Horoscop 2 mai 2022. Vești foarte proaste pentru 3 zodii – e o zi grea

Horoscop 7 ianuarie, vești bune! Ce zodii dau lovitura

♈ BERBEC

Nu vă fie teamă să tăiați legăturile cu persoane sau situații care nu vă mai servesc, dragi Berbeci, deoarece Venus și Jupiter împart un aspect dulce cu transformatorul Pluton. Acest climat cosmic te va încuraja să elimini ceea ce este vechi, pentru a face loc noilor binecuvântări pe care universul plănuiește să ți le pună în cale. Din fericire, viitorul nu va mai părea atât de îndepărtat odată ce după-amiaza se instalează și Luna se apropie de nodul nordic. Permite-ți să ai încredere că te îndrepți în direcția corectă, dar încearcă să nu-ți grăbești procesul, deoarece aceste vibrații tind să se miște încet.

♉ TAUR

Vei avea ocazia să întâlnești noi prieteni astăzi, dragă Taur, deoarece Venus, planeta ta guvernatoare, formează o conexiune dulce cu Pluton. Aceste vibrații vor sprijini în mod special orice conexiuni care se bazează pe credințe spirituale, așa că nu-ți fie teamă să vorbești despre colecția ta de cristale, cea mai recentă răspândire de tarot sau horoscopul zilnic! De asemenea, este posibil să găsești o comunitate prin intermediul platformelor tale preferate de socializare, mai ales dacă reușești să localizezi un grup de interes special care vorbește despre perspectiva ta unică. Pe măsură ce se lasă seara, Luna îi trimite un sărut visătorului Neptun, ajutându-te să evadezi în realitatea pe care o alegi.

♊ GEMENI

S-ar putea să te simți puțin lipsit de energie astăzi, dragă Gemeni, deoarece universul îți dă permisiunea să te relaxezi și să te reîncarci după eclipsa intensă de ieri. Nu te simți vinovat dacă decizi să anulezi planuri sau să te deconectezi, mai ales dacă este pentru a te concentra pe sănătatea ta mentală sau pe îngrijirea de sine. Din fericire, stabilirea limitelor ar trebui să vină cu ușurință pe măsură ce se lasă seara, iar Luna suflă un sărut către visătorul Neptun. Din nefericire, un pătrat dur cu Saturn ar putea să te lase să te simți puțin lipsit de strălucire sau izolat spiritual, dar încearcă să nu te superi, deoarece aceste vibrații se vor rupe înainte ca săptămâna de lucru să înceapă din nou.

♋ RAC

Te vei simți puternic, optimist și plin de viață astăzi, dragă Rac, datorită unei conexiuni dulci între Jupiter de bun augur și Pluton intens. Folosește această energie în avantajul tău făcând o muncă de manifestare, cerând universului și strămoșilor tăi ajutor pentru ambițiile tale. Vânturile destinului te vor chema în această după-amiază, când Luna se va apropia de nodul nordic. Luați această alianță celestă ca pe un indiciu pentru a accesa motorul de căutare preferat, luându-vă timp pentru a cerceta orice informație care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele personale, profesionale sau relaționale, deoarece s-ar putea să găsiți o soluție la orice obstacol care v-a apărut în cale.


♌ LEU

Dacă ai vrut să renunți la un obicei prost, acum este momentul să iei în sfârșit în serios acest obiectiv, deoarece Venus și Jupiter împart o conexiune de susținere cu transformatorul Pluto. Această energie va fi deosebit de utilă atunci când vine vorba de evoluția sănătății și a organizării tale, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a reduce consumul de cofeină, a face mai multe plimbări sau a merge la culcare la o oră rezonabilă. Mai mult sprijin cosmic se va manifesta în această după-amiază, pe măsură ce Luna se apropie de nodul nordic, promovând ideea de noi structuri, mai ales dacă acestea te pot ajuta să creezi mai mult echilibru în cadrul vieții tale profesionale.

♍ FECIOARĂ

S-ar putea să te simți inspirat să faci proclamații îndrăznețe despre dragostea ta, dulce Fecioară, deoarece Venus și Jupiter împărtășesc o conexiune blândă cu profundul Pluton. Fie că este vorba de cuvinte, acțiuni sau artă, acum ar fi un moment bun pentru a le arăta oamenilor pe care îi iubești cât de mult îți pasă. Cu toate acestea, va fi, de asemenea, important să te ocupi de orice comisioane personale care trebuie rezolvate înainte de începerea săptămânii de lucru, sau ai putea sfârși prin a regreta mai târziu în această seară, când Luna Taur intră într-un cuadrat dur cu Saturn. Dacă te îndepărtezi de sarcinile tale, fă-ți o listă de lucruri de făcut care să te ajute să recuperezi în următoarele câteva zile, sau ai putea ajunge să pierzi somnul.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

♎ BALANȚĂ

Luați în considerare posibilitatea de a vă petrece ziua acasă, dragă Balanță, deoarece Venus, planeta dvs. guvernatoare, și Jupiter formează o legătură dulce cu transformatorul Pluto. Acest climat cosmic este ideal pentru a-ți curăța în profunzime spațiul atât în domeniul spiritual, cât și în cel eteric. Dacă aveți colegi de casă, asigurați-vă că le mobilizați ajutorul, delegând o listă de treburi pentru fiecare persoană. Fă-ți o prioritate din a trece prin dulap și sertare, scăpând de orice obiecte nedorite. Curățarea energiei din locuința ta ar trebui să fie, de asemenea, o prioritate, așa că nu te teme să scoți mănunchiul de ierburi sau tămâia preferată, împingând afară orice vibrații tulburi care au depășit timpul de primire.

♏ SCORPION

Climatul cosmic de astăzi este ideal pentru a-ți folosi mintea și pentru a te implica în orice pasiune artistică pe care o ai, dragă Scorpionule, deoarece Venus și Jupiter împart o legătură dulce cu Pluton, planeta ta guvernatoare. Acum este momentul să pui energie în ideile tale, deoarece universul te încurajează să te exprimi. Din nefericire, atmosfera ar putea deveni puțin tensionată mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna în Taur intră într-un cuadrat dur în T cu nodurile destinului. Aceste vibrații ar putea aduce tensiune în viața ta amoroasă, mai ales dacă tu sau partenerul tău nu ați reușit să treceți peste problemele din trecut.

♐ SĂGETĂTOR

Căutați modalități de a reduce cheltuielile acasă astăzi, dragă arcașule, deoarece Venus și Jupiter formează o conexiune blândă cu Pluton. Acest climat cosmic te poate ajuta să valorifici puterea banilor, dar numai dacă faci alegeri inteligente în ceea ce privește finanțele tale. Odată ce ți-ai dat seama cum să economisești, asigură-te că redirecționezi acești bani către investiții sau către un cont de economii. Pe de altă parte, în ceea ce privește punerea banilor în bancă, aceste vibrații sunt susceptibile să sprijine orice investiții care ar putea crește valoarea proprietății tale, așa că nu-ți fie teamă să apese în sfârșit pe trăgaci pentru acele renovări la care ai avut fantezii.

♑ CAPRICORN

Vei fi un subiect fierbinte de conversație astăzi, dragă capră de mare, deoarece dulcele Venus și expansivul Jupiter formează o conexiune blândă cu puternicul Pluton. Din fericire, aceste vibrații de bun augur implică faptul că este probabil ca ceilalți să-ți cânte laudele, pe măsură ce universul caută modalități de a-ți ridica imaginea. Nu vă fie teamă să deveniți un pic mai vocal în legătură cu realizările dvs., mai ales dacă subiectul apare organic. Veți începe să vedeți noi modalități prin care vă puteți crește notorietatea pe măsură ce Luna în Taur se apropie de nodul nordic, inspirându-vă să vă răsfățați ego-ul vizualizând viitorul pe care vi-l doriți cel mai mult.

♒ VĂRSĂTOR

Investește în sănătatea ta mintală și în îngrijirea de sine astăzi, dragă Vărsătorule, pe măsură ce Venus și Jupiter formează o conexiune blândă cu transformatorul Pluto. Acest climat cosmic îți poate aduce vindecare la un nivel profund, ceea ce face important să te apleci spre lumina ta. Un sentiment de pace interioară și de siguranță se va instala, deși s-ar putea să fie nevoie să renunți la orice sentiment de nevrednicie care te-a chinuit în trecut. Visele de viitor vor pătrunde în psihicul tău mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna se va apropia de nodul nordic, ajutându-te să alegi ce domenii ale vieții tale au nevoie de cea mai mare îngrijire.

♓ PEȘTI

Vei avea ocazia să-ți hrănești prieteniile astăzi, dragă Pești, când Venus și Jupiter formează o conexiune dulce cu profundul Pluton. Conexiunile profunde se vor manifesta mai organic în acest climat cosmic, pe măsură ce universul caută modalități de a te susține la nivel social. Doar nu te simți obligat să îți petreci întreaga zi interacționând cu ceilalți, mai ales mai târziu în această seară, când Luna Taur intră într-un cuadrat dur cu Neptun, planeta ta guvernatoare. Aceste vibrații vă pot face să vă simțiți un pic cam în derivă sau deconectat, ceea ce face important să vă scuzați dacă oboseala începe să se instaleze.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.