Cele mai bune 5 jocuri de copii pentru adulți

Eu am început cu „Nu te supăra, frate!”. Nu exista nimic mai bun pentru mine și părea că nu mă voi sătura niciodată de el.

Desigur, multe s-au schimbat de atunci. Acum poți să ai Playstation sau alte jocuri de strategie pe PC. Dar am constat în continuare cu uimire și admirație că jocurile care vin la cutie, ca să le numesc așa, nu au murit. De fapt, ele se intitulează mai pretențios, jocuri de societate acum. S-au transformat, sunt mult mai atractive și antrenante și sunt la ani lumină de al meu drag „Nu te supăra, frate!”.

Copiii mei sunt fanii declarați ai jucăriilor de la Ravensgburger și le place la nebunie Lotti Karotti, joculeț în care trebuie să avansezi cu echipa ta de iepurași de pe deal către vârf. Joculețul are o mulțime de capcane în care nu trebuie să te lași prins și e super captivant pentru întreaga familie.

Cei de la Ara Toys, distribuitorul acelor produse, mi-au atras atenția cu o campanie de Crăciun.

Dacă veți cumpăra produse de 100 de lei până pe 24 decembrie de la Playmobil, te înscrii pe site și poți câștiga jucării pentru tot anul.

Nu ar fi rău, nu?


Rămâi pe cel mai citit blog din România și descoperă și alte lucruri interesante!
Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.