HOROSCOP 10 mai: TAURII nu trebuie să mai pună la suflet, LEII au probleme în cuplu

Horoscop 10 Mai: Taurii nu trebuie să mai pună la suflet, iar Leii au probleme în cuplu

Horoscop 10 Mai 2018 BERBEC

Nu te mai mulțumesc anumite situații din viața ta, îți dorești să faci niște schimbări, dar te țin pe loc părerile celor din jur. E bine să asculți și să discuți cu cei apropiați de planurile tale, însă sugestiile lor nu ar trebui să te influențeze.

Horoscop 10 Mai 2018 TAUR

Zilele acestea s-ar putea să te simți mai stresat decât de obicei. Majoritatea cauzelor sunt imaginate de tine și ai tendința să pui la suflet orice detaliu negativ din viața ta. E important să știi că urmează o perioadă mult mai bună, în care îți vei da seama că ai devenit omul care îți doreai să fii.

Horoscop 10 Mai 2018 GEMENI

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Dacă ai o pasiune, nu te teme să o urmezi. Va veni o zi în care ți se vor recunoaște toate meritele. Ai toate șansele să fii cel mai bun în ceea ce faci așa că nu sta pe gânduri și muncește pentru visul tău.

Horoscop 10 Mai 2018 RAC

Nu sta prea mult retras. Dacă te afunzi într-o stare de spirit proastă, doar prietenii tăi te pot ajuta să te înveselești și să vezi viața din altă perspectivă. Organizează o întâlnire cu ceilalți.

Horoscop 10 Mai 2018 LEU

Ai fost distras în ultima perioadă iar partenerul tău a simțit asta. E timpul să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat în viața ta. Organizează o seară romantică alături de partener și te vei simți mai bine decât te-ai fi așteptat.

Horoscop 10 Mai 2018 FECIOARĂ

Poți fi pe cale să repeți o greșeală din trecut. Fă tot posibilul să îți amintești ce ai făcut greșit și ce lucruri ai învățat din acea experiență.

Horoscop 10 Mai 2018 BALANȚĂ

E posibil să simți o lipsă de încredere iar acest lucru să te țină departe de a-ți îndeplini obiectivele. Dacă nu reușești să vezi câte calități ai, discută cu prietenii tăi despre asta. Te vor ajuta să vezi imaginea de ansamblu.

Horoscop 10 Mai 2018 SCORPION

Prietenii tăi sunt nerăbdători să vă plănuiți o vacanță împreună. Din diferite motive, ai evitat să iei o hotărâre și să cumperi biletele. Acum este un moment bun să îți iei inima în dinți și să achiziționezi biletele.

Horoscop 10 Mai 2018 SĂGETĂTOR

Te simți încă ancorat în trecut. Ai trecut prin niște experiențe neplăcute și încă nu reușești să le uiți și să privești în viitor. Încearcă să îți faci mai multe planuri pentru viitor și să te bucuri de ceea ce ai în jur în prezent.

Horoscop 10 Mai 2018 CAPRICORN

Ieși din rutina zilnică pentru un moment. Organizează o sesiune de cumpărături, fă un sport sau du-te la un film cu prietenii. Dacă mai schimbi puțin peisajul vei reuși să acumulezi mai multă energie pentru muncă.

Horoscop 10 Mai 2018 VĂRSĂTOR

S-ar putea să fi uitat de niște vechi prieteni după ce ai cunoscut niște persoane noi. Ai grijă să nu te schimbi în ceva ce nu ți-ai fi dorit vreodată.

Horoscop 10 Mai 2018 PEȘTI

Starea ta de spirit e din ce în ce mai proastă. Dacă simți că nu faci față, nu ezita să apelezi la ajutorul unui specialist. Doar astfel îți vei rezolva problemele în mod eficient.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.