Surprizele de ieri și de azi de 8 martie + cadoul meu pentru voi

La mulți ani dragi mămici, doamne și domnișoare! Sper că sărbătoriți frumos astăzi. La Alesia a fost mai devreme serbarea de 8 martie, au făcut-o de miercuri și după ce am venit am întrebat-o pe mama dacă făceam și noi pentru că nu reușeam să-mi aduc aminte. Mi-a povestit că făceam în fiecare an, învățam poezioare și cântece, îi scriam scrisori făceam celebrele poze cu 1 martie sau cu flori de 8 martie, voi le știți?

Ieri am scotocit cu mama printre lucrurile din copilărie și am găsit câteva felicitări și poze care m-au teleportat instantaneu în timp. Ținând în mână o poezie pe care i-am scris-o mamei pe vremea în care eram puțin mai mică decât e Alex acum, parcă luasem din nou forma Elei din copilărie. E un sentiment copleșitor și greu de descris în cuvinte, dar dacă aveți ocazia, încercați să faceți asta într-o zi. Căutați prin cutiile cu amintiri și răscoliți după lucrurile pe care le făceați când erați mici.

 

Anul acesta sărbătoresc pentru prima oară 8 martie în calitate de mămică de trei copii, dar probabil că tot două felicitări voi primi și de la Nicholas un zâmbețel. Alesia și Alex mi-au pregătit până acum felicitări în fiecare an și eu le adun pe toate ca să pot să mă mai uit la ele și ca să am și eu ce să le arăt când vor fi ei părinți și vor dori să-și amintească de copilărie.

Copiii îți schimbă cu siguranță viața și te fac să privești totul cu alți ochi. Mă simt binecuvântată că am trei copii minunați. Mă bucur și că o am pe mama lângă mine, sunt un caz norocos, pentru că în continuare învăț mule lucruri de la ea și mă ajută în fiecare zi. Poate că fără ajutorul ei nu mi-ar fi fost așa ușor să mă descurc cu toate.

 

Alesia mi-a făcut anul acesta portretul și vreau să vă arăt și vouă cum arăt eu în viziunea ei:


Nu pot decât să vă urez să aveți parte de o zi frumoasă și o Primăvară cu mult soare pe cerul vieții voastre. Fie că sunteți mămici sau aveți o mămică căreia să-i spuneți o vorbă bună, bucurați-vă de această zi și nu o lăsați să treacă pe lângă voi. Deși în ultima vreme sărbătorile pare că trec foarte repede și au căpătat cumva un spirit comercial, mie îmi place să mă bucur în continuare de ele, mai ales când e vorba de cele la care e vorba despre familie și iubire, cum ar fi Crăciunul și 8 martie. Și îmi place să mă gândesc la 8 martie mai mult ca la o zi a mamei decât a femeii. Dar îl aștept pe soțul meu cu flori și azi, că doar sunt mama copiilor lui, nu?

FOLLOW ME

Sunt foarte curioasă ce cadouri pregăteați mamelor voastre când erați mici, dar și ce cadouri primiți de la copiii voștri. Am și eu un cadou pentru voi și, astăzi, găsiți biletele la woskhop-ul Bebe doarme toată noaptea cu reducere, dar în număr limitat.

Ce veți învăța de la acest curs:

Vei învăța cum să hrănești corect bebelușul

Vei ști cum să îl faci să ia în greutate

Vei seta obiceiuri sănătoase pentru copil

Vei ști care este ciclul sănătos de evoluție al bebelușului și cum să îl susții

Vei învăța să crești copii sănătoși și independenți

Vei învăța cum să alimentezi emoțional relația mamă-copil

Vei recunoaște cele mai frecvente greșeli pe care le faci în relația cu copilul tău

Vei primi o listă de produse pe care să le cumperi

Vei învăța când și cum să introduci alimente în diversificare pentru a seta obiceiuri alimentare sănătoase pentru toată viața

Fiecare mămică va primi kit-ul bebelușului fericit în valoare de 300 de lei, dar și alte surprize și cadouri din partea sponsorilor evenimentului.


 

Evenimentul este susținut de Baby Spa, SoffiPlanet.ro, Clementoni.ro, BabyNeeds.ro, Axiology, Holle, La Roche-Posay, Adinish.com, Regina Maria și Color Juice.

Parteneri Media: Antena 1.

În rubrica Jurnal de bebe veți găsi materiale utile, experiențele mele și informații de la specialiști cu privire la tot ce înseamnă viața unui bebeluș.  Dacă vreți să vedeți cum a fost sarcina, puteți citi articolele din categoria Jurnal de Sarcină. Vă aștept și în grupul Mămici și copii fericiți. ❤

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

0 comentarii pe “Surprizele de ieri și de azi de 8 martie + cadoul meu pentru voi

  1. Ica trandafir says:

    Imi aduc aminte mai ales ca majoritatea copilariei a fost in timpul comunismului.De multe ori ne duceam la padure dupa viorele si ghiocei si faceam felicitari de mana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.