HOROSCOP 11 ianuarie 2018: TAURII au o DECIZIE importantă de luat

Horoscop 11 ianuarie 2018: Citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro!

Taurii vor lua azi decizii importante în carieră, iar Scorpionii au parte de surprize din partea partenerului de viață.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Berbec

Deși nu ești pe deplin convins să mergi într-o călătorie, primești sfaturi pe această temă. Profită de faptul că ți-ai terminat sarciniile din cadrul locului de muncă. Vei întâlni pe cineva drag pe care abia așteptai să-l revezi. Seara, vei fi sufletul petrecerii în familie.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Taur

Chiar dacă nu ești  prea socibil, vei reuși să atragi în preajma ta persoane cu care rezonezi. O problemă de la serviciu îți solicită prezența și vei fi nevoit să amâni câteva dintre activitățille plănuite pentru astăzi. Ar fi bine să nu faci promisiuni, pentru că timpul îți va fi dușman și s-ar putea să nu le poți duce la îndeplinire.

FOLLOW ME

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Gemeni

Ești încercat de foarte multe sentimente, de la entuziasm la disperare. Un sfat primit de la un membru al familiei te va liniști.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Rac

Începi ziua prin a pregăti o surpriză pentru cineva drag din familie. Vei fi foarte entuzismat și vei reuși să transmiți asta și persoanelor din jurul tău. În a doua parte a zilei s-ar putea să fi destul de obosit. Partenerul de viață îți este alături.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Leu

Vei apela azi la ultimele economii pentru a achiziționa ceva ce așteptai de mult. Prima parte a zilei anunță multe drumuri și decizii de luat. S-ar putea să nu fii pregătit să iei o hotărâre importantă. Vei fi melancolic și ți se va accentua dorul pentru o persoană dragă. Starea de sănătate nu îți permite să faci prea mult efort fizic.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Fecioară

Vei fi emoționat de o revedere cu cineva important pentru tine. În prima parte a zilei vei avea o neînțelegere cu un apropiat, care îți va afecta ziua, dar te salvează simțul umorului. Spre seara primești o sumă de bani pe care o așteptai de mult.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Balanță

Vei avea de rezolvat câteva probleme financiare ale membrilor familiei. Vei primi un cadou care îți va aduce zâmbetul pe buze, dar o veste proastă nu te lasă să te bucuri prea mult.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Scorpion

Sunt șanse mari să dai o a doua șansă unei relații, în ciuda părerilor din jur. În a doua parte a zilei vei fi în centru atenției și vei uita de griji. Vei fi foarte activ azi.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Săgetător

Încă de dimineață vei fi un adevărat erou în cadrul familiei. Ai niște dorințe intense, dar încă le ții numai pentru tine. E o zi a discreției, în care preferi să meditezi și să calculezi ce ai de făcut și rezolvat. Vei pune cap la cap câteva informații. Spre seară ai parte de o surpriză din partea partenerului de viață.

 

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Capricorn

Simți nevoia să povestești cu cineva despre întâmplările din ultima perioadă. Spre seară e rost de bani. Vei recupera niște bani pe care i-ai împrumutat cuiva. Ai niște treburi casnice care nu mai suportă amânare.

 

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Vărsător

Faci multe eforturi pentru a te face plăcut, așa că primele ore ale zilei te prind pregătindu-te să faci p primă impresie bună. În a doua parte a zilei vei avea o discuție cu partenerul de viață și veți claridica câteva nemulțumiri și proleme. Spre seară dai semne de oboseală.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Pești

Vei avea grijă de un membru din familie și îi vei acorda atenție. În a doua parte a zilei, vei face progrese în mediul profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.