Horoscop 15 iulie 2022. Ziua de vineri aduce peripeții

Horoscop 15 iulie 2022. Ziua de vineri aduce peripeții

♈ BERBEC

Luna intră în această dimineață în Vărsător, ceea ce vă pune într-o stare de spirit socială și politică încărcată. Folosiți acest climat cosmic pentru a vă dezlănțui activistul interior, semnând petiții online sau căutând modalități de a vă sprijini organizația non-profit favorită. Din păcate, nivelul tău de energie ar putea ajunge la un zid pe măsură ce după-amiaza intră în joc și Luna intră în cuadratură cu Marte. Folosiți acest moment ca o scuză pentru a lua o pauză de la dispozitivele dvs., găsind modalități de a vă împământeni și de a vă întoarce în prezent. O energie norocoasă va umple aerul până la jumătatea după-amiezii, iar acțiunile pe care le întreprindeți acum vor vedea o creștere semnificativă în lunile următoare.

♉ TAUR

Vei fi concentrat pe carieră astăzi, dragă Taur, pe măsură ce Luna intră în Vărsător și în a zecea ta casă solară. Folosește energia acestui climat cosmic pentru a face brainstorming pentru calea ta profesională, schițând obiective și strategii pentru a ajunge acolo. Încearcă doar să nu te hiper-fixezi pe micile detalii, sau ai putea începe să te îndoiești de abilitățile tale în această după-amiază, când Luna se pune în cuadratură cu pasionalul Marte. Din fericire, veți avea ocazia să vă recâștigați liniștea până la mijlocul după-amiezii, când Luna îi va da un sărut lui Jupiter de bun augur, binecuvântându-vă cu o abundență de optimism și puțin noroc.

♊ GEMENI

O vibrație mistică va intra în joc pentru tine astăzi, dragă Gemeni, pe măsură ce Luna intră în Vărsător și în sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Acesta este un moment excelent pentru a te confesa cu partea cealaltă, oferindu-i puterii tale superioare o perspectivă asupra speranțelor și viselor tale personale. Între timp, o conexiune dulce între Mercur și nodurile destinului îți va deschide uși spre viitor, deși va trebui să crezi în tine și să ai încredere în instinctul tău dacă vei găsi curajul de a accepta orice oportunitate care îți iese în cale. Fă-ți timp pentru a te folosi de recunoștința ta pe măsură ce seara se apropie de sfârșit.

♋ RAC

Fundațiile care se prăbușesc s-ar putea prăbuși brusc pentru tine astăzi, dulce Rac, pe măsură ce Luna intră în Vărsător și în a opta ta casă solară. Deși acest plasament luminos poate fi destul de distructiv, îți va oferi, de asemenea, o oportunitate de a elimina proiectele, oamenii și scenariile care te-au împovărat. Ferește-te de agresivitate în cercul tău social în această după-amiază, când Luna intră în cuadratură cu pasionalul Marte, care are potențialul de a stârni ceva dramă. Fă tot posibilul să stai deoparte de orice conflict care nu te privește și încearcă să nu muști momeala dacă un prieten începe să te preseze.

♌ LEU

Te vei trezi astăzi, micuțule Leu, cu o energie armonioasă, dar și cochetă, pe măsură ce Luna intră în Vărsător și în a șaptea ta casă solară. Folosește acest climat cosmic pentru a face progrese în cadrul vieții tale amoroase, strângându-ți foarte tare iubitul sau punându-te în mișcare pentru a cunoaște pe cineva nou. Din păcate, o conexiune dură între Luna și Marte ar putea să-ți strice vibrațiile în această după-amiază, făcându-te să te închizi emoțional, mai ales dacă persoanele din jurul tău par mai irascibile decât de obicei. Din fericire, sprijinul celest se va manifesta înainte de venirea serii, permițându-ți să te reconectezi cu bucuria ta și cu frumusețea care te înconjoară.

♍ FECIOARĂ

Nu uita să îți iei vitaminele astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna intră în Vărsător și în sectorul din harta ta care guvernează starea de bine și organizarea. Aceste vibrații te vor împinge să îți îmbrățișezi latura eficientă, inspirându-te să îți ridici nivelul de energie cu obiceiuri sănătoase. Din nefericire, vibrațiile ar putea deveni puțin dezordonate în această după-amiază, când Luna intră în cuadratură cu Marte, ceea ce ar putea provoca o suprastimulare. Această energie ar putea fi deosebit de problematică dacă ești sensibilă la sentimentele celorlalți și s-ar putea să fie nevoie să îți iei câteva momente pentru a te împământa și a-ți proteja aura. Din fericire, pacea va fi restabilită înainte ca seara să se manifeste, grație unei mâini de ajutor din partea lui Jupiter.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Ziua de astăzi ar putea deveni puțin ciudată pentru tine, dragă Balanță, deoarece Luna intră în excentricul Vărsător și în sectorul din harta ta care guvernează expresia de sine și distracția. Aceste vibrații vă vor cere să vă dezlănțuiți cel mai autentic sine, inspirându-vă să vă asumați riscuri în plan social, profesional și vestimentar. Cu toate acestea, este posibil să doriți să vă retrageți, deoarece Luna se va confrunta cu Marte înflăcărat mai târziu în cursul după-amiezii. Ar fi ușor să freci oamenii în mod greșit în această perioadă și te-ai putea trezi scufundat într-o luptă pentru putere dacă începi să te ciocnești cu un alt tip de personalitate puternică.

♏ SCORPION

Energia din casa ta va fi plină de viață astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Luna în Vărsător aduce un val de activitate în a patra ta casă solară. Venind imediat după luna plină de ieri, acum ar fi un moment bun să pui toată lumea la treabă pentru a face ordine în spațiul tău. Asigură-te doar că îți rezervi și ceva timp pentru meditație și muncă spirituală, întrucât vorbărețul Mercur se conectează cu nodurile destinului, deschizându-te către mesaje de dincolo de văzduh și inspirație divină. Aceste vibrații te pot ajuta, de asemenea, să faci pace cu trecutul, mai ales dacă îmbrățișezi iertarea și vindecarea.

♐ SĂGETĂTOR

Mintea ta va fi plină de gânduri creative și inovatoare astăzi, dragă Săgetătorule, pe măsură ce Luna în Vărsător îți activează a treia casă solară. Deși vei fi tentat să îți împărtășești strălucirea cu cei din jur, evită să îți dezvălui brandul tău unic de geniu oricui care ți-ar putea fura ideile. Între timp, vorbărețul Mercur împarte aspecte dulci cu nodurile destinului, ajutându-te să găsești o strategie organizată în cadrul celor mai profunde speranțe și vise ale tale. Acordă-ți timp pentru a ține un jurnal și a face brainstorming pentru viitor, deoarece vei fi într-o poziție unică pentru a vedea lucrurile dintr-un punct de vedere nou și elevat.

♑ CAPRICORN

Simțurile tale se vor simți mai accentuate astăzi, deoarece Luna intră în Vărsător și în sectorul din harta ta care guvernează tărâmurile materiale. Acest climat cosmic te poate face să sesizezi la întâmplare mirosuri, imagini și sunete la care alții nu sunt la fel de sensibili și este posibil să vrei să eviți parfumurile sau aromele sintetice. Încearcă să nu te lași copleșit de orgoliu, deoarece Luna intră în cuadratură cu pasionalul Marte în cursul după-amiezii. Deși oamenii din jurul tău te pot enerva, încearcă să faci tot posibilul să rămâi cu picioarele pe pământ și calm, chiar dacă instinctiv simți nevoia să lupți.

♒ VĂRSĂTOR

Luna intră astăzi în semnul tău, dragă Vărsătorule, înălțându-ți intuiția și readucându-te în același timp în contact cu emoțiile tale, după stoica Lună plină de ieri din Capricorn. Acordă-ți permisiunea de a simți toate sentimentele chiar acum, inclusiv cele bune, rele și urâte. Deși să te agăți de gânduri pline de speranță și pozitive ar trebui să fie o prioritate, te poți împiedica în această după-amiază, deoarece Luna se află în cuadratură cu Marte, declanșând potențial un foc interior. Deși anumite persoane sau situații îți pot aduce furie chiar acum, încearcă să fii atent să nu-ți îndrepți greșit frustrările către cei care sunt nevinovați în scenariu.

♓ PEȘTI

Vei fi într-o dispoziție profundă și misterioasă astăzi, dragă Pești, pe măsură ce Luna intră în Vărsător și în sectorul din harta ta care guvernează tot ce este ascuns. În timp ce acest plasament luminos este ideal pentru scufundări profunde în psihicul tău, s-ar putea să nu fii în cea mai sociabilă dispoziție în acest moment. Aceste sentimente se vor simți pronunțate pe măsură ce Luna se va pune în cuadratură cu Marte în timpul după-amiezii, ceea ce ar putea duce la certuri dacă nu ești atent la persoanele cu care te înconjori. Din fericire, seninătatea te va găsi înainte ca seara să se manifeste, datorită unei conexiuni dulci între Lună și favorabilul Jupiter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.