Horoscop 12 februarie 2022. Vești bune sâmbătă

Horoscop 12 februarie 2022. Vești bune sâmbătă

♈ BERBEC

Responsabilitățile profesionale ar putea cântări greu asupra psihicului tău în această dimineață, deoarece Luna își continuă călătoria prin Gemeni, în timp ce împarte un aspect dezechilibrat cu Nodul Nord, Mercur și Pluton. S-ar putea să devii sfâșiat cu privire la modul în care să avansezi în cariera ta, mai ales dacă ești atașat emoțional de colegii tăi, dar simți că nu ești compensat corespunzător. În timp ce va fi important să vă acordați spațiu pentru a vă gândi bine, nu puneți prea multă presiune pe voi înșivă pentru a lua o decizie imediată. Mai târziu în această după-amiază, Luna se mută în Rac, încurajându-vă să petreceți o seară liniștită acasă.

♉ TAUR

S-ar putea să simți că logica și intuiția ta sunt în dezacord în această dimineață, micuțule Taur, deoarece Luna în Gemeni intră într-o conexiune dezechilibrată cu Mercur, Pluton și nodul nordic. Planificarea viitorului pe care ți-l dorești cel mai mult ar putea părea un coșmar logistic, mai ales când vine vorba de finanțarea acestor vise. Încearcă să nu lași imaginea de ansamblu să te copleșească și caută modalități de a împărți calea de urmat în pași mai mici. Vei simți o schimbare mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna își face loc în hrănitorul Rac, cerându-ți să îți odihnești mintea, îmbrățișând simplitatea și relaxarea.

♊ GEMENI

S-ar putea să ai de-a face cu unele personaje intense astăzi, dragă Gemeni, deoarece Luna se mișcă prin semnul tău în timp ce formează conexiuni dezechilibrate cu Mercur și Pluton. Ai putea descoperi că oamenii din jurul tău sunt mai autoritari și mai dominatori decât în mod normal, punându-te într-o poziție defensivă. Deși tentația de a te apăra și de a te răzvrăti împotriva autorității va fi reală, ar trebui să eviți să intri în lupte pentru putere cu oricine pe care îl vezi în mod frecvent. Din fericire, vibrația se va schimba mai târziu în această după-amiază, când Luna se va muta în Rac, cerându-ți să încetinești în timp ce îmbrățișezi plăcerile simple ale vieții.

♋ RAC

Relațiile tale ar putea începe să se destrame în psihicul tău astăzi, dragă Rac, pe măsură ce Luna în Gemeni aduce în prim-planul minții tale emoții adânc înrădăcinate. Aceste vibrații te-ar putea pune într-un spațiu de cap hipercritic, făcându-te să erodezi bazele celor mai intime conexiuni ale tale pe plan intern. Dacă te simți sfâșiat cu privire la modul în care să mergi mai departe cu anumite persoane din viața ta, ar putea fi o idee bună să te întorci spre trecut pentru a găsi claritate. Dacă poți vedea că dinamica a evoluat negativ, ar putea fi momentul să ai o discuție serioasă cu companionii în cauză.

♌ LEU

S-ar putea să începi să realizezi că ți-ai depășit unii dintre prieteni astăzi, deoarece Luna în Gemeni luminează modul în care tu și anumite persoane din cercul tău v-ați îndepărtat. Vei simți probabil că prioritățile tale s-au schimbat, făcându-te să te concentrezi mai mult pe obiectivele tale, având mai puțin timp pentru tovarășii de duzină. Este în regulă să petreci mai mult timp lucrând pentru a-ți atinge visele, dar poate că ai vrea să recunoști dacă persoanele în cauză ți-au fost sau nu prieteni solizi în trecut. Ai putea realiza că relația merită să fie salvată, deși ar putea fi nevoie să se schimbe un pic.

♍ FECIOARĂ

Nemulțumirea în cadrul carierei tale ar putea ieși la suprafață astăzi, dragă Fecioară, mai ales dacă simți că talentele tale naturale sunt irosite. Visele unui loc de muncă diferit, plin de potențial creativ, îți vor inunda fanteziile, deși s-ar putea să te simți nesigur în legătură cu modul în care să ajungi acolo. Cheia succesului tău este să rupi orice tipare de gândire care îți spun să nu-ți urmezi visele. Încearcă să-ți reconectezi creierul chiar acum, găsind modalități de a crede în tine și în viitorul pe care ți-l dorești. Încearcă să ții minte că toate schimbările majore vin cu răbdare, multă muncă și dedicare.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Un simț al aventurii te-ar putea face să te simți nemulțumit în cadrul vieții tale astăzi, ceea ce îți va îngreuna exploatarea recunoștinței tale. Dacă te-ai jucat cu ideea de a te reloca, ai putea folosi această energie pentru a te gândi serios la modul în care ai putea face acest lucru să se întâmple. Deși ai putea să te simți puțin dezamăgit în acest moment, încearcă să nu-ți pierzi încrederea în faptul că universul te va ajuta să îți atingi obiectivele, deși va trebui să ceri atât asistență, cât și îndrumare. Cu toate acestea, dacă ești cu adevărat nefericit în cadrul acestor circumstanțe, va trebui, de asemenea, să acționezi pentru a stârni schimbarea.

♏ SCORPION

Probleme din zilele trecute pe care le credeai îngropate ar putea să reapară astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Luna în Gemeni formează un aspect dezechilibrat cu guvernatorul tău modern, Pluton. Aceste vibrații ar putea deveni deosebit de problematice dacă te afli într-o relație angajată, mai ales dacă bae decide să-ți arunce greșelile din trecut în față. Din fericire, energia se va schimba mai târziu după-amiaza, când Luna își găsește drumul spre Racul hrănitor. Aceste vibrații vor acționa ca un balsam pentru rănile tale, ajutându-te pe tine și pe partenerul tău să rezolvați orice probleme care s-ar fi putut manifesta mai devreme, permițându-vă să încheiați ziua pe o notă bună.

♐ SĂGETĂTOR

Fă-ți puțin timp pentru a-ți povesti istoria întâlnirilor astăzi, deoarece Luna în Gemeni face lumină în sectorul din harta ta care guvernează romantismul. Pe măsură ce îți refaci pașii inimii, este posibil să observi un tipar în jurul foștilor tăi toxici și a modului în care aceștia ți-au influențat stima de sine. Deși s-ar putea să nu fie amuzant să retrăiești situații care ți-au erodat cândva încrederea în tine, există o lecție valoroasă de învățat, care îți va oferi discernământul necesar pentru a evita aceste tipuri de situații în continuare. Faceți un jurământ de a vă dărui dragostea și energia doar persoanelor care vă ridică în continuare și veți fi petrecut bine această zi.

♑ CAPRICORN

Un prieten din trecut ar putea să reapară astăzi, deoarece Luna în Gemeni aspectează Nodul Sud, Mercur și Pluton. Din nefericire, aceste vibrații ar putea contribui și la dezorganizarea personală și la sentimentul de împrăștiere, ceea ce nu va da exact tonul pe care l-ai putea spera atunci când te întâlnești cu o fantomă din trecut. Din fericire, indiferent cât de haotică pare ziua ta, vei prinde o pauză mai târziu după-amiază, când Luna intră în hrănitorul Rac. Folosiți această energie ca o scuză pentru a vă răsfăța fără rețineri. Optați pentru a vă petrece restul zilei acasă, îmbrățișând o serioasă grijă de sine și relaxare.

♒ VĂRSĂTOR

Psihicul tău te va duce cu siguranță pe niște drumuri ciudate astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Gemeni se conectează cu Mercur, Pluton și nodul sudic. Deși vei fi cu siguranță într-o stare de reflecție, încearcă să nu te pedepsești pentru șansele pe care nu ți le-ai asumat niciodată, mai ales când vine vorba de calea ta profesională. Deși ideea poate părea descurajantă, nu este niciodată prea târziu pentru a face o schimbare în carieră, dacă lucrezi cu sârguință la astfel de obiective. În loc să rumegi la ceea ce ar fi putut fi, încearcă să elaborezi o schiță despre cum poți crea o schimbare în viitor.

♓ PEȘTI

Traumele din anii de formare ar putea să revină în psihicul tău astăzi, deoarece Luna în Gemeni îți aduce sentimente de nostalgie, determinându-te să analizezi trecutul. Folosește această energie ca pe o oportunitate de a-ți hrăni copilul interior, oferind iubire și sprijin versiunii din tine care a existat cu multe luni în urmă. Asigură-te că te feliciți pentru modul în care ai reușit să evoluezi dincolo de greutățile cu care te-ai confruntat, mai ales dacă ai avut o viață de familie deosebit de zbuciumată în copilărie. Vei simți o schimbare liniștitoare mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna va intra în Rac, aducând vibrații cosmice hrănitoare în calea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.