HOROSCOP 16 februarie: SĂGETĂTORII au foarte multe șanse, VĂRSĂTORII au nevoie de relaxare

HOROSCOP 16 februarie-Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

 

HOROSCOP 16 februarie 2018 Berbec

E foarte posibil să primești o veste care te va bucura mult. Vei vrea să îți petreci ziua sărbătorind alături de cei dragi. Ai grijă însă să nu exagerezi, pentru că ai nevoie de multă odihnă după perioada încărcată prin care ai trecut.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Taur

Deși e Vineri, tu nu reușești să îți termini treaba în timp util și spre seară în loc să te relaxezi, te vei ocupa de chestiuni legate de locul de muncă. Cei dragi vor fi puțin supărați că nu reușești să îți faci timp și pentru ei.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Gemeni

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Astăzi ar trebui să nu lași presiunile pe care ceilalți le pun asupra ta să te facă să îți pierzi temperamentul. E mai bine să te ferești de conflicte și să stai departe de persoane toxice.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Rac

Din cauza unor evenimente care s-au petrecut în ultima perioadă, partenerul va avea nevoie de tine weekendul acesta. Ar fi bine să îi arăți ceea ce simți și să îl sprijini.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Leu

Va interveni o problemă care te va face să îți schimbi planurile pentru diseară. Este vorba de o persoană apropiată care va avea nevoie de ajutorul tău.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Fecioară

Vei fi foarte agitat și tensionat din cauza unor presiuni de la locul de muncă. Trebuie să termini foarte multe sarcini într-un timp foarte scurt așa că nu pierzi timpul. S-ar putea să fie nevoie să stai peste program sau să îți reorganizezi planurile pentru diseară.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Balanță

Deși îți dorești foarte mult să faci o achiziție, nu este momentul potrivit. Va veni o perioadă cu multe cheltuieli așa că trebuie să îți planifici bine bugetul.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Scorpion

Astăzi ai ocazia să termini mai repede sarcinile de la muncă, așa că ai putea profita să pleci mai devreme și să rezolvi o problemă pe care ai tot amânat-o.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Săgetător

Pentru tine e o zi ca oricare alta și nu te gândești deloc la muncă. Se anunță noi oportunități de afaceri așa că vrei să te concentrezi și să profiți de ele. Ar fi bine însă să găsești și puțin timp pentru a te relaxa spre seară.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Capricorn

Ziua începe ca oricare alta, ba chiar ai mai puțină energie de obicei. Dar spre sfârșitul serii vei primi o veste care te va bucura și care îți poate schimba viața.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Vărsător

Cere ajutorul unui coleg de muncă dacă simți că nu mai poți suporta tensiunile și stresul și pleacă mai devreme acasă. Ai nevoie de relaxare și odihnă, iar cei din jur nu vor fi deranjați, ba chiar se vor oferi să o facă.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Pești

Astăzi nu ar trebui să te extenuezi. Lasă distracția pentru weekend pentru că prietenii tăi și-au făcut multe planuri cu tine și va fi un weekend destul de încărcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.