Horoscop 10 decembrie 2021. Vineri vine cu vești fantastice

Horoscop 10 decembrie 2021. Vineri vine cu vești fantastice

Vezi ce îți prevăd astrele pentru vineri, 10 decembrie 2021. Horoscop complet!

♈ BERBEC

Sub cerul de vineri, Berbec, pot apărea povești puternice. Pregătiți-vă pentru ca unele adevăruri dure să se facă cunoscute pe frontul carierei, deoarece Venus, care definește valoarea, își petrece ziua în fuziune cu Pluton, care transformă. Primul sfert de lună sosește în etericul Pești în același timp, evidențiind clivajul actual dintre traiectoria ta pe termen lung și orice comportamente de autosabotare care stau în prezent în cale.

♉ TAUR

În calitate de Taur, culegi o perspectivă cosmică de la fermecătoarea și fermecătoarea planetă a iubirii, Venus. Cerul de vineri o găsește pe Venus prinsă între ciocan și nicovală, pe măsură ce fuzionează cu Pluto, cel care ia lumea interlopă. Această împerechere incomodă funcționează pentru a vă ajuta să recunoașteți ce elemente din viața dvs. au nevoie disperată de transformare și reînnoire emoțională. Așteptați-vă ca orice concepții și credințe greșite de relații depășite și de lungă durată să ajungă în vizor.

♊ GEMENI

O varietate de evenimente cosmice importante converg sub cerul de vineri, Gemeni. Magneticul Venus își petrece ziua fuzionând cu Pluton, care este emoțional-rău, împingându-te să recunoști la lumina zilei fobii de intimitate de lungă durată. Este important să scoți adevărul de sub covor în chestiuni care privesc parteneriatele apropiate. Între timp, Luna din primul sfert de lună în Pești luminează prăpastia dintre viața ta publică și nevoile tale de relație.

♋ RAC

Nu există nici o cale de întoarcere în fața adevărurilor care apar astăzi în povestea ta de parteneriat intim, Rac. Venus, care construiește relații, se unește cu Pluton, care caută transformarea, ajutându-te să înfrunți muzica atunci când vine vorba de a te confrunta direct cu ce tipare de parteneriat trebuie să se schimbe. Între timp, primul sfert de lună apare în Pești, luminând clivajul actual existent între jobul tău de zi și jobul tău de vis.

♌ LEU

Privește-ți adevărul drept în ochi, Leu. Nu te feri de umbre atunci când trebuie să treci prin ele. Cerul de vineri prezintă conjuncția dintre Venus, care stabilește valori, și Pluton, care cere schimbări, luminând ceea ce are nevoie disperată de transformare pe frontul echilibrului dintre muncă și viață personală. În altă parte, primul sfert de lună în Pești atinge diviziunea dintre nevoia ta de distracție romantică și dorința ta de angajament și securitate emoțională.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Încearcă să nu abordezi lucrurile în logica ta obișnuită, mai întâi sub, cerul de vineri, Fecioară. Lasă-te înclinat în fluxul sentimentelor, în timp ce Luna din primul sfert de lună în Pești evidențiază prăpastia dintre cerințele tale familiale și nevoile parteneriale. Între timp, iubitoarea Venus se unește cu Pluton, care caută reînnoirea, intensificându-ți nevoia de onestitate profundă și de schimbare atunci când vine vorba de viața ta romantică și de aspirațiile tale creative.

♎ BALANȚĂ

În calitate de Balanță, căutați îndrumare cosmică de la planeta Venus, care creează legături și pace. Cerul de vineri este martorul unor turbulențe pe care Venus le întâlnește, deoarece se blochează într-o conjuncție grea cu Pluton, care cere transformare. Această pereche incomodă te face să abordezi legăturile de familie într-un mod dramatic – unul care cere schimbarea unor tipare obositoare. Permite-ți să fii sincer cu povestea și sentimentele tale, chiar dacă asta înseamnă să răvășești câteva pene.

♏ SCORPION

Nu ai cum să scapi de conversațiile intense despre relații care te așteaptă sub cerul de vineri, Scorpionule. Ai putea la fel de bine să te apleci și să înfrunți muzica pentru a clarifica lucrurile. Magneticul Venus fuzionează cu Pluton, care dezvăluie adevărul, împingându-te să recunoști frustrările latente care au stat la pândă în jurul poveștilor de parteneriat. În altă parte, primul sfert de Lună în Pești luminează prăpastia dintre talentele tale brute și încrederea pe care o ai în împărtășirea abilităților tale.

♐ SĂGETĂTOR

Pregătește-te să îți înfrunți propriii demoni cu capul sus astăzi, Săgetătorule. Cerul de vineri o găsește pe Venus, care stabilește valorile, într-o conjuncție puternică cu Pluton, care dezvăluie adevărul, luminând piedicile din încrederea ta în tine însuți, care se trag înapoi la răni timpurii. Lasă-te să simți tot ce apare și acceptă schimbările în fluxul de lucru și în finanțe. În altă parte, primul sfert de lună în Pești luminează prăpastia dintre nevoile tale independente și cerințele familiei.

♑ CAPRICORN

Semnezi pentru niște schimbări majore, Capricorn. Sprijină-te de puternica furtună emoțională pe care simți că se pregătește în interiorul tău, deoarece te ghidează direct spre ceea ce trebuie schimbat și eliberat. Iubitorul Venus se unește cu transformatorul Pluton în semnul tău, ajutându-te să abordezi tipare depășite și în ceea ce privește independența în parteneriate. Între timp, primul sfert de lună în Pești luminează schimbările importante care trebuie făcute în jurul sănătății tale mentale și a stilului tău de comunicare.

♒ VĂRSĂTOR

Este posibil să te confrunți cu unele materiale provocatoare din punct de vedere emoțional în spatele ușilor închise astăzi, Vărsătorule. Acordă-ți spațiu pentru a procesa tot ceea ce trebuie să apară pe măsură ce Venus, care creează legături, se unește cu Pluton, care caută reînnoirea. Această pereche puternică evidențiază tiparele de relații autoînfrânte care au nevoie disperată de eliberare. În altă parte, primul sfert de lună în Pești evidențiază diviziunea actuală existentă între aspirațiile tale pe termen lung și talentul tău brut.

♓ PEȘTI

Acordă-ți spațiu pentru a naviga în tot ceea ce se va întâmpla sub cerul de vineri, Pești. Inimoasa Venus își petrece ziua fuzionând cu Pluton, care caută transformarea, subliniind schimbările importante care trebuie făcute în viața ta socială și abordarea actuală a aspirațiilor tale. Primul sfert de lună sosește, de asemenea, în semnul tău, luminând schimbările care trebuie făcute între cerințele vieții tale publice și nevoile tale personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.