Horoscop 20 aprilie 2022. Ce zodii vor primi lecții importante

Horoscop 20 aprilie 2022. Ce zodii vor primi lecții importante

♈ BERBEC

Fă-ți timp să investești în prieteniile tale astăzi, dragă Berbec, când Luna în Săgetător se conectează cu Saturn. Acest climat cosmic vă va reaminti cu blândețe că relațiile necesită muncă, inspirându-vă să vă verificați aliații apropiați și îndepărtați. Amintește-ți doar să-ți protejezi energia în timp ce comunici cu ceilalți, altfel te-ai putea simți copleșit când după-amiaza se va instala și Luna se va pune în cuadratură cu Jupiter expansiv. Vei observa o schimbare pe măsură ce ziua se încheie și Luna intră în Capricorn, punându-te într-o dispoziție serioasă și orientată spre carieră în următoarele două zile.

♉ TAUR

S-ar putea să te simți ușor ieșit din joc în această dimineață, deoarece Luna în Săgetător formează o conexiune dezechilibrată cu nodul nordic. Acest climat cosmic te-ar putea face să fii iritat cu oricine nu-și face treaba, mai ales dacă ești într-un parteneriat sau lucrezi într-o echipă. În loc să vă asumați mai mult decât vă revine, nu ezitați să dați un ghiont blând oricui a cărui lipsă de motivație v-a împiedicat să mergeți mai departe. Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, vei începe să te simți mai elevat și mai împăcat cu trecerea Lunii în Capricornul pământesc.

♊ GEMENI

Vei simți o apreciere pentru cei dragi la nivel de suflet astăzi, pe măsură ce Luna în Săgetător îi dă un sărut blând lui Saturn. Din nefericire, s-ar putea să-ți fie greu să-ți exprimi recunoștința pentru cei pe care îi iubești din cauza unui pătrat dur între Luna și Neptun. În loc să te stresezi pentru a arăta că îți pasă, ia-ți un moment pentru a verifica cu cei mai apropiați sau cei mai dragi doar pentru a le spune că te gândești la ei. Vibrația se va simți un pic mai grea în această seară, când Luna își va face loc în Capricorn și în a opta ta casă solară.

♋ RAC

Dăruirea și acceptarea vor fi o parte importantă a zilei tale, dragă Rac, pe măsură ce Luna în Săgetător se conectează cu Saturn, activând a șasea și a opta ta casă solară. Nu vă fie teamă să delegați sarcini colegilor de casă sau colegilor dvs. în acest moment, mai ales dacă sunt multe de făcut. Din păcate, lista ta vastă de lucruri de făcut ar putea să te facă să te simți mai mult ca o rotiță într-o mașină decât ca un om, ceea ce face important să te împământezi și să cauți modalități de a te conecta cu sufletul tău. Din fericire, vei avea șansa de a-ți deschide inima și de a te relaxa în această seară, când Luna își face loc în Capricorn.

♌ LEU

Nu-ți fie teamă să te exprimi liber și din inimă astăzi, dragă Leu, pe măsură ce Luna în Săgetător intră într-o conexiune dulce cu Saturn, încurajându-te să lași garda jos acolo unde este sigur să o faci. Din nefericire, un pătrat dur între Luna și Neptun te-ar putea lăsa nesigur în cine să ai încredere, ceea ce face esențial să nu dezvălui nicio informație care ar putea fi folosită mai târziu împotriva ta. Din fericire, vibrația se va simți mult mai puțin complicată mai târziu în cursul serii, când Luna va intra în Capricorn, ajutându-te să vezi lumea printr-o lentilă mai logică și mai pragmatică.

♍ FECIOARĂ

O dorință bruscă de a-ți organiza spațiul ar putea pune stăpânire pe ziua ta, dragă Fecioară, deoarece Luna în Săgetător se conectează cu Saturn. Din păcate, ai putea fi depășită de situație dacă încerci să faci prea multe deodată, așa că încearcă să nu scoți totul din dulap fără un plan solid pentru a-ți gestiona agenda. O scânteie creativă te va găsi mai târziu în această seară, când Luna își va face loc în Capricorn și în sectorul din harta ta care guvernează expresia artistică. Acordă-ți permisiunea de a te deconecta și de a-ți șterge praful de pe materialele de artă, mai ales dacă a trecut ceva timp de când nu ai mai lucrat cu mâinile tale.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Gândurile tale vor începe să prindă contur astăzi, dragă Balanță, pe măsură ce Luna în Săgetător se conectează cu Saturn. Această energie este perfectă pentru a manifesta orice viziuni care au dansat în ochii minții tale în ultima vreme, mai ales dacă sunt de soiul creativ. Doar încearcă să nu-ți abordezi munca cu un ochi prea critic, sau ai putea sfârși prin a-ți strica distracția. Vei simți o schimbare mai târziu în cursul serii, când Luna intră în Capricorn, redirecționând atenția către viața ta de acasă și responsabilitățile domestice. Folosește această energie ca pe un semnal cosmic pentru a te pune la punct cu treburile, dar nu te teme să ceri puțin ajutor.

♏ SCORPION

Caută modalități de a te hrăni și de a-ți consolida încrederea în tine astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Luna în Săgetător se conectează cu Saturn, încurajându-te să-ți găsești puterea. Din nefericire, un aspect dur între Luna și Neptun te-ar putea arunca într-o stare puțin cam proastă, mai ales în ceea ce privește identitatea și ego-ul tău. În loc să te concentrezi asupra locului unde vrei să fii, ia-ți un moment pentru a aprecia cât de departe ai ajuns, chiar dacă drumul care te așteaptă este încă lung. Din fericire, te vei simți mai stabilă și mai lucidă pe măsură ce seara se încheie și Luna intră în Capricornul sensibil.

♐ SĂGETĂTOR

Ești unul dintre cei mai vizionari membri ai zodiacului, dragă Săgetătorule, ceea ce înseamnă că, de obicei, există o multitudine de gânduri care înoată în acel cap mare și frumos al tău. În timp ce Luna continuă să se deplaseze prin semnul tău, conectându-se cu Saturn structural în această dimineață, ia-ți câteva momente pentru a-ți pune ideile pe hârtie și pentru a-ți contura obiectivele personale sau profesionale. Pe măsură ce seara se apropie de sfârșit, vei avea ocazia să încetinești ritmul atunci când Luna intră în Capricorn, încurajându-te să respiri adânc și să te răsfeți cu cele mai frumoase lucruri pe care viața ți le oferă.

♑ CAPRICORN

Dacă ai strâns bani pentru zile negre, poți lua în considerare să te răsfeți cu ei astăzi, când Luna în Săgetător se conectează cu Saturn. Acest climat cosmic îți dă permisiunea deplină de a te răsplăti pentru toată munca depusă, atâta timp cât respecți un buget rezonabil. Pe măsură ce se apropie după-amiaza, aveți grijă la conversații incomode când Luna formează un pătrat dur cu Neptun cețos. Mai târziu în această seară, Luna se mută în semnul tău, ajutându-te să te simți mai ancorat și mai stabil în tine însuți. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a face un jurnal sau pentru a lucra la un proiect de pasiune, deoarece Luna îi dă un sărut Soarelui.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să vrei să stabilești limite cu unele dintre cunoștințele tale astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Săgetător împărtășește o conexiune dulce cu Saturn. Amintiți-vă că autoconservarea emoțională este mai importantă decât să fiți politicos, mai ales dacă ceilalți nu vă arată aceeași politețe. Fiți în gardă pentru complimente pe la spate sau respingeri subtile atunci când Luna intră într-un pătrat dur cu Neptun opac. Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, vei simți o schimbare când Luna intră în Capricorn și în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Folosiți acest lucru ca un semnal pentru a vă deconecta pentru restul serii, îmbrățișând auto-reflecția și singurătatea.

♓ PEȘTI

În această dimineață, dragă Pești, vei avea ocazia să te arunci puțin la serviciu, dragă Pești, deoarece Luna în Săgetător se conectează cu Saturn. Nu vă fie teamă să trageți linii sau să spuneți „nu” dacă vă simțiți înclinat, dar asigurați-vă că vă păstrați o dispoziție fermă, dar calmă, în timp ce vă apărați. O acalmie după-amiaza s-ar putea să te găsească atunci când Luna se va cuadra cu Neptun, planeta ta guvernatoare, dar încearcă să optezi pentru un suc sau o gustare proteică în locul unei doze de cofeină la amiază. Vei observa o schimbare în această seară când Luna intră în Capricorn, inspirându-te să te ocupi de prezența ta online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.