Horoscop 2022 Taur – ce îți aduce noroc și ghinion în noul an

Anul 2022 va fi plin de experiențe captivante și oportunități financiare pentru cei născuți sub semnul zodiacal Taur. Taurul se numără printre cele mai norocoase semne zodiacale în 2022, atât pe plan personal, cât și financiar.

Anul 2022 va fi plin de experiențe captivante și oportunități financiare pentru cei născuți sub semnul zodiacal Taur.

Taurul se numără printre cele mai norocoase semne zodiacale în 2022, atât în plan personal, cât și financiar. 2022 este, fără îndoială, anul de glorie pentru Taur în dragoste!

Cei născuți în acest semn astrologic vor lua ideea de căsătorie mult mai în serios decât au făcut-o până acum și își vor dori să întemeieze o familie alături de cei dragi.

Pentru persoanele din zodia Taur, numărul norocos al anului 2022 este 7. Acesta îi va proteja și îi va ajuta să își dezvolte capacitatea de înțelegere, spiritul analitic, dar și dorința de cunoaștere.

Culorile norocoase pentru Taur (născuți între 21 aprilie și 21 mai) în 2022 sunt albul (forță, putere) și rozul(inocență, uimire copilărească).

FOLLOW ME

Culori ghinioniste pentru Taur în 2022: roșu și galben.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.