Horoscop 22 Mai 2018: GEMENII au probleme la locul de muncă, RACII au parte de surprize


Horoscop 22 Mai 2018: Gemenii ar putea avea probleme la locul de muncă, iar Leii nu trebuie să rămână prinși într-o relație doar din obișnuință

Horoscop 22 Mai 2018 Berbec

Reușești să ieși din impasul financiar și să îți acoperi datoriile acumulate în această lună. Și totul datorită muncii tale intense, ceea ce te va bucura. În plus, s-ar putea ca astăzi să îți găsești un hobby nou.

Horoscop 22 Mai 2018 Taur


E o zi în care trebuie să te ocupi de documente, s-ar putea să fii pe drumuri pentru a rezolva toate treburile. Reușești să te relaxezi în a doua parte a zilei, când te vei întâlni cu o persoană dragă.

Horoscop 22 Mai 2018 Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

S-ar putea să apară câteva probleme la locul de muncă, dar nu ezita să le ceri ajutorul colegilor pentru că ți-l vor oferi cu plăcere. Uiți de tot stresul de pe zi spre seară, când primești o veste bună.

Horoscop 22 Mai 2018 Rac

Este o zi a surprizelor. Însă nimic nu pare să te miște, fiind atât de concentrat la ceea ce trebuie să faci pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Horoscop 22 Mai 2018 Leu

Dacă nu mai ești fericit în relația de cuplu, nu lăsa ca obișnuința să te țină acolo. Astăzi chiar e posibil să cunoști pe cineva care să aibă valori similare cu ale tale.

Horoscop 22 Mai 2018 Fecioară

Partenerul de viață face multe eforturi pentru a-ți fi pe plac iar astăzi te poți simți foarte bine. Ai grijă la abilitățile de comunicare, pentru că sunt necesare pentru a reorganiza bugetul familiei.

Horoscop 22 Mai 2018 Balanță

Ești în centrul atenției, iar toată lumea- de la colegi de muncă, la membrii ai familiei- încearcă să îți facă pe plac. Te implici în noi activități care îți pot aduce un venit suplimentar.

Horoscop 22 Mai 2018 Scorpion

Nu le face promisiuni celorlalți pentru că s-ar putea să se ivească o schimbare de planuri odată cu apariția unor situații neprevăzute. De asemenea, ești pregătit să iei inițiativă pentru a aduce în realitate o dorință mai veche.

Horoscop 22 Mai 2018 Săgetător

Reușești să lași deoparte, cel puțin pentru moment, grijile și problemele pentru că un prieten vechi te invită în oraș și te va face să vezi lucrurile într-un mod mai optimist. Vei lua la cunoștință multe informații noi pe parcursul zilei.

Horoscop 22 Mai 2018 Capricorn

Norocul îți surâde pe plan profesional. Apar oportunități la care nu te-ai fi așteptat. Persoanele din jurul tău te vor ghida pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Horoscop 22 Mai 2018 Vărsător

Pentru că nu ai abilități foarte bune de comunicare, va trebui să găsești alte moduri prin care să le arăți aprecierea celor din jur. Nu e bine să te bazezi doar pe dragostea lor necondiționată, din când în când trebuie să mai faci și tu eforturi.

Horoscop 22 Mai 2018 Pești

Vei fi foarte bucuros pentru că ceilalți își arată aprecierea față de tine și simți că nu ai muncit în zadar până acum, iar lumea chiar observă reușitele tale. Nu simți însă nevoia de a ieși în oraș și a te distra, ci mai degrabă să te relaxezi singur și să pui cap la cap toate lucrurile din viața ta.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.