HOROSCOP 23 mai: PEȘTII au o zi specială, BERBECII primesc o ofertă de nerefuzat


Horoscop 23 Mai 2018: O zi specială în familia nativului Pești, Berbecii primesc o ofertă greu de refuzat

Horoscop 23 Mai 2018 Berbec

Începi ziua cu aprecierile celor dragi, fie că e vorba despre o acțiune sau despre o discuție în care i-ai impresionat. Pe parcursul zilei poți primi o oferă greu de refuzat de la o persoană necunoscută.

Horoscop 23 Mai 2018 Taur


Deși cei din jur nu sunt întru-totul de acord cu hotărârile tale, vei soluționa o problemă care are legătură cu partea financiară. E o zi destul de aglomerată așa că mai bine nu le-ai promite apropiaților că te vei întâlni cu ei.

Horoscop 23 Mai 2018 Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Îți faci planuri mari în urma stabilirii colaborării cu o altă persoană pentru un proiect a cărui reușită o vizualizezi perfect. Astfel, s-ar putea să faci un împrumut pentru a face o achiziție importantă. În aceeași zi, vei discuta cu un membru al familii și te vei simți destul de incomod. Trebuie să fii cât mai sincer și mai diplomat.

Horoscop 23 Mai 2018 Rac

Te sfătuiești cu partenerul de viață în legătură cu viitorul vostru profesional. În prima parte a zilei primești niște vești legate de familie, care te-ar putea bucura. E o zi în care ar trebui să fii cât mai sociabil și să nu eviți contactul cu persoanele necunoscute- s-ar putea ca acestea să te ajute să evoluezi.

Horoscop 23 Mai 2018 Leu

Îți dedici ziua familiei. După ce vei alerga prin magazine pentru a cumpăra câteva cadouri, seara te ocupi de treburile casnice în casă. Trebuie însă să găsești un nou mod de a-ți organiza bugetul pentru că în ultima perioadă ai cam aruncat cu bani.

Horoscop 23 Mai 2018 Fecioară

Ai primit mai multe vești bune în ultima perioadă iar viața ta pare că se îndreaptă în direcția buna. Astăzi te bucuri în continuare de reușitele tale. În plus și sfera financiară este benefică, pentru că poți să primești niște bani. Familia te susține în tot ceea ce îți propui.

Horoscop 23 Mai 2018 Balanță

Programul tău de zi cu zi a fost un haos în ultima perioadă. Astăzi trebuie să găsești un mod de a rezolva tot ceea ce ai amânat, chiar și niște întâlniri cu prieteni vechi.

Horoscop 23 Mai 2018 Scorpion

Pot apărea niște schimbări la locul de muncă la care însă te vei adapta cu ușurință. O dorință și un proiect de viitor prind contur și par că se întrevăd șanse de reușită.

Horoscop 23 Mai 2018 Săgetător

Primești o vizită care îți va schimba starea de spirit, în bine. Profiți de buna dispoziție și îți planifici următoarea vacanță împreună cu partenerul de viață. Tot acum, va trebui să iei o decizie, dar te vei bucura de susținerea familiei.

Horoscop 23 Mai 2018 Capricorn

Te vei concentra mai mult asupra vieții de cuplu și îi vei da partenerului atenția de care are nevoie. Dacă vrei să iei o decizie, poți să te bazezi pe intuiție, pentru că vei avea un simț foarte dezvoltat.

Horoscop 23 Mai 2018 Vărsător

Primești o veste care te va ține pe gânduri tot restul zilei. Informează-te mai bine înainte să tragi concluziile. O prietenie din trecut poate fi reluată acum, fără ca tu să depui vreun efort.

Horoscop 23 Mai 2018 Pești

Este o zi specială pentru familia ta, așa că te vei simți nevoit să îți modifici programul pentru a fi alături de cei dragi. Va fi o zi foarte intensă, cu emoții și zâmbete.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.