Horoscop 18 aprilie 2022. O nouă săptămâna, un nou început

Horoscop de weekend 16-17 iulie 2022. Vești extraordinare

♈ BERBEC

Luna își continuă astăzi călătoria prin Scorpion, dragă Berbec, punându-te într-un spațiu de tranzacție. Din nefericire, un pătrat în T dur între Luna, Saturn și nodurile destinului ar putea să vă îngreuneze desfășurarea afacerilor, ceea ce v-ar putea lăsa cu un sentiment de blocaj și frustrare. Din fericire, vei avea șansa de a te reconecta cu optimismul tău în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut lui Jupiter de bun augur. Folosiți această energie ca o scuză pentru a vă întoarce la planșa de desen și pentru a vă gândi la noi modalități de abordare a obiectivelor personale și profesionale. Luna își face loc în Săgetător în această seară, ridicându-ți spiritualitatea și intuiția.

♉ TAUR

Viața ta amoroasă s-ar putea să se simtă puțin copleșitoare în această dimineață, dragă Taur, deoarece Luna în Scorpion intră într-un cuadrat dur în T cu Saturn și nodurile destinului. Acest climat cosmic amenință să te molipsească de incertitudine cu privire la calea de urmat atunci când vine vorba de problemele inimii, creând o presiune internă pentru a lua decizii importante cu privire la modul în care să mergi mai departe. Din fericire, o conexiune dulce între Venus, planeta ta guvernatoare, și comunicativul Mercur te poate ajuta să găsești claritate dacă îți asculți inima. Cu toate acestea, este posibil să fie nevoie să ceri sfatul unui prieten dacă te lupți cu adevărat cu situația.

♊ GEMENI

În această dimineață, pe cer se va crea tensiune, deoarece Luna în Scorpion declanșează un pătrat în T dur între Saturn și nodurile destinului. Din fericire, o conexiune între Mercur, planeta care te guvernează, și Venus te va ajuta să te concentrezi pe partea mai dulce a vieții, atâta timp cât nu îi lași pe ceilalți să te învingă. O vibrație suprarealistă te va găsi la serviciu mai târziu în cursul dimineții, deoarece Luna aruncă un sărut către Neptun cel visător și Jupiter cel de bun augur, ajutându-te să dizolvi orice funk care te-ar fi putut găsi mai devreme în cursul zilei. Romantismul va atârna în aer în această seară, când Luna intră în Săgetător și în sectorul din harta ta care guvernează dragostea.

♋ RAC

S-ar putea să fie nevoie să te protejezi de ceilalți în această dimineață, dragă Rac, deoarece Luna în Scorpion intră într-o serie de aspecte dure pe cer. Din fericire, nu va trebui să stai ascunsă toată ziua, deoarece Luna dă un sărut visătorului Neptun și auspiciosului Jupiter, rupând orice energie dură care s-ar fi putut manifesta mai devreme. Acest climat cosmic ar putea declanșa, de asemenea, mesaje de dincolo de văzduh, deoarece centrul spiritual al hărții tale este activat. O sesiune de meditație poate oferi, de asemenea, o vindecare majoră, oferind în același timp subconștientului tău o șansă de a se liniști și de a găsi claritate.

♌ LEU

S-ar putea să trebuiască să te mituiești să mergi la serviciu în această dimineață, deoarece Luna în Scorpion intră într-o serie de aspecte dure, tentându-te să stai ascunsă acasă. Din fericire, vibrația nu va mai fi atât de dură până la jumătatea dimineții, datorită unei conexiuni dulci între Luna, Neptun și Jupiter, ajutându-te să te scuturi de orice funk care te-ar fi putut găsi mai devreme. Vei observa o schimbare în această seară, când Luna va intra în Săgetător înflăcărat, care este gata să îți ridice aura și creativitatea în următoarele două zile. Dați-i permisiunea ego-ului dvs. să iasă la joacă în această perioadă și asigurați-vă că vă distrați!

♍ FECIOARĂ

Deși ambițiile tale sunt mari, încearcă să nu pretinzi perfecțiune de la tine însuți în această dimineață, când Luna în Scorpion face o serie de conexiuni dure pe cer. Din fericire, o alianță dulce între Luna, Neptun și Jupiter până la mijlocul dimineții te poate ajuta să găsești compasiune pentru tine și pentru cei din jur, dar va trebui să iei decizia conștientă de a te apleca spre iubire. Ambianța casei tale va începe să se simtă ridicată în această seară, când Luna intră în strălucitorul Săgetător și în a patra ta casă solară. Folosiți această energie ca o scuză pentru a vă sărbători spațiul și oamenii care îl umplu.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Situația ta financiară ți-ar putea aduce stres în această dimineață, dragă Balanță, pe măsură ce Luna în Scorpion se lovește de câteva hopuri celeste pe drum. Evită să exacerbezi această energie prin cheltuieli inutile, sau ai putea ajunge să plătești pentru asta mai târziu. Din fericire, o alianță dulce între Venus, planeta care te guvernează, și Mercur te poate ajuta să găsești claritate cu resursele tale, dar s-ar putea să fie nevoie să-ți analizezi contul bancar și obiceiurile de cheltuieli. Aceste vibrații sunt, de asemenea, excelente pentru plata și recuperarea datoriilor, așa că nu vă fie teamă să vă loviți prietenul cel mai bun pentru banii pe care i-ați împrumutat în weekend.

♏ SCORPION

Luna își continuă călătoria prin semnul tău astăzi, dragă Scorpion, aducându-ți un sentiment de putere și control. Din nefericire, o serie de aspecte dificile pe cer i-ar putea face pe ceilalți să reacționeze prost la aura ta intensă, ceea ce face important ca tu să te concentrezi doar pe tine – și nu pe modul în care ceilalți își petrec ziua. Un val de inspirație te va găsi pe măsură ce dimineața continuă să se desfășoare, prezentându-ți o oportunitate de a te ascunde și de a lucra la o pasiune personală sau la un proiect artistic. Mai târziu în această seară, Luna se mută în Săgetător, dându-vă permisiunea de a vă răsfăța simțurile.

♐ SĂGETĂTOR

Dimineața aceasta s-ar putea să nu decurgă atât de ușor pe cât ți-ai dori, dragă Săgetătorule, deoarece Luna în Scorpion intră într-un cuadrat dur în T cu Saturn și cu nodurile destinului. Încearcă să nu te superi prea tare dacă dormi fără să te trezești, dacă te lovești de trafic sau dacă ai o neînțelegere cu colegul de serviciu, deoarece această energie este gata să se limpezească până la mijlocul dimineții. Dispoziția ta veselă te va regăsi încă o dată în această după-amiază, când Luna îi va da un sărut planetei tale guvernatoare, Jupiter. Vei observa o schimbare în această seară când Luna intră în semnul tău, ridicându-ți aura și popularitatea în următoarele câteva zile.

♑ CAPRICORN

Caută motive să te concentrezi asupra ta în această dimineață, dragă Capricorn, deoarece Luna în Scorpion creează o anumită tensiune cosmică. Din fericire, o camaraderie dulce între Mercur și Venus te poate ajuta să te desprinzi de aceste vibrații dezordonate, dar numai dacă dispari într-o lume creată de tine însuți. Va fi sigur să ieșiți la aer când se lasă seara, iar Luna îi aruncă un sărut lui Jupiter de bun augur, ridicând starea de spirit colectivă și dorința dvs. de a socializa. Încearcă doar să găsești drumul înapoi spre singurătate mai târziu în această seară, când Luna intră în Săgetător și în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul.

♒ VĂRSĂTOR

Cerințele vieții tale domestice și profesionale s-ar putea simți intense și copleșitoare în această dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Scorpion formează un cuadrat dur în T cu Saturn și cu nodurile destinului. Deși energia va fi densă, încearcă să adopți un comportament flexibil, mai ales dacă metodele tale tradiționale nu au mai fost la fel de eficiente în ultima vreme. O vibrație mai ușoară va umple aerul în această după-amiază, când Luna îi va da un sărut lui Jupiter, ajutându-vă să găsiți optimism și poate puțină distracție. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a-ți răsplăti simțurile cu câteva delicatese, mai ales dacă ți se cuvine un răsfăț!

♓ PEȘTI

Ia-ți ceva timp pentru a te inspira din recunoștință și aprecia ceea ce ai în această dimineață, deoarece Venus împarte o conexiune blândă cu Mercur. Deși alții ar putea avea o zi grea, tu ar trebui să te simți înălțat și fericit, fără să fii conștient de aceste tensiuni, deoarece Luna îi dă un sărut visătorului Neptun, planeta ta guvernatoare. Un sentiment de pace și conectivitate spirituală vă va găsi în această după-amiază, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a medita asupra speranțelor și viselor dvs. deoarece este posibil ca universul să vă ofere îndrumare cu privire la astfel de obiective. Atenția ta se va îndrepta spre ambițiile profesionale mai târziu în această seară, când Luna va intra în Săgetător și în a zecea ta casă solară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.