Lună nouă în Leu: Cum să-ți stabilești intențiile și ce înseamnă pentru semnul tău zodiacal

Lună nouă în Leu: Cum să-ți stabilești intențiile și ce înseamnă pentru semnul tău zodiacal

Lună nouă în Leu are loc la finalul lunii iulie, pe data de 28. Această zi este foarte benefică pentru a ne face ordine în gânduri și a stabili exact ce ne dorim pe viitor. Iată câteva recomandări pentru fiecare zodie în parte!

♈ BERBEC

Pentru Berbec, romantismul este în aer în această săptămână. Deși sunt prezente energii înalte, va dura ceva timp până se va manifesta. Între timp, bucură-te de călătorie, savurează dulceața. Amintește-ți că bucuria nu este doar în destinație, ci și în autostrăzile și drumurile pe care le parcurgem. Ni se reamintește să încetinim, să ne gândim și să ne bucurăm de priveliște înainte de a trece pe lângă ea.

♉ TAUR

Este timpul să învățăm și să aplicăm lecțiile învățate. Ce veți planta? Ce vă doriți? În acest portal de lună nouă a leului, concentrează-te pe lecțiile învățate și pe modul în care le vei aplica în viața ta, astfel încât să existe un pat de posibilități pentru tine. Este timpul pentru acțiune și pentru a culege beneficiile acesteia.

♊ GEMENI

Există multiple opțiuni disponibile pentru tine, dar ține cont de limitările tale. Avem cupele noastre pline de posibilități, așa că ce doriți să alegeți? Fiți atenți la ceea ce este iluzie și ceea ce este realitate. În această lună nouă de la poarta leului, alegeți ce este real și ce este doar sclipire.

♋ RAC

Este o perioadă creativă pentru emoționalul cangerian. Folosiți această poartă a leului pentru a vă trasa noul curs. Geniul tău creativ cu capacitatea de a-i inspira pe alții este în prim plan. Puteți privi pericolul în față și puteți naviga în jurul lui. Acum vă puteți adapta la fluxul și refluxul vieții. Continuă să te adaptezi la lovituri, rămânând în același timp eficient și productiv.

♌ LEU

Energia este în mișcare pentru Leu. Intențiile sunt trimise și sunt puternice. Nu poți anula ceea ce a fost făcut, poți pur și simplu să faci o pauză, să aștepți și să vezi cum se desfășoară lucrurile. Permiteți universului să își facă magia. Nu încercați să controlați evenimentele. Aveți răbdare și veți obține rezultatele.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Eliberați toate supărările dvs. țiile și temerile ascunse în această poartă a leului. Dorințele noastre reprimate și unghiurile oarbe emoționale ne informează acțiunile, reacțiile și calea vieții. Confruntarea acestor emoții din interiorul tău necesită curaj și curaj – pentru a permite în sfârșit luminii să strălucească prin propriul întuneric și a fi cu adevărat eliberat. Preia controlul asupra acțiunilor și impulsurilor tale personale.

♎ BALANȚĂ

Eliberați-vă toate dorințele și temerile reprimate la această poartă a leului. Dorințele noastre reprimate și unghiurile noastre oarbe emoționale ne informează acțiunile, reacțiile și calea vieții. Confruntarea acestor emoții din interiorul tău necesită curaj și curaj – pentru a permite în sfârșit luminii să strălucească prin propriul întuneric și a fi cu adevărat eliberat. Preia controlul asupra acțiunilor și impulsurilor tale personale.

♏ SCORPION

Înfruntă-ți curajul, curajul și lumina. Ai această săptămână pentru a elibera dorințele și punctele moarte emoționale. Eliberează-ți întunericul interior. Aruncă o privire sinceră asupra lucrurilor pe care în general le ascunzi. Fii sincer și curajos pentru a deschide noi căi de posibilități. Nu pierde timpul în a-i controla pe ceilalți și, în același mod, eliberează-te și tu.

♐ SĂGETĂTOR

Fiți atenți și gândiți-vă la următoarea mișcare în această energie în mișcare rapidă. Plantează semințele gândurilor tale și așteaptă ca ele să înflorească. Nu vă grăbiți, faceți introspecție. Acest lucru vă va ajuta cu rezultate incredibile. Răbdarea este foarte benefică pentru tine în această perioadă.

♑ CAPRICORN

Visele și abilitățile psihice sunt pe primul plan acum. Ceva din interiorul tău tânjește să fie văzut acum. Capacitatea ta intuitivă este foarte mare în acest moment și înveți să te adaptezi la peisajul în continuă schimbare din viața ta. Învață să te adaptezi la fiecare minge curbă pe care viața ți-o trimite acum. Schimbați-vă și evoluați în acest portal al Porții Leului.

♒ VĂRSĂTOR

Aceasta este o perioadă de familie pentru Vărsători. Petreceți timp cu familia și există posibilitatea ca moșteniri de familie să vă fie transmise. Se anunță mari întâlniri de familie. Vei manifesta tot ceea ce gândești în ceea ce privește familia ta în acest moment. Neînțelegerile legate de banii familiei și de moștenire se vor încheia acum. Certurile de familie care au avut loc se vor încheia acum.

♓ PEȘTI

Este timpul să încetezi să te mai gândești prea mult. Nu te ajută și chiar te împiedică să ai un somn liniștit. Mânia față de sine sau față de alții nu te va ajuta. Eliberați sentimentul de a fi prins în capcană și pacea va prevala. Lasă lucrurile nedorite să dispară și nu mai este nevoie de cursele chinuitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.