Horoscop 19 martie 2022. Previziuni speciale pentru sâmbătă

Horoscop 19 martie 2022. Previziuni speciale pentru sâmbătă

♈ BERBEC

S-ar putea să vă treziți cu un sentiment de greutate sau de lipsă de echilibru, deoarece Luna în Balanță formează un aspect dezechilibrat cu Mercur, ceea ce ar putea să vă întunece concentrarea. S-ar putea să aveți probleme în a vă conecta cu oamenii din jurul vostru, deoarece universul vă împinge către un spațiu interior de gândire, ajutându-vă să vă rezolvați emoțiile profunde. Din fericire, te vei simți împăcat în timp ce te afli în singurătate, pe măsură ce după-amiaza se instalează, iar Luna face un aspect favorabil cu Jupiter. Vei deveni mai sociabilă odată ce seara se manifestă și Luna se conectează cu Saturn, ajutându-te să îți trasezi granițe cu psihicul tău, astfel încât să te poți concentra asupra oamenilor pe care îi iubești.

♉ TAUR

S-ar putea să te simți împărțit între responsabilitățile tale și dorința de a te distra în această dimineață, dragă Taur, deoarece Luna în Balanță formează un aspect dezechilibrat cu Mercur. În timp ce probabil ai câteva comisioane de rezolvat, ai putea să îți inviți prietena cea mai bună alături de tine pentru astfel de sarcini pentru a te ajuta să te căsătorești cu aceste lumi. Cu toate acestea, va fi important ca în acest weekend să îți acorzi timp și pentru îngrijirea de sine, sau ai putea ajunge să te alergi pe tine însuți, deoarece Venus, planeta ta guvernatoare, se află în cuadratură cu imprevizibilul Uranus. Luptă împotriva haosului personal oferindu-ți mult TLC, mai ales în această seară, când Luna se conectează cu Saturn.

♊ GEMENI

Nemulțumirea în cadrul carierei tale te poate afecta în această dimineață, dragă Gemeni, deoarece Luna în Balanță intră într-un aspect dezechilibrat cu Mercur. Aceste vibrații ar putea să te lase să îți storci creierul cu privire la ceea ce nu îți place la locul de muncă, când ar trebui să cauți modalități de a-ți schimba circumstanțele. Caută modalități de a-ți combate situația prin autoperfecționare, care ar putea duce la o eventuală promovare sau aplicând pentru posturi la alte companii. Din fericire, o conexiune utilă între Luna și Saturn te va ajuta să iei în serios aceste ambiții, permițându-ți să pui bazele oricăror planuri pe care speri să le execuți în viitorul apropiat.

♋ RAC

Dacă nu ai avut grijă de tine cum trebuie, intuiția ta ar putea fi afectată, deoarece Luna în Balanță formează conexiuni dezechilibrate cu Mercur, Jupiter și Neptun pe parcursul zilei. Folosește acest climat cosmic ca o scuză pentru a te reconecta cu spiritualitatea ta, îmbrățișează timpul petrecut în natură sau fă o sesiune prelungită de meditație. Îmbrățișarea laturii mai blânde a universului te poate ajuta să primești orice tensiune acumulată în timpul săptămânii de lucru, ajutându-te să te reconectezi cu cel de-al treilea ochi al tău. Asigură-te doar că îți rezervi ceva timp în plus pentru romantism sau pentru îngrijirea de sine în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Saturn stabilizatorul.

♌ LEU

Cuvintele tale s-ar putea să fie mai intense decât îți dai seama astăzi, deoarece Luna în Balanță formează legături dezechilibrate cu Mercur, Jupiter și Neptun pe parcursul zilei. Este posibil să constați că prietenii și familia ta se jignesc mai ușor decât de obicei, ceea ce face important să fii atent la cuvintele tale. Dacă se întâmplă să conduci pe cineva în mod greșit, asigură-te că îți ceri scuze în timp ce îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale, mai degrabă decât să încerci să îți aperi dispoziția. Din fericire, vei avea ocazia de a te revanșa în această seară, când Luna suflă un sărut către Saturn și a șaptea ta casă.

♍ FECIOARĂ

S-ar putea să te simți în dispoziția de a îmbrățișa lucrurile mai bune din viață astăzi, dragă Fecioară, deoarece Soarele Balanței strălucește o lumină în a doua ta casă. Din păcate, ar putea fi ușor să exagerezi cu cheltuielile, datorită unei serii de conexiuni dezechilibrate între Luna, Mercur, Jupiter și Neptun. Aceste vibrații ar putea crea, de asemenea, o dinamică ciudată în viața ta amoroasă, făcându-te să te simți nesincronizat cu persoana iubită. Din fericire, vei avea ocazia să te stabilizezi în această seară, când Luna se va conecta cu Saturn, împingându-te să te agăți de rutinele tale tipice și ajutându-te să restabilești un sentiment de normalitate.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

În timp ce lista ta de lucruri de făcut pentru weekend este probabil destul de substanțială, s-ar putea să constați că îți este greu să faci ceva, indiferent cât de devotat ești listei tale de lucruri de făcut. Din nefericire, este posibil să constați și că micile greșeli te împiedică să progresezi, deoarece Luna călătorește prin semnul tău în timp ce formează aspecte dezechilibrate cu Mercur, Jupiter și Neptun pe parcursul zilei. Dacă te lupți cu adevărat să te ocupi de afacerile personale, este posibil să vrei să le amâni până mâine, în favoarea unor distracții. Această tentație se va simți deosebit de pronunțată în această seară, când Luna îi va da un sărut lui Saturn, activându-ți a cincea casă.

♏ SCORPION

Ziua de astăzi te va pune într-o stare de reflecție, dragă Scorpionule, deoarece Luna în Balanță face lumină în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Din nefericire, s-ar putea să-ți fie greu să te conectezi cu prietenii tăi sau cu activitățile care îți plac de obicei, datorită unei serii de aspecte dezechilibrate între Luna, Mercur, Jupiter și Neptun. Mai degrabă decât să încerci să simulezi că te simți bine, dă-ți permisiunea de a te deconecta pentru o zi, mai ales dacă ai întârziat să te odihnești bine. Din fericire, vă veți simți mai alert în această seară, când Luna îi va da un sărut lui Saturn structurat, deși s-ar putea să aveți nevoie să vă împământați înainte de a profita de beneficiile acestei conexiuni cosmice.

♐ SĂGETĂTOR

S-ar putea să simți că vibrația este puțin cam slabă la tine acasă astăzi, deoarece Luna în Balanță intră într-o serie de conexiuni dezechilibrate cu Mercur, Jupiter și Neptun. Aceste vibrații ar putea fi accentuate de orice coleg de casă cu care împarți spațiul, mai ales dacă starea lor de spirit pare un pic stinsă. În loc să încerci să ții lucrurile în frâu acasă, ai putea fi tentat să evadezi într-o zi de distracție cu familia și prietenii. Cu toate acestea, veți dori să vă puneți la punct cu lista de lucruri de făcut în această seară, când Luna îi trimite puțină iubire responsabilului Saturn, amintindu-vă de responsabilitățile dumneavoastră.

♑ CAPRICORN

Problemele din timpul săptămânii de lucru ar putea continua să-ți afecteze psihicul și în weekend, dragă Capricorn, datorită unei serii de aspecte dezechilibrate între Luna în Balanță, Mercur, Jupiter și Neptun. Din nefericire, s-ar putea, de asemenea, să te trezești că te ocupi de afaceri profesionale când ar trebui să fie ziua ta liberă, ceea ce, la rândul său, te-ar putea dezechilibra din punct de vedere personal. Din fericire, ar trebui să ai ocazia să te reconectezi cu zen-ul tău în această după-amiază, când Luna împărtășește o conexiune de susținere cu Saturn, ajutându-te să stabilești limite profesionale. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a te răsfăța cu un pic de lux și a te recompensa pentru toată munca grea pe care o faci.

♒ VĂRSĂTOR

Vei fi într-o dispoziție generoasă astăzi, dragă Purtătorule de Apă, deoarece Luna în Balanță strălucește o lumină în casa ta a noua. Cu toate acestea, va trebui să te asiguri că nu lași aceste sentimente să preia controlul asupra bunului tău simț, mai ales când vine vorba de a-ți trata prietenii sau familia la nivel financiar. În timp ce tentația de a acoperi brunch-ul sau de a-ți trata prietena cea mai bună cu un cadou extravagant ar putea fi reală, ți-ar fi ușor să îți umfli bugetul fără să-ți dai seama. Din fericire, bunul tău simț te poate ajuta să te scoți din această stare de uitare atunci când Luna îi va da un sărut lui Saturn cel serios, seara.

♓ PEȘTI

Ferește-te de comportamente manipulative în cadrul vieții tale amoroase, dulcele Pești, deoarece Luna în Balanță formează o serie de conexiuni dezechilibrate cu Mercur, Jupiter și Neptun pe parcursul zilei. În timp ce cu siguranță pot apărea tensiuni în cadrul vieții tale amoroase, va fi important să abordezi astfel de probleme cu o dispoziție diplomatică și sinceră. Cu toate acestea, va fi la fel de important să fii cu ochii în patru pentru semnale de alarmă sau comportamente de gazare, mai ales dacă partenerul tău se prezintă ca fiind un pic cam sumbru. Din fericire, vei avea ocazia de a stabili limite și de a trasa linii în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Saturn cel serios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.