Horoscop 13 mai 2022. O zi de vineri cu ghinion

♈ BERBEC

Iubirea va umple aerul astăzi, dragă Berbec, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin romantica Balanță. Te vei simți inspirat să îți arăți latura hrănitoare când Luna se conectează cu comunicativul Mercur, încurajându-te să vorbești din inimă. Din nefericire, vibrațiile ar putea deveni puțin mai dificile mai târziu în cursul serii, când Luna se va confrunta cu Venus, care în prezent campează în semnul tău. S-ar putea să te simți puțin sufocat de viața ta amoroasă în această perioadă, ceea ce te-ar putea inspira să te deconectezi pentru restul zilei, astfel încât să te reconectezi cu simțul tău de independență.

♉ TAUR

Acordă-ți permisiunea de a investi financiar în organizarea ta personală în această dimineață, dragă Taur, când Luna în Balanță se conectează cu Mercur, activându-ți a doua și a șasea casă solară. Între timp, soarele se apropie de nodul nordic în această după-amiază, activând vânturile destinului. Acest climat cosmic ar putea aduce schimbări uriașe în calea ta, ceea ce face important să îți concentrezi energia spre obiectivele tale și spre cel mai înalt potențial. Încearcă doar să nu lași temerile sau sentimentele de îndoială de sine să stea în calea sentimentului tău de realizare mai târziu în această seară, când Luna se confruntă cu Venus, guvernatorul tău planetar.

♊ GEMENI

Ține un pix și o hârtie la îndemână în această dimineață, dragă Gemeni, deoarece Luna Fecioară îi dă un sărut lui Mercur, planeta ta guvernatoare, binecuvântându-te cu o abundență de inspirație creativă. Aceste vibrații sunt, de asemenea, minunate pentru socializare și distracție, așa că nu te simți vinovat dacă vrei să te angajezi într-un pic de mesaje suplimentare chiar acum. Din păcate, ai putea începe să te simți epuizat din punct de vedere social mai târziu în seara asta, când Luna se confruntă cu Venus. Acordă-ți permisiunea de a te deconecta pentru restul serii, mutându-ți atenția spre relaxare și reîncărcare după o zi stimulantă și solicitantă din punct de vedere mental.

♋ RAC

Nu vă fie teamă să mergeți în profunzime cu colegii de casă astăzi, dragă Rac, deoarece Luna în Balanță se conectează cu Mercur vorbăreț în timp ce vă activează casele solare a patra și a douăsprezecea. Deși transparența va veni cu ușurință în prima parte a zilei, vibrația ar putea deveni puțin confuză mai târziu în seara asta, când Luna se confruntă cu armoniosul Venus. Încearcă să nu o iei personal dacă o persoană iubită își ridică brusc garda, deoarece această schimbare bruscă probabil că nu are prea mult de-a face cu tine personal. S-ar putea să începeți să vă simțiți puțin mai închiși pe măsură ce se apropie ora vrăjitoarelor, iar Luna formează o opoziție cu asteroidul vindecător, Chiron.

♌ LEU

Vei avea o voce activă în cadrul comunității tale astăzi, dragă Leu, deoarece Luna în Fecioară se conectează cu comunicativul Mercur. Acest climat cosmic te va inspira să te ridici pe tribuna ta, mai ales când vine vorba de cauze care îți sunt dragi și apropiate. Amintește-ți doar să te concentrezi să te distrezi și să te conectezi și cu prietenii tăi în acest moment, sau ai putea ajunge să te simți epuizat emoțional mai târziu, după-amiază, când Luna se confruntă cu armonioasa Balanță. Folosiți această energie ca o scuză pentru a vă deconecta pentru seara, optând pentru a vă reconecta cu spiritualitatea și practicile de meditație.

♍ FECIOARĂ

Lucrează mai inteligent, nu mai mult în această dimineață, dragă Fecioară, deoarece Luna își continuă călătoria prin Balanță, formând o conexiune de susținere cu Mercur cel isteț. Aceste vibrații vă pot ajuta să vă gestionați finanțele și viața profesională cu grație și eficiență, fiind important să vă îndreptați atenția către aceste aspecte ale vieții dvs. Fiți atenți la luptele pentru putere în cadrul vieții dvs. romantice mai târziu în această seară, când Luna se confruntă cu Venus, creând tensiuni atunci când vine vorba de probleme de inimă. Dacă te afli într-un conflict cu iubitul tău, acesta poate fi un moment bun pentru a face un pas înapoi, chiar și numai pentru câteva ore.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Acordă-ți un moment pentru a îmbrățișa tehnica ta de divinație preferată sau practica de meditație în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna continuă să se deplaseze prin semnul tău, formând o conexiune utilă cu comunicativul Mercur. Acest dans ceresc va aduce un impuls intuiției tale, așa că nu te teme să ai încredere în instinctele tale. Ferește-te de confuzie în cadrul vieții tale amoroase mai târziu în această seară, deoarece Luna se confruntă cu Venus, guvernatorul tău planetar. Aceste vibrații ar putea să te lase să te simți nesigură cu privire la poziția pe care o ai față de iubitul tău, deși s-ar putea să fie nevoie să le oferiți puțin spațiu pentru a se lămuri.

♏ SCORPION

Revelațiile din jurul celor mai intense legături ale tale s-ar putea manifesta astăzi, dragă Scorpionule, pe măsură ce Luna în Balanță formează un aspect de susținere cu perceptivul Mercur. Aceste vibrații sunt, de asemenea, excelente pentru a merge în profunzime cu cei mai apropiați aliați ai tăi, așa că nu te teme să dezvălui detalii intime despre tine, atâta timp cât este cu cineva în care știi că poți avea încredere. Viața ta amoroasă ar putea cunoaște unele schimbări semnificative chiar acum, de asemenea, datorită unei alianțe cosmice între Soarele Taurului și Nodul Nord. Nu vă fie teamă să faceți un salt mare spre viitorul vostru, atâta timp cât este cu cineva care vă iubește și vă susține.

♐ SĂGETĂTOR

Un flirt s-ar putea dezvolta cu unul dintre prietenii tăi în această dimineață, dragă Săgetătorule, datorită unei conexiuni dulci între Luna Balanță și comunicativul Mercur. Nu-ți fie teamă să fii obraznic cu cineva de care te-ai îndrăgostit, chiar dacă știi că s-ar putea să nu se dezvolte în ceva serios. Încearcă doar să nu te agăți prea mult de cineva cu care schimbi mesaje fierbinți, mai ales mai târziu în cursul serii, când Luna se confruntă cu dulcele Venus. Din fericire, veți avea chestiuni mai importante asupra cărora să vă concentrați, deoarece Soarele se apropie de nodul nordic, încurajându-vă să faceți planuri de viitor.

♑ CAPRICORN

Astăzi te vei concentra asupra organizării profesionale, deoarece Luna în Balanță se conectează cu Mercur, activându-ți casele solare a șasea și a zecea. Între timp, vânturile destinului vor începe să sufle atunci când Soarele Taurului se va apropia de nodul nordic, cerându-ți să urmărești o viață plină de creativitate, distracție și îndrăzneala de a te exprima. Doar nu vă simțiți ca și cum trebuie să aveți totul rezolvat într-o zi, sau ați putea fi epuizat emoțional și energetic până la căderea nopții, când Luna formează o opoziție dură cu Venus. Luați acest climat cosmic ca pe un indiciu pentru a vă retrage pentru restul serii, concentrându-vă pe reîncărcarea din confortul propriei case.

♒ VĂRSĂTOR

În această dimineață, dragă Vărsătorule, vei avea ocazia să canalizezi divinul prin intermediul unui priză creativă la alegere, pe măsură ce Luna în Balanță se conectează cu comunicativul Mercur. Aceste vibrații ar putea, de asemenea, să aducă prin intermediul unor sclipiri de intuiție și mesaje de dincolo de voal, așa că asigură-te că ai la îndemână un pix și o hârtie, astfel încât să poți documenta orice moment de claritate care te găsește. Te vei simți obligat să examinezi viitorul vieții tale domestice mai târziu în cursul zilei, când Soarele se va apropia de nodul nordic, activând sectorul din harta ta care îți guvernează viața de familie.

♓ PEȘTI

Fă-ți puțin timp pentru a-ți hrăni mintea, corpul și sufletul în această dimineață, dragă Pești, când Luna în Balanță îi dă un sărut lui Mercur, activându-ți casele solare a patra și a opta. Aceste vibrații îți pot oferi oportunitatea de a elibera orice bagaj emoțional care te apasă, deși va trebui să îți iei un moment pentru a te împăca cu astfel de situații. Claritatea cu privire la calea de urmat te va găsi mai târziu în cursul zilei, când Soarele Taurului se apropie de nodul nordic, luminând drumul care duce spre viitor, chiar dacă nu ești total sigur cum va arăta linia de sosire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.