Horoscop 17 decembrie 2021. Previziuni surpriză vineri

Horoscop 17 decembrie 2021. Previziuni surpriză vineri

♈ BERBEC

Luna trece astăzi prin Gemeni, aducându-ți mintea la un loc ascuțit și limpede, în timp ce îți aprinde curiozitatea. O conexiune utilă între Luna și Chiron va aduce vindecarea în calea ta, deși va fi important să ai încredere în baza ta de cunoștințe, să pui întrebări atunci când nu ai răspunsuri și să-ți apreciezi intelectul. Între timp, o conexiune între Lună și Saturn te poate ajuta să stabilești limite sociale acolo unde este nevoie, așa că nu-ți fie teamă să tragi linii dacă este necesar. Rezervă-ți puțin timp pentru stimularea mentală în această seară prin intermediul unei cărți, al unui hobby sau al acelui documentar pe care voiai să-l vezi.

♉ TAUR

Luna în Gemeni împarte o conexiune dulce cu asteroidul vindecător Chiron în această dimineață, ajutându-te să te reconectezi cu valoarea ta și cu încrederea în tine. Aceste vibrații sunt perfecte atunci când vine vorba de a te apăra, dragă Taur, mai ales în ceea ce privește finanțele. Dacă ai impresia că nu ești remunerat corespunzător pentru munca ta, acum ar fi momentul să abordezi subiectul cu superiorii tăi. Pe măsură ce ziua se apropie de final, vei avea chef să socializezi, dar ar trebui să eviți influențele negative în favoarea persoanelor care cred în tine și te ridică emoțional.

♊ GEMENI

Vibrația ta va fi ridicată astăzi, deoarece Luna călătorește prin semnul tău, aducând binecuvântări celeste în calea ta. Dacă există fisuri în cadrul prieteniilor tale care au nevoie să fie aplanate, acum ar fi momentul să faci pace, datorită unei conexiuni dulci între Luna și asteroidul vindecător, Chiron. Intuiția și conexiunea ta cu universul se vor simți mai pronunțate, de asemenea, atunci când Luna și Saturn împărtășesc un schimb dulce în cosmos. Rezervă-ți puțin timp pentru o sesiune de meditație sau trage câteva cărți de tarot în timpul liber, deoarece partea cealaltă are cu siguranță câteva mesaje care te așteaptă.

♋ RAC

Nu uitați să rămâneți cu picioarele pe pământ pe tot parcursul zilei, pe măsură ce Luna călătorește prin Gemeni, activându-vă a douăsprezecea casă. Aceste vibrații ar putea deveni un pic cerebrale pentru tine, ceea ce, la rândul său, ar putea să-ți ridice nivelul de stres dacă nu te ții de centrul tău emoțional, mental și spiritual. Din fericire, o conexiune utilă între Luna și Saturn va acționa ca un har salvator, permițându-vă să vă procesați gândurile într-un mod productiv și stabilizator. Dacă începi să te simți ca și cum te lupți, drăguțule Rac, ia-ți puțin timp pentru a-ți aminti cât de puternică ești și cât de departe ai ajuns!

♌ LEU

Îți vei reaminti cine sunt adevărații tăi prieteni astăzi, dragă Leu, deoarece Luna în Gemeni formează o conexiune utilă cu asteroidul vindecător, Chiron. Aceste vibrații vor evidenția familia ta de suflet, aducând la suprafață oamenii care ar muta munții din loc pentru tine. Acordă-ți puțin timp pentru a te conecta cu cei mai apropiați și cei mai dragi, pentru a întări aceste legături speciale. După-amiaza, atenția ta se va îndrepta către romantism și autoîngrijire, când Luna se va aspecta cu Saturn, activând sectorul din harta ta care guvernează problemele inimii. Căutați modalități de a aduce puțină distracție responsabilă și veți încheia ziua simțindu-vă atât recunoscător, cât și iubit.

♍ FECIOARĂ

Viața ta profesională va fi plină de viață astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna în Gemeni pune în lumină sectorul din harta ta care guvernează ambițiile profesionale. Te vei simți satisfăcută în munca ta chiar acum, în timp ce te vei bucura de aceste vibrații înalte pe parcursul zilei, dând gata sarcinile care trebuie rezolvate înainte de a ajunge în weekend. Asigură-te că mergi mai departe, ori de câte ori este posibil, deoarece este posibil să atragi privirile superiorilor tăi. Asigură-te că nu-ți neglijezi colegii, deoarece vor circula prin birou o mulțime de informații suculente de care ai putea beneficia în viitor.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

În timp ce plasamentul lunar de astăzi în Gemeni va aduce o energie vorbăreață și cerebrală în colectiv, tu vei avea o dispoziție surprinzător de liniștită și elevată. Simțindu-vă extra-conectat cu lumea, veți fi înzestrat cu o creștere a abilităților dvs. psihice și empatice, ceea ce vă va pune într-o stare de compasiune. În timp ce a te mișca prin viață cu grație îți vine natural, va fi necesar să îți reamintești importanța limitelor, mai ales după-amiaza, când Luna împarte o conexiune utilă cu Saturn. Fii liber și deschis cu dragostea ta chiar acum, dar nu da prea mult din tine cuiva care te-ar putea secătui emoțional sau ar putea profita de dispoziția ta dulce.

♏ SCORPION

Încearcă să te trezești devreme în această dimineață, deoarece Luna în Gemeni împarte un aspect util cu asteroidul vindecător, Chiron. Această conexiune cosmică va declanșa sectoarele din harta ta care guvernează sănătatea și transformarea, permițându-ți să te debarasezi de traume sau stres prin grija față de tine. O plimbare de dimineață sau o meditație poate face minuni pentru sufletul și psihicul tău în acest moment, ajutându-te să te simți mai ușoară și echilibrată în timp ce abordezi ziua. Socializarea va fi un factor important pe măsură ce orele continuă să se deruleze, dar vei dori să îți rezervi arta conversației pentru persoanele cu care te simți cu adevărat legat și conectat.

♐ SĂGETĂTOR

Nu este niciun secret că ești un flirt, dragă Săgetătorule, iar astăzi vei fi fidelă acestei forme pe măsură ce Luna în Gemeni activează sectorul din harta ta care guvernează dragostea. Puterea ta de convingere va primi un impuls frumos, împreună cu carisma și aura ta strălucitoare, care cu siguranță va face câteva persoane să roșească. Nu te simți vinovat dacă îți dai din gene sau îți îndrepți un zâmbet timid către cel pe care speri să îl farmece. Încearcă doar să nu dai o casă falsă cuiva care nu are șanse reale de a-ți câștiga inima ta de aur. Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, petreceți ceva timp practicând autoîngrijirea prin afirmații pozitive sau prin jurnal.

♑ CAPRICORN

Luna în Gemeni va activa sectorul din harta ta care guvernează sănătatea, cerându-ți să devii proactiv în ceea ce privește bunăstarea ta fizică. Este timpul să examinezi modul în care stresul are impact asupra stării tale fizice și să cauți modalități de a combate orice influențe exterioare care te apasă. Să fii atent la regimul tău alimentar, de somn și de exerciții fizice va face, de asemenea, minuni pentru mintea, corpul și sufletul tău, propulsându-te la noi niveluri de putere și rezistență. Ai tendința de a căra mai mult decât trebuie, dragă Capră de mare. Chiar dacă nivelurile tale de rezistență sunt mai mari decât ale majorității, trebuie să-ți dai voie să renunți și să te hrănești.

♒ VĂRSĂTOR

Luna trece astăzi prin Gemeni, aducându-ți mintea la un loc ascuțit și limpede, în timp ce îți aprinde curiozitatea.Este timpul să examinezi modul în care stresul are impact asupra stării tale fizice și să cauți modalități de a combate orice influențe exterioare care te apasă. Să fii atent la regimul tău alimentar, de somn și de exerciții fizice va face, de asemenea, minuni pentru mintea, corpul și sufletul tău, propulsându-te la noi niveluri de putere și rezistență. Ai tendința de a căra mai mult decât trebuie, dragă Capră de mare. Chiar dacă nivelurile tale de rezistență sunt mai mari decât ale majorității, trebuie să-ți dai voie să renunți și să te hrănești.

♓ PEȘTI

Vei fi într-o dispoziție îndrăzneață astăzi, dragă Vărsătorule, pe măsură ce Luna în Gemeni luminează sectorul din harta ta care guvernează expresia de sine și distracția. Dacă a existat vreodată un moment pentru a-ți da drumul la păr, acesta este astăzi. O conexiune dulce între Luna și planeta care te guvernează, Saturn, va aduce în discuție teme din jurul identității tale, inspirându-te să-ți rafinezi imaginea și poate să încerci câteva stiluri noi de păr sau de îmbrăcăminte. Încearcă doar să nu te angajezi în schimbări extreme din capriciu, deoarece un aspect aspru de aplicare între Saturn și Uranus te-ar putea lăsa cu sentimente de regret dacă nu te gândești bine la alegerile tale personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.