Horoscop 10 iunie 2022 – începe weekendul cu succes

Horoscop 10 iunie 2022 - începe weekendul cu succes

♈ BERBEC

Luna își continuă astăzi călătoria prin Balanță, dragă Berbec, formând o opoziție dură cu Marte, conducătorul tău planetar. Acest climat cosmic ar putea face ca ridicarea din pat să fie mai dificilă decât de obicei, așa că s-ar putea să fie nevoie să pui în aplicare un pic de dragoste dură față de tine însuți pentru a te pune în mișcare în timpul zilei. Din fericire, vibrațiile se vor simți mult mai ușoare odată ce te-ai desprins de sub cearșafuri, deși o serie de aspecte dezechilibrate pe cer ar putea aduce o notă de haos în programul tău. Rezervă-ți puțin timp pentru romantism sau pentru grija de sine mai târziu în această seară, când Luna îi dă un sărut Soarelui Gemenilor.

♉ TAUR

S-ar putea să începi să te îndoiești de tine însuți în această dimineață, dragă Taur, deoarece Luna în Balanță formează opoziții dure cu pasionalul Marte și cu asteroidul vindecător, Chiron. Aceste sentimente ar putea deveni paralizante dacă începi să deconstruiești orice muncă pe care ai finalizat-o la începutul săptămânii, mai ales dacă aceste acțiuni sunt generate de sentimente de nevrednicie sau de teamă. În loc să te lupți cu aceste vibrații ciudate, dă-ți permisiunea de a apela la un prieten sau la un coleg pentru ajutor și sfaturi. A avea o a doua opinie poate aduce o claritate pe care altfel ai putea să o pierzi, difuzând ceea ce altfel ar putea fi o perioadă lungă de stres.

♊ GEMENI

Inspirația creativă te va găsi astăzi, dragă Gemeni, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin înfrumusețata Balanță. Din păcate, sentimentele de nevrednicie ar putea să te împiedice să articulezi aceste idei geniale, mai ales dacă ești îngrijorat de ceea ce ar putea gândi ceilalți sau de faptul că ești măsurat în raport cu prietenii sau colegii tăi. Din fericire, te vei simți mai motivat să îți lași lumina să strălucească mai târziu în această seară, când Luna îi va da un sărut Soarelui, reconectându-te cu sentimentul tău de sine. Nu vă fie teamă să vă puneți în evidență chiar acum, sau ați putea pierde o oportunitate de a fi recunoscut pentru perspectiva dvs. unică și vizionară.

♋ RAC

Energia din casa ta s-ar putea să se simtă puțin încinsă astăzi, dragă Rac, datorită unei opoziții dure între Luna în Balanță și pasionalul Marte. Aceste sentimente ar putea să se inflameze dacă munca a fost deosebit de stresantă în ultima vreme, mai ales dacă nu ai dedicat suficient timp și energie pentru a menține un echilibru sănătos între viața profesională și cea privată. Din fericire, veți avea ocazia să vă puneți la punct cu grija de sine în această seară, când Soarele și Luna se aliniază pe cer. Folosiți acest climat cosmic ca o scuză pentru a lua o pauză de la familie și prieteni, deoarece universul vă încurajează să îmbrățișați singurătatea.

♌ LEU

Punerea în practică a gândurilor tale ar putea părea o provocare astăzi, dragă Leu, deoarece Luna în Balanță formează o opoziție dură cu Marte cel înflăcărat. Deși s-ar putea să operezi dintr-un loc mai neîndemânatic decât ești obișnuit, încearcă să nu lași acest lucru să-ți afecteze starea de spirit în această după-amiază, când Luna se confruntă cu asteroidul vindecător, Chiron. Deși încrederea ta poate să se clatine temporar sub climatul său cosmic, vei avea ocazia să te reconectezi cu ego-ul tău mai târziu în această seară, datorită unei alianțe dulci între Soare și Lună. Folosește această energie ca o scuză pentru a-ți chema cea mai bună prietenă, mai ales dacă ai nevoie de o conexiune și de sprijin.

♍ FECIOARĂ

Nu vei avea răbdare pentru nimeni care îți amenință sentimentul de siguranță astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna în Balanță se confruntă cu Marte și cu asteroidul vindecător, Chiron. Nu-ți fie teamă să te aperi dacă un dușman încearcă să-ți ciopârțească sentimentul de stabilitate, chiar dacă trebuie să iasă ghearele pentru a face acest lucru. Din fericire, cele mai multe conflicte ar trebui să poată fi rezolvate prin discuții cu picioarele pe pământ și diplomatice, care pot evolua în cele din urmă dinamica într-un loc mai sănătos. Acordă-ți puțin timp pentru a te concentra asupra relațiilor tale de susținere în această seară, când Soarele și Luna se aliniază pe cer.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

S-ar putea să te simți ca și cum te lupți să îți satisfaci propriile nevoi astăzi, dragă Balanță, deoarece Luna își continuă călătoria prin semnul tău, formând conexiuni dure cu pasionalii Marte și Chiron. Viața ta amoroasă ar putea fi deosebit de extenuantă acum, mai ales dacă partenerul tău a fost mai implicat în sine decât de obicei în ultima vreme. În loc să te superi din cauza incapacității iubitului tău de a-ți recunoaște dorințele, ia o pagină din cartea lui și pune-ți propriile dorințe pe primul loc. Dacă în prezent ești singur, acest climat cosmic îți dă permisiunea deplină de a te deconecta pentru o zi, îmbrățișând liniștea și un program complet de îngrijire de sine.

♏ SCORPION

S-ar putea să te simți și să arăți ca un dezastru în această dimineață, dragă Scorpion, deoarece Luna în Balanță formează o opoziție dură cu Marte, conducătorul tău planetar, și cu asteroidul vindecător, Chiron. Să ceri ajutor sau să faci o listă de lucruri de făcut te poate ajuta să rămâi organizat printre această energie haotică, deși ar trebui să fii atent să nu pierzi asta. Din fericire, climatul cosmic se va simți mult mai ușor în această seară, când Soarele și Luna vor intra într-un aspect dulce pe cer, încurajându-te să te eliberezi de orice vibrații funky care s-ar fi agățat de tine mai devreme în cursul zilei.

♐ SĂGETĂTOR

O energie ciudată va umple aerul în această dimineață, dragă arcașule, când Luna în Balanță se va confrunta cu Marte și cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest climat cosmic ar putea face ca ego-ul tău să primească o lovitură, mai ales dacă îți acorzi timpul sau energia unor prieteni toxici sau care te judecă. Din fericire, vibrația se va ușura pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, deși s-ar putea să fie nevoie să reciți câteva mantre pozitive pentru a-ți recăpăta ritmul. Promite-ți o seară plină de romantism și de grijă de sine când Luna suflă un sărut către Soarele Gemenilor, deschizându-ți inima către iubire și grație.

♑ CAPRICORN

Încearcă să nu lași temerile sau sentimentele de nevrednicie să te rețină din ambițiile tale profesionale în această dimineață, dragă Capricorn, când Luna în Balanță se confruntă cu Marte și cu asteroidul vindecător, Chiron. Deși s-ar putea să te fi luptat cu o lovitură de ego în ultima vreme, asta nu înseamnă că nu ești calificat să prosperi în domeniul tău actual. Din păcate, s-ar putea să te simți mai sensibil decât de obicei acum, ceea ce te-ar putea face să te închizi emoțional față de cei dragi. Din fericire, vei avea șansa de a desprinde aceste straturi în această seară, când Luna îi dă un sărut soarelui, ajutându-te să eliberezi orice vibrații tulburi care te-au împovărat.

♒ VĂRSĂTOR

Luna își continuă călătoria prin Balanță astăzi, inundându-ți psihicul cu inspirație, optimism și vise la un viitor mai bun. Din păcate, o opoziție dură între Luna, Marte și Chiron ar putea să te lase să te simți blocat într-o fantezie, mai ales dacă oamenii din jurul tău nu pot înțelege viziunea ta. În loc să renunți la ambițiile tale din cauza câtorva contestatari, folosește această perioadă ca pe o oportunitate de a te întoarce la planșa de desen. Conspirația pentru viitor va veni mai ușor dacă îți iei ceva timp pentru a face brainstorming în singurătate, oferindu-ți șansa de a-ți organiza gândurile înainte de a le împărtăși din nou cu lumea.

♓ PEȘTI

Dezacordurile financiare ar putea perturba armonia relației tale astăzi, dragă Pești, deoarece Luna în Balanță se confruntă cu pasionalul Marte și cu asteroidul vindecător, Chiron. Aceste probleme ar putea sângera și în parteneriatele tale profesionale, ceea ce face important să ai argumente solide pentru orice decizie monetară majoră pe care speri să o iei. Din fericire, vibrațiile se vor ușura mai târziu în această seară, când Luna îi va da un sărut Soarelui Gemenilor. Folosiți acest climat cosmic ca o scuză pentru a vă relaxa pentru restul nopții, evadând drama realității în favoarea pijamalelor preferate și a unei nopți confortabile acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.