Horoscop 14 aprilie 2022: o zi de joi în care apar conflicte

Horoscop 14 aprilie 2022: o zi de joi în care apar conflicte

♈ BERBEC

S-ar putea să vă simțiți puțin preocupat sau în derivă în această dimineață, dragă Berbec, deoarece Luna în Fecioară formează o opoziție cu visătorul Neptun. Acordă-ți suficient timp pentru a te trezi înainte de a te îndrepta spre serviciu și asigură-te că te conectezi cu corpul tău prin câteva exerciții ușoare de stretching sau o plimbare. Din fericire, aceste vibrații se vor disipa pe măsură ce după-amiaza se instalează, iar Luna se conectează cu transformatorul Pluton. De asemenea, veți observa o schimbare în această seară, când Marte, planeta care vă guvernează, intră în Pești și în a douăsprezecea casă solară. Acest climat cosmic ar putea să te facă să te simți nemotivat în următoarele câteva săptămâni, deși va fi vital să ai răbdare pentru tine și pentru obiectivele tale.

♉ TAUR

Vei fi binecuvântat cu un val de putere personală după-amiaza, dragă Taurule, deoarece Luna Fecioarei împarte o conexiune dulce cu Pluton, activând casele tale solare a cincea și a noua. Folosește această energie ca pe o scuză pentru a te arunca puțin, mai ales dacă te poate ajuta să faci progrese în cadrul ambițiilor tale personale. Vei avea ocazia să te reconectezi cu harul tău mai târziu, după-amiază, când Luna intră în armonioasa Balanță. Acest climat cosmic îți va cere să te apuci de treabă în legătură cu orice obiectiv îndrăzneț pe care ți l-ai stabilit mai devreme în cursul zilei, așa că asigură-te că îți sufleci mânecile.

♊ GEMENI

Tentația de a rămâne în pat în favoarea mersului la serviciu va fi reală în această dimineață, dragă Gemeni, deoarece Luna Fecioară formează o opoziție dură cu Neptun cel cețos. Din fericire, aceste vibrații nu vor dura pe parcursul întregii zile, ceea ce face important ca tu să te străduiești să-ți duci la capăt responsabilitățile până când după-amiaza începe să se manifeste, iar Luna îi dă un sărut lui Pluton, care îi dă putere. Mai târziu în cursul după-amiezii, Luna își face loc în Balanță, activând sectorul din harta ta care guvernează expresia personală. Folosiți acest climat cosmic ca o scuză pentru a vă apuca de artă, deoarece inspirația ar trebui să vină cu ușurință.

♋ RAC

Conexiunile tale romantice ar putea atinge noi profunzimi astăzi, dragă Rac, deoarece Luna în Fecioară îi dă un sărut lui Pluton. Folosește acest climat cosmic ca o scuză pentru a dezvălui mai mult din tine iubitului tău și pentru a contribui la aducerea dinamicii voastre la nivelul următor. Dragostea va continua să curgă mai târziu după-amiază, când Luna își face loc în romantica Balanță. Aceste vibrații sunt ideale pentru o seară de întâlnire relaxantă acasă, așa că nu uitați să vă invitați iubitul pentru o noapte în casă. Dacă sunteți în prezent singur, ar trebui să folosiți acest timp pentru a vă hrăni, oferindu-vă o mult meritată îngrijire de sine.

♌ LEU

Ferește-te de înșelăciuni sau investiții sumare în această dimineață, dragă Leu, deoarece Luna în Fecioară formează o opoziție cu Neptun, care ar putea să te păcălească. Fă-ți o favoare și evită să-ți bagi banii în produse sau oportunități cu care nu ești super familiarizat, deoarece ar putea duce la mai multe bătăi de cap decât merită. Din fericire, aceste vibrații înșelătoare se vor disipa pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, iar Luna îi dă un sărut lui Pluton transformator, eliminând orice energie ciudată care persistă în aer. Claritatea mentală va continua să vă găsească mai târziu după-amiază, când Luna intră în armonioasa Balanță și în a treia casă solară.

♍ FECIOARĂ

Ferește-te de comportamente de tip gazlighting în relația ta în această dimineață, dulce Fecioară, deoarece Luna continuă să se deplaseze prin semnul tău, formând o opoziție dură cu Neptun înșelător. Dacă te afli în mijlocul unor probleme cu iubitul tău, fă un pas înapoi și gestionează situația mai târziu în cursul zilei. Din fericire, vei avea o șansă de distracție în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut lui Pluton, încurajându-te să te scuturi de orice funk care te urmărește. Vibrațiile vor deveni, de asemenea, mai ușoare mai târziu în cursul zilei, când Luna va intra în Balanță armonizatoare, aducând o energie grațioasă.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

S-ar putea să te simți puțin distanțată sau dezorganizată în această dimineață, dulce Balanță, deoarece Luna Fecioară intră într-o opoziție dură cu Neptun înnorat. Deși această ceață a creierului ar putea amenința să te scoată din rutina ta normală, ar trebui să te simți mult mai sincronizat cu tine și cu lumea mai târziu după-amiază, când Luna intră în semnul tău. Folosiți acest plasament lunar ca o scuză pentru a vă relaxa și a renunța la orice stres care s-ar fi putut manifesta mai devreme în cursul zilei și asigurați-vă că vă oferiți mult spațiu pentru autoîngrijire înainte de a merge la culcare mai târziu în seara asta.

♏ SCORPION

Luna își continuă călătoria prin Fecioară astăzi, dragă Scorpionule, ridicându-ți popularitatea în timp ce aduce activitate în cercul tău social. Probabil că vei descoperi că prietenii tăi au nevoie de sfaturi, mai ales în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut lui Pluto, planeta ta guvernatoare. Acest climat cosmic vă va inspira să vă dați cu părerea fără menajamente, deși este posibil să doriți să rafinați astfel de sentimente pentru a nu părea reci sau dure. Vei simți o schimbare mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna își va face loc în Balanță, punându-te în starea de spirit pentru o seară liniștită pentru tine.

♐ SĂGETĂTOR

S-ar putea să te simți tentat să îți iei o zi de concediu medical în această dimineață, deoarece Luna în Fecioară se confruntă cu visătorul Neptun, lăsându-te obosit și leneș. Din păcate, este puțin probabil ca fuga de responsabilități să îți ridice starea de spirit, de aceea este important să îți găsești motivația. Din fericire, te vei simți mult mai ancorat în pământ și cu mintea limpede pe măsură ce după-amiaza se apropie, iar Luna îi dă un sărut lui Pluton, care îi dă putere. Vibrațiile bune vor continua să se strecoare pe măsură ce Luna intră în armonioasa Balanță și în a unsprezecea ta casă solară, inspirându-te să te descarci prin conectarea cu prietenii tăi.

♑ CAPRICORN

Încearcă să nu citești prea mult în visele tale atunci când te trezești în această dimineață, dragă Capricorn, deoarece Luna în Fecioară formează o opoziție dură cu misticul Neptun. Deși este posibil să fi avut viziuni intense în timp ce traversai tărâmurile astrale, aceste mesaje sunt probabil imposibil de decodificat. Din fericire, te vei simți împuternicit de spiritualitatea ta în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut lui Pluton, ajutându-te să te reconectezi cu intuiția ta. Fiți cu ochii în patru pentru sincronicități sau numere de îngeri, mai ales dacă v-ați simțit un pic rătăcit mai devreme în cursul zilei. Atenția ta se va îndrepta spre ambițiile tale profesionale mai târziu în după-amiaza asta, când Luna intră în Balanță.

♒ VĂRSĂTOR

Vei avea ocazia să te transformi la un nivel profund astăzi, dragă Vărsătorule, pe măsură ce Luna în Fecioară formează o conexiune de susținere cu Pluton care îți dă putere. Cu toate acestea, va fi important să abordezi aceste schimbări personale pas cu pas, sau ai putea sfârși prin a pune prea multă presiune asupra ta. Optimismul tău va crește mai târziu în cursul după-amiezii, pe măsură ce Lady Luna intră în Balanța armonizatoare și în centrul spiritual al hărții tale. Folosiți această energie ca motivație pentru a face un pic de muncă de manifestare, aprinzând o lumânare și lăsând cealaltă parte să vă cunoască obiectivele și aspirațiile actuale.

♓ PEȘTI

Evită tentația de a te analiza excesiv sau de a te critica în această dimineață, deoarece Luna în Fecioară formează o opoziție tensionată cu Neptun, planeta ta guvernatoare. În loc să te gândești la locul în care ți-ai dori să fii în viață, încearcă să-ți acorzi credit pentru pașii pe care i-ai făcut pe drumul tău. Din fericire, vei avea un cache pentru a-ți ridica starea de spirit în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut lui Pluton. Fă-ți timp pentru a ajunge la prietenii tăi cei mai susținători, deoarece vor fi bucuroși să te încurajeze. Asigură-te că-ți faci timp pentru a te îngriji pe tine însuți în această seară, când Luna intră în armonioasa Balanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.