HOROSCOP 11 aprilie: SĂGETĂTORII renunță la un viciu, GEMENII încep să slăbească

Horoscop 11 Aprilie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Săgetătorii trebuie să renunțe la fumat, iar Racii trebuie să renunțe la stilul de viață pe care îl au acum.

Horoscop 11 Aprilie 2018 Berbec

Problemele de sănătate bat la ușa ta astăzi și e foarte posibil să fie din cauza alimentației. Așa că ai mare grijă la alimentație. Deși în perioada aceasta vei fi foarte tentat să încerci cât mai multe delicatese, stai departe de ispită.

Horoscop 11 Aprilie 2018 Taur

Ca Taur, riști să te deranjeze o răceală. Deși ai prefera să îți prelungești vacanța trebuie să te întorci la muncă și ai multe sarcini de îndeplinit. Îți e deci mai greu să eviți apariția unei răceli pentru că ești nevoit să ieși din casă, dar fă totuși tot posibilul.

FOLLOW ME

Horoscop 11 Aprilie 2018 Gemeni

Principala ta prioritate este slăbitul acum. Ești deranjat de faptul că ai pus câteva kile în plus, dar nu trebuie să fii disperat- înfometarea nu e cheia.

Horoscop 11 Aprilie 2018 Rac

E o perioadă foarte aglomerată pentru tine iar sănătatea ta poate avea de suferit din cauza stilului de viață. Probabil nu mănânci corespunzător sau bei prea multe cafele și băuturi energizante. Încearcă să îți formezi obiceiuri mai sănătoase.

Horoscop 11 Aprilie 2018 Leu

Nu te mai simți atât de bine în pielea ta. Alimentele nesănătoase pe care le-ai consumat în ultima perioadă își spun cuvântul. Renunță ușor la stilul de viață dăunător. Familia te poate susține.

Horoscop 11 Aprilie 2018 Fecioară

Deși vrei să petreci cât mai mult timp distrându-te, nu neglija odihna. Cafeaua te poate ajuta pe moment, dar somnul este soluția optimă.

Horoscop 11 Aprilie 2018 Balanță

Stomacul te supără foarte tare astăzi. E din cauza alimentației așa că fă orice să schimbi asta. Nu exagera cu consumul de zahăr și cu consumul de grăsimi.

Horoscop 11 Aprilie 2018 Scorpion

Fii mai atent la consumul de lichide. Și anume, renunță pentru o perioadă la alcool și sucuri. Ai avut destul așa că ia o pauză. În schimb, ai grijă să bei sufiecientă apă.

Horoscop 11 Aprilie 2018 Săgetător

Renunță la țigări-asta e ceea ce îți strigă plămânii. Dacă te-ai mai gândit la asta în trecut, a venit clipa să faci ceva în această privință. Renunță la fumat cât mai repede cu putință.

Horoscop 11 Aprilie 2018 Capricorn

Prea multă carne îți poate face rău. Dacă te-ai gândit vreodată să fii vegetarian, acum ar fi un moment potrivit, cel puțin pentru o perioadă.

Horoscop 11 Aprilie 2018 Vărsător

Delicatesele de Paște îți fac rău așa că trebuie să îți revii. Consumă cât mai multe salate. Ai nevoie de o condiție de sănătate cât mai bună pentru a te întoarce la muncă.

Horoscop 11 Aprilie 2018 Pești

Te simți rău în pielea ta și asta îți afectează și starea de spirit. Încearcă să faci ceva în privința asta. Optează pentru o dietă personalizată și în niciun caz nu te înfometa pentru că după te poți îngrășa mai ușor. Poți și este recomandat să apelezi la ajutorul unui specialist. Este, de asemenea, important să renunți la băuturile acidulate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.