Horoscop 18 august 2022. Zodiile norocoase de Joi

Horoscop 18 august 2022. Zodiile norocoase de Joi

♈ BERBEC

Luna în Taur intră în cuadratură cu Venus în această dimineață, dragă Berbec, ceea ce ar putea să îți stârnească nesiguranța sau să te facă să te critici. Încearcă să nu-ți analizezi prea mult cuvintele, îmbrăcămintea sau manierele în acest moment, pentru că a te trage deoparte nu îți va face niciun bine. Din fericire, aceste vibrații vor începe să se disipeze pe măsură ce se apropie după-amiaza, oferindu-ți șansa de a-ți recăpăta recunoștința și de a aprecia frumusețea care se află în interiorul tău. Vibrațiile bune vor continua să curgă pe măsură ce se formează un aspect aplicant între Venus și Jupiter, care te va copleși cu optimism și întăriri pozitive de dincolo de văzduh, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a lucra la ridicarea încrederii tale.

♉ TAUR

Luna își continuă călătoria prin semnul tău astăzi, dulce taur, dându-ți permisiunea de a te mișca în ritmul tău, în timp ce îți prioritizezi dorințele și nevoile. Acest plasament luminos te va binecuvânta, de asemenea, cu o energie regală. Cu toate acestea, o conexiune dură între Luna și Venus dimineața te-ar putea pune temporar într-o stare de depresie, mai ales dacă te afli în mijlocul unor probleme de relații sau a unor tulburări emoționale. Din fericire, aceste vibrații ciudate se vor disipa spre seară, iar o conexiune dulce între Venus și Jupiter te va ajuta să vindeci orice rană care ar putea să te chinuie încă în subconștient.

♊ GEMENI

Dimineața ar putea avea un început dificil, dragă Gemeni, deoarece Luna Taurului se află în cuadratură cu Venus. Acest schimb ceresc ar putea declanșa o perspectivă pesimistă în tine, ceea ce face important să îți supraveghezi atitudinea și să încerci să manevrezi departe de orice gând negativ care îți trece prin cap. Din fericire, această energie se va limpezi până la mijlocul după-amiezii, ajutându-vă să vă simțiți mai stabil și mai recunoscător la un nivel profund. O atmosferă mai ușoară va începe să se instaleze pe măsură ce ziua se apropie de final, când dulcele Venus va împărtăși un schimb util cu favorabilul Jupiter, redând optimismul psihicului tău.

♋ RAC

Luna Taurului intră într-o conexiune dură cu armoniosul Venus în această dimineață, dragă Rac, ceea ce te-ar putea face să te simți nesigur în cercul tău de prieteni sau în prezența în social media. Deși este probabil ca aceste vibrații ciudate să se limpezească până după-amiază, ar putea fi o idee bună să te retragi din interacțiunile personale până când ambianța se luminează. Între timp, o conexiune dezechilibrată între Soarele din Leu și Neptun neclar ar putea să te facă să te simți un pic cam în derivă, și ar fi înțelept să planifici să rămâi în casă pentru seara, astfel încât să te poți concentra pe reîncărcarea bateriilor.

♌ LEU

S-ar putea să te simți ciudat de nelalocul tău în această dimineață, dragă Leu, deoarece Luna în Taur se află în cuadratură cu Venus, care în prezent campează în semnul tău. Această turbulență cosmică se va simți deosebit de problematică în cadrul mediilor profesionale, iar un sentiment de sindrom al impostorului te-ar putea face să îți diminuezi propria lumină. Din fericire, aceste vibrații ciudate vor dispărea pe măsură ce se instalează după-amiaza, oferindu-ți șansa de a-ți recăpăta curajul și puterea. Din nefericire, un aspect dezechilibrat între Soare și Neptun ar putea să te facă să te simți nelalocul tău pe măsură ce se lasă seara, așa că ar fi bine să îți programezi ceva timp pentru singurătate și odihnă.

♍ FECIOARĂ

O dispoziție prea optimistă ar putea duce la un deserviciu pentru tine astăzi, dragă Fecioară, deoarece Soarele Taurului se află în cuadratură cu Venus. Din nefericire, aceste vibrații te-ar putea face, de asemenea, să intri în propria ta minte, supunându-te unor temeri sau anxietăți care, în mod normal, nu te-ar reține. Acordă-ți mult spațiu pentru a respira și a te împământeni pe măsură ce dimineața continuă să se desfășoare, deși energia se va simți mult mai ușor de gestionat și de sprijinit până la prânz. Evită comportamentele înșelătoare care ți-ar putea pune în pericol cele mai apropiate relații, pe măsură ce seara se desfășoară, iar Soarele din Leu intră într-un aspect dezechilibrat cu Neptun, ceea ce te-ar putea face să te comporți într-un mod diferit de cel obișnuit.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

S-ar putea să te găsești într-o dispoziție serioasă și tranzacțională în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna Taur se află în cuadratură cu Venus, conducătorul tău planetar. Acest climat cosmic te-ar putea face să devii hipersensibil la dezechilibrele din cercul tău social, ceea ce te-ar putea determina să te răzbuni pe oricine care te-a frecat în mod greșit în ultima vreme. Din fericire, te vei simți mai adunat pe măsură ce ziua se desfășoară, ajutându-te să te scuturi de orice funk care ar fi putut pune stăpânire pe tine mai devreme. O energie romantică va inunda aerul pe măsură ce ziua se încheie, iar Venus se îndreaptă spre un aspect dulce cu favorabilul Jupiter.

♏ SCORPION

Problemele din cadrul vieții tale profesionale și romantice s-ar putea manifesta în această dimineață, dragă Scorpionule, pe măsură ce Luna în Taur intră într-un cuadrat dur cu Venus. Este posibil să începi să simți că limitele nu sunt respectate, ceea ce te-ar putea determina să te închizi din punct de vedere emoțional. Din fericire, o energie armonioasă va umple aerul odată ce după-amiaza se instalează, iar acest aspect ciudat dispare de pe cerul nostru. Acordă-ți permisiunea de a te deconecta și dedică-ți seara îngrijirii de sine, deși o seară de întâlnire cu acea persoană specială va da, de asemenea, rezultate de succes în acest climat cosmic. Un aspect de aplicare între Venus și Jupiter vă va cere să vă verificați sănătatea pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a vă reconecta cu practicile de întindere sau de mediere de seară.

♐ SĂGETĂTOR

S-ar putea să simți o deconectare între obiectivele tale și capacitatea ta de a le atinge în această dimineață, dragă Arcașule, deoarece Luna în Taur se află în cuadratură cu Venus. Deși se știe că ești unul dintre cei mai nerăbdători membri ai zodiacului, încearcă să nu te simți frustrat dacă nu ești atât de departe pe drumul tău pe cât ți-ar plăcea, păstrându-ți credința că îți vei atinge obiectivele la timpul potrivit. Între timp, un aspect dezechilibrat între Soare și Neptun ar putea aduce emoții confuze în calea ta, mai ales dacă ai investit în cineva care încă nu ți-a dezvăluit ce simte cu adevărat pentru tine.

♑ CAPRICORN

O legătură dură între Luna în Taur și Venus, axată pe estetică, te-ar putea face să-ți regândești imaginea în această dimineață, dragă Capricorn, amenințând să-ți dea peste cap ziua cu preocupări superficiale. Din fericire, te vei simți mai autentic cu tine însuți pe măsură ce se instalează după-amiaza, deși este total acceptabil să investești într-un stil nou dacă continui să te simți înclinat. Din nefericire, un aspect dezechilibrat între Soare și Neptun te-ar putea lăsa nesigur pe viziunea ta, așa că este posibil să vrei să păstrezi orice schimbare serioasă de look pentru altă dată. Planificați să faceți ceva creativ pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, deoarece universul va căuta modalități de a vă inspira.

♒ VĂRSĂTOR

Supărările personale te-ar putea găsi în această dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna Taur se află în cuadratură cu Venus, orientată spre dragoste. Deși vei fi nerăbdător să îți exprimi orice dezamăgire care te apasă pe inimă, ar fi bine să te gândești bine la cuvintele tale înainte de a-ți exprima ceea ce simți, sau ai putea crea probleme în cadrul relației tale. Din fericire, vibrațiile se vor simți mai ușoare până după-amiază, ajutându-te să îți recuperezi stabilitatea la nivel emoțional. Inima ta va continua să se stabilizeze pe măsură ce ziua se apropie de final, iar o conexiune dulce între Venus și Jupiter acționează pentru a-ți ridica starea de spirit.

♓ PEȘTI

O conexiune dură între Luna Taurului și Venus ar putea să te facă să te simți suprasolicitat sau stresat în această dimineață, dragă Pești, așa că ai putea dori să-ți începi ziua cu o meditație de împământare pentru a te ajuta să eliberezi o astfel de tensiune. Aceste vibrații ar putea duce, de asemenea, la dezorganizare sau ceață mentală, așa că ar fi înțelept să întocmești o listă cu îndatoririle tale pentru ziua de azi. Între timp, un aspect dezechilibrat între Soarele din Leu și Neptun ar putea continua să îți întunece judecata, deși ar trebui să te abții să soliciți sfaturi în acest moment, pentru ca nu cumva părerea altcuiva să te ducă pe o cale greșită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.