Vino alături de mine la Ziua Portilor Deschise la Casa Agar!

Vino alături de mine la Ziua Portilor Deschise la Casa Agar!

 

Esti foarte ocupata când citesti acest articol? Opreste-te. Uita-te în jur si cauta toate lucrurile pe care ai încetat sa le observi pe masura ce te-ai obisnuit cu ele: camera copilului, poza de familie din ultimul concediu, bucataria unde înca nu ai reusit sa speli vasele, baia unde stau însirate jucariile de aseara si pe sotul tau, la fel de ocupat ca de obicei.

Acum încearca sa vezi daca în lipsa lor ai fi acelasi om. Eu am facut acest exerciaiu si mi-am dat seama ca familia înseamna totul pentru mine si ca trebuie sa ajut si pe altii care nu au avut norocul de a se bucura de aceleasi lucruri simple în viata.

Am acceptat cu o mare bucurie sa fiu ambasadorul evenimentului organizat de Touched România în sprijinul Centrului Maternal – Casa Agar, un loc unde tinerele mame gasesc adapost si consiliere pentru a nu fi nevoite sa îsi abandoneze nou-nascutii.

zpd-8738014

Daca v-am convins sa ajutati si voi, va invit duminică, 2 octombrie, incepând cu ora 10.00 la Zilele Portilor Deschise la Casa Agar. Te asteptam la Casa Agar din Str. Badea Cârtan nr. 8, sector 2 din Bucuresti pentru a ne ajuta sa schimbam în bine vietile unor mame curajoase.

În prima parte a zilei echipa si voluntarii Touched România va asteapta într-un tur al Centrului si vor discuta, pe baza documentarelor, despre violenta domestica si cazuri reale si emotionante, dar si despre programele de voluntariat.

În cea de-a doua parte va astept, începând cu ora 17.30, pentru un program dedicat copiilor din Centru. Între orele 18:00-19:30 va avea loc petrecerea Disney pentru copiii Touched România, iar Paradisul Personajelor va anima atmosfera si îi va costuma pe cei mici în personajele alese. La 19:30, va fi alaturi de noi Marian Godină care va citi o poveste copiilor.

FOLLOW ME

13901348_613166188843388_3456632307499052179_n-3133852Hai să facem o faptă bună împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.