acea persoană specială, așa că nu vă simțiți vinovat dacă vă prelungiți sărbătorile de Anul Nou până după-amiază. Cu toate acestea, pe măsură ce se lasă seara, veți dori să vă rezervați ceva timp pentru dvs. când Luna se va muta în Capricorn. Veți dori să folosiți acest plasament lunar ca o oportunitate de a vă decomprima din noaptea precedentă, astfel încât să puteți începe călătoria în 2022 simțindu-vă complet revigorat.

♋ RAC

Chiar dacă v-ați distrat destul de mult aseară, rezistența dvs. își va reveni destul de repede astăzi, deoarece Luna în Săgetător aduce ceva energie în sectorul din harta dvs. care guvernează starea de bine. Fă tot posibilul să sari imediat înapoi în rutina zilnică tipică, chiar dacă ai ziua liberă de la serviciu. Pe măsură ce seara începe să se manifeste, Luna se va muta în Capricorn, în timp ce va împărtăși o conexiune dulce cu favorabilul Jupiter. Folosiți acest timp pentru a practica o iubire de sine radicală și asigurați-vă că vă țineți ochii deschiși pentru mesaje din partea universului, deoarece probabil că încearcă să vă ghideze chiar acum.

♌ LEU

Cu Luna în Săgetător activă în sectorul din harta ta care guvernează distracția, vei avea chef să continui petrecerea pe care tu și prietenii tăi ați început-o aseară. Nu te simți vinovat dacă bei câteva mimoze cu brunch-ul. Este total potrivit pentru a sărbători faptul că ai supraviețuit anului 2021. Cu toate acestea, vei dori să reduci tonul pe măsură ce se lasă seara și Luna își schimbă semnul în Capricorn. Aceste vibrații nu vor dori să se joace cu bunăstarea ta fizică, ceea ce înseamnă că va fi timpul să îți iei sănătatea mai în serios. Fă tot posibilul să mănânci o masă sănătoasă, să te rehidratezi și să te culci la o oră rezonabilă, iar dimineața ar trebui să te simți excelent.

♍ FECIOARĂ

Dacă ați avut prieteni aseară, probabil că vă veți trezi cu realitatea crudă a mizeriei care a rămas în urmă. Din fericire, având în vedere că Luna călătorește prin Săgetător, este posibil ca și câțiva dintre prietenii tăi să fi rămas peste noapte și să fie mai mult decât dispuși să-ți dea o mână de ajutor la curățenie. Dacă ești suficient de norocos să te trezești într-o casă ordonată, ar trebui să cauți modalități de a îmbrățișa fericirea domestică, pregătind un mic dejun delicios sau îmbrățișându-te cu cartea ta preferată. Pe măsură ce se lasă seara, gândește-te la modul în care ai vrea să îți rafinezi imaginea în noul an și scapă de hainele vechi care nu se potrivesc.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Dă startul noului an alături de prietenii și cei dragi, dragă Balanță, organizând un brunch cu cei mai apropiați pentru a sărbători începutul anului 2022. Latura ta socială va tânji după interacțiunea umană, așa că vei dori să-ți faci timp să te conectezi și cu prietenii tăi de la distanță. Cu toate acestea, nu stați prea târziu afară, deoarece veți avea chef să vă izolați acasă mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna se va muta în Capricornul împământenit. Folosește acest plasament lunar ca o scuză pentru a-ți închide telefonul pentru restul serii și bucură-te de deconectare în liniște.

♏ SCORPION

Pe măsură ce Luna își face ultimii pași prin Săgetător, mergeți mai departe și tratați-vă la orice reduceri de Anul Nou care au loc la magazinele dvs. preferate și luați câteva bunătăți cu care să începeți anul 2022. Este în regulă dacă vrei să te răsfeți un pic, dar încearcă să nu scapi prea mult de sub control cu cheltuielile tale. Pe măsură ce se lasă seara, vei dori să te reconectezi cu cei mai buni prieteni atunci când Luna în Capricorn activează sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Dacă sperați să găsiți un nou loc de muncă în anul care urmează, folosiți această perioadă pentru a vă îndrepta și profilurile profesionale.

♐ SĂGETĂTOR

Vei simți o explozie de recunoștință și bucurie atunci când Luna își face ultimii pași prin semnul tău astăzi, inspirându-te să îți stabilești obiective spectaculoase pentru anul care urmează. Este grozav să tragi la stele, dar încearcă să fii atent să nu îți pui așteptări nerealiste. Pe măsură ce se lasă seara, Luna se va deplasa în Capricorn, aducând o vibrație mai împământenită și mai pragmatică la masă. Folosește această energie pentru a-ți reevalua rezoluțiile pentru 2022 și pentru a face orice ajustări care trebuie făcute pentru a-ți contura obiective rezonabile pentru următoarele 12 luni.

♑ CAPRICORN

Vei fi bine dispus astăzi, fără să știi de ce, pentru că Luna în Săgetător dăruiește bună dispoziție în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Nu-ți pune la îndoială fericirea în acest moment și îmbrățișează pacea care vine la fiecare început de an nou. Pe măsură ce seara începe să se manifeste, Luna se va muta în semnul tău, adăugându-se la bucuria și recunoștința pe care le simți deja. Acest plasament lunar vă va ajuta să găsiți claritate, mai ales atunci când vă sortați obiectivele pentru 2022. Nu te simți prost dacă te pui pe primul loc în următoarele 12 luni, mai ales când vine vorba de a-ți manifesta visele.

♒ VĂRSĂTOR

Natura ta aventuroasă va cere să ieși la joacă astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Săgetător te inspiră să explorezi lumea din jurul tău. Folosește această energie pentru a verifica orice loc nou din cartier care s-a deschis recent și caută modalități de a face cumpărături și de a mânca la nivel local, ca o modalitate de a continua sărbătorile de Anul Nou. Pe măsură ce seara începe să se strecoare, o dispoziție mai liniștită vă va găsi, inspirându-vă să vă culcați devreme. Luați-vă ceva timp pentru dvs. după ce ați încheiat festivitățile de peste zi și asigurați-vă că faceți o sesiune de meditație înainte de culcare.

♓ PEȘTI

Dacă nu ți-ai stabilit încă rezoluțiile de Anul Nou legate de muncă, asigură-te că o vei face astăzi, deoarece Luna în Săgetător inundă cu noroc și posibilități sectorul din harta ta care guvernează cariera. Du aceste intenții un pas mai departe, scriind o listă de obiective, apoi îngroapă-le în curtea din fața casei pentru a le promova manifestarea. Pe măsură ce seara începe să apară, Luna se va muta în Capricorn, inspirându-vă să vă dezvoltați rețeaua de colegi. Asigură-te că le trimiți câteva mesaje prietenilor tăi din industrie, deoarece ajutorul lor ți-ar putea fi de folos în timp ce urci pe scara profesională în următoarele 12 luni.

Un comentariu pe “Horoscop 1 ianuarie 2022. Surprize pentru zodii în prima zi a anului nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.