HOROSCOP 10 mai: TAURII nu trebuie să mai pună la suflet, LEII au probleme în cuplu


Horoscop 10 Mai: Taurii nu trebuie să mai pună la suflet, iar Leii au probleme în cuplu

Horoscop 10 Mai 2018 BERBEC

Nu te mai mulțumesc anumite situații din viața ta, îți dorești să faci niște schimbări, dar te țin pe loc părerile celor din jur. E bine să asculți și să discuți cu cei apropiați de planurile tale, însă sugestiile lor nu ar trebui să te influențeze.

Horoscop 10 Mai 2018 TAUR


Zilele acestea s-ar putea să te simți mai stresat decât de obicei. Majoritatea cauzelor sunt imaginate de tine și ai tendința să pui la suflet orice detaliu negativ din viața ta. E important să știi că urmează o perioadă mult mai bună, în care îți vei da seama că ai devenit omul care îți doreai să fii.

Horoscop 10 Mai 2018 GEMENI

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Dacă ai o pasiune, nu te teme să o urmezi. Va veni o zi în care ți se vor recunoaște toate meritele. Ai toate șansele să fii cel mai bun în ceea ce faci așa că nu sta pe gânduri și muncește pentru visul tău.

Horoscop 10 Mai 2018 RAC

Nu sta prea mult retras. Dacă te afunzi într-o stare de spirit proastă, doar prietenii tăi te pot ajuta să te înveselești și să vezi viața din altă perspectivă. Organizează o întâlnire cu ceilalți.

Horoscop 10 Mai 2018 LEU

Ai fost distras în ultima perioadă iar partenerul tău a simțit asta. E timpul să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat în viața ta. Organizează o seară romantică alături de partener și te vei simți mai bine decât te-ai fi așteptat.

Horoscop 10 Mai 2018 FECIOARĂ

Poți fi pe cale să repeți o greșeală din trecut. Fă tot posibilul să îți amintești ce ai făcut greșit și ce lucruri ai învățat din acea experiență.

Horoscop 10 Mai 2018 BALANȚĂ

E posibil să simți o lipsă de încredere iar acest lucru să te țină departe de a-ți îndeplini obiectivele. Dacă nu reușești să vezi câte calități ai, discută cu prietenii tăi despre asta. Te vor ajuta să vezi imaginea de ansamblu.

Horoscop 10 Mai 2018 SCORPION

Prietenii tăi sunt nerăbdători să vă plănuiți o vacanță împreună. Din diferite motive, ai evitat să iei o hotărâre și să cumperi biletele. Acum este un moment bun să îți iei inima în dinți și să achiziționezi biletele.

Horoscop 10 Mai 2018 SĂGETĂTOR

Te simți încă ancorat în trecut. Ai trecut prin niște experiențe neplăcute și încă nu reușești să le uiți și să privești în viitor. Încearcă să îți faci mai multe planuri pentru viitor și să te bucuri de ceea ce ai în jur în prezent.

Horoscop 10 Mai 2018 CAPRICORN

Ieși din rutina zilnică pentru un moment. Organizează o sesiune de cumpărături, fă un sport sau du-te la un film cu prietenii. Dacă mai schimbi puțin peisajul vei reuși să acumulezi mai multă energie pentru muncă.

Horoscop 10 Mai 2018 VĂRSĂTOR

S-ar putea să fi uitat de niște vechi prieteni după ce ai cunoscut niște persoane noi. Ai grijă să nu te schimbi în ceva ce nu ți-ai fi dorit vreodată.

Horoscop 10 Mai 2018 PEȘTI

Starea ta de spirit e din ce în ce mai proastă. Dacă simți că nu faci față, nu ezita să apelezi la ajutorul unui specialist. Doar astfel îți vei rezolva problemele în mod eficient.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.