Horoscop 21 martie 2022. Surprize mari la început de săptămână

Horoscop 21 martie 2022. Surprize mari la început de săptămână

♈ BERBEC

Ziua ta ar putea începe cu stângul, dragă Berbec, deoarece Luna în Scorpion formează un aspect dezechilibrat cu asteroidul vindecător, Chiron, ceea ce face dificil să te scuturi de oboseală și să te pui în mișcare. Între timp, Luna intră într-un cuadrat în t cu Marte, planeta ta guvernatoare, și Uranus, aruncând mingi curbe neașteptate în amestec. Din fericire, o conexiune dulce între Neptun și nodurile destinului te poate ajuta să-ți găsești inspirația. Cu toate acestea, va trebui să vă concentrați pe construirea viselor dvs. Încearcă să nu fii prea rigid cu planificarea ta, deoarece acest climat cosmic îți va cere să rămâi flexibil.

♉ TAUR

Trezirea pentru muncă se va simți ca o luptă în această dimineață, dragă Taurule, datorită unui pătrat în T dur între Luna în Scorpion, Marte și jokerul Uranus. Aceste vibrații te-ar putea inspira să apeși de prea multe ori butonul de somn, așa că va trebui să fii strict în ceea ce privește menținerea sarcinilor. Din fericire, vibrațiile se vor ușura mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna îi va da un sărut lui Jupiter de bun augur, atenuând orice stres care v-ar fi putut găsi mai devreme. Vibrațiile bune vor continua să curgă și în această seară, punându-vă într-o dispoziție de vorbă. Folosiți această energie pentru a vă reconecta cu cei mai apropiați și apropiați și nu vă fie teamă să flirtați puțin.

♊ GEMENI

S-ar putea să te găsești într-o dispoziție ciudată în această dimineață, dulcele Gemeni, deoarece Luna Scorpionului formează un pătrat T dur pe cer. Acest climat cosmic ar putea să te ducă într-un spațiu cerebral sau anxios, ceea ce face important să îți dai permisiunea de a încetini, chiar dacă te aruncă din sarcină. Din fericire, te vei simți mult mai bine pe măsură ce se face seară, iar Luna îi dă un sărut lui Mercur, planeta ta guvernatoare. Folosiți această energie pentru a face o plimbare sau câteva exerciții de stretching ușoare pentru a vă ajuta să vă scuturați de pânzele de păianjen mentale care s-ar fi putut acumula mai devreme în timpul zilei.

♋ RAC

S-ar putea să simți că vrei să te ascunzi de prietenii și colegii de muncă în această dimineață, dulcele Rac, deoarece Luna Scorpion intră într-un cuadrat intens în t cu Marte și Uranus. Acest climat cosmic ar putea face ca emoțiile tale să fluctueze, mai ales dacă nu ești în stare să îți iei puțin spațiu pentru tine. În timp ce cei dragi ți-ar putea cere sfaturi sau ajutor, nu te simți vinovat să te retragi dacă începi să te simți copleșit. Din fericire, energia va deveni mult mai ușoară mai târziu în cursul după-amiezii, deoarece Luna împărtășește un aspect de susținere cu favorabilul Jupiter. Aceste vibrații te vor reconecta cu optimismul tău, oferindu-ți motive de sărbătoare.

♌ LEU

Tentația de a te retrage astăzi va fi reală, dar încearcă să nu-ți abandonezi responsabilitățile, indiferent cât de confortabil este patul tău. Cu toate acestea, dacă ești suficient de norocoasă să ai ziua liberă, ar trebui să folosești acest climat cosmic ca o scuză pentru a te îngriji și a profita de ocazie pentru a te decomprima emoțional. Din fericire, o conexiune între Luna în Scorpion și Jupiter mai târziu în cursul după-amiezii te va ajuta să te eliberezi de vibrațiile grele care îți afectează aura, în timp ce universul te binecuvântează cu sprijin și optimism. Grație unui aspect dulce între Luna și Mercur, conversațiile profunde s-ar putea manifesta în această seară.

♍ FECIOARĂ

S-ar putea să devii frustrat în această dimineață, dragă Fecioară, datorită unui cuadrat în T dur între Luna Scorpionului, Marte și Uranus. Incompetența colegilor tăi de muncă te-ar putea lăsa să te zbengui să rămâi pe drumul cel bun, în timp ce ești aruncat în haos și forțat să cureți mizeriile altora. Fă tot posibilul să rămâi calm în mijlocul oricărei agitații care te găsește, dar nu te simți obligat să preiei sarcini suplimentare de care nu ești responsabil. Din fericire, vibrația și starea ta de spirit se vor schimba mai târziu în cursul după-amiezii, pe măsură ce Luna se conectează cu Jupiter și Mercur, permițându-ți să te reconectezi cu bucuria și claritatea ta.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Ai grijă la cheltuieli și abordează cu prudență noile afaceri în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna Scorpionului intră într-un cuadrat dur în t pe cer cu Marte și Uranus. Aceste vibrații te-ar putea face să acționezi impulsiv, ceea ce ți-ar putea exploda în față mai târziu. Din fericire, aceste vibrații funky se vor disipa mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna îi va da un sărut lui Jupiter de bun augur și lui Mercur comunicativ. Acest climat cosmic vă va ajuta să vă reconectați cu bunul simț, deoarece universul vă dă undă verde pentru a da curs oricăror idei geniale care vă plutesc în cap.

♏ SCORPION

Ferește-te de mări tulburi în viața ta amoroasă în această dimineață, Scorpionule, deoarece Luna călătorește prin semnul tău, formând conexiuni dure cu Marte și Uranus. Aceste vibrații ar putea să te lase să te simți ca și cum nevoile tale nu sunt satisfăcute, ceea ce te-ar putea face să te răzbuni emoțional. Dacă te simți atras să abordezi anumite probleme în cadrul parteneriatelor tale, încearcă să faci acest lucru în această seară, deoarece Luna împarte conexiuni de susținere cu Jupiter optimist și Mercy comunicativ. Acest climat cosmic te va ajuta să te articulezi mai elocvent, lucru pe care partenerul tău semnificativ îl va aprecia și îl va ajuta să simpatizeze cu tine și să îți înțeleagă preocupările.

♐ SĂGETĂTOR

Mintea ta s-ar putea să se miște mai repede decât poți în această dimineață, dragă Săgetătorule, datorită unei conexiuni dure între Luna Scorpionului, Marte și Uranus. Acest climat cosmic te-ar putea determina să acționezi impulsiv, ceea ce te-ar putea face să faci greșeli din care este greu să revii. Fă tot posibilul să rămâi cu picioarele pe pământ și centrat, indiferent de cât de mult haos te găsești și nu te teme să ceri ajutor dacă ai nevoie de el. Din fericire, te vei simți mult mai în sincronizare cu universul mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna îi va da un sărut planetei tale guvernatoare, Jupiter.

♑ CAPRICORN

Încearcă să nu te lași prea mult prins în prezența ta în social media în această dimineață, dragă Capricorn, sau ai putea sfârși prin a face un deserviciu ego-ului tău. De asemenea, ar trebui să îți monitorizezi stresul dacă un prieten sau o persoană îndrăgostită nu îți răspunde prompt la mesaje și încearcă să ții cont de faptul că această dimineață va fi dificilă pentru mulți oameni și probabil că nu este ceva personal. Din fericire, energia va deveni mai ușoară mai târziu după-amiază, când Luna în Scorpion va împărți conexiuni dulci cu Jupiter și Mercur. Acest climat cosmic va aduce mai multă activitate în viața ta socială, liniștindu-ți orice griji cu care te-ai luptat mai devreme în timpul zilei.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să fie nevoie să stabilești limite cu colegii tăi în această dimineață, mai ales dacă simți că aceștia au cerut prea mult de la tine la nivel mental sau emoțional. Cu toate acestea, va trebui să-ți supraveghezi dispoziția personală și să eviți să te răstești la ceilalți – indiferent cât de iritat ai fi. Vibrațiile se vor stabiliza mai târziu în cursul după-amiezii, datorită unei conexiuni de susținere între Luna Scorpionului, Jupiter și Mercur. Folosiți acest climat cosmic ca o scuză pentru a vă răsfăța puțin și alegeți să vă relaxați cu o cină gustoasă, o baie cu spumă și cea mai luxoasă pijama.

♓ PEȘTI

S-ar putea să te simți deconectat intuitiv sau ieșit din tipare în această dimineață, dragă Pești, datorită unui pătrat T dur pe cer. Incertitudinea instinctelor tale te-ar putea face să te reții, mai ales dacă te lupți cu nesiguranța personală. Din fericire, Neptun, planeta ta guvernatoare, va împărtăși conexiuni dulci cu nodurile destinului pe parcursul zilei, împingându-te să ai încredere că universul are o cale pentru tine, chiar dacă nu o poți vedea încă. Vibrațiile bune te vor găsi mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna aruncă un sărut către Jupiter de bun augur și Mercur comunicativ, ajutându-te să ștergi orice puf care s-ar fi putut aduna pe cel de-al treilea ochi al tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.