HOROSCOP 24 mai: SCORPIONII trebuie să-și cântărească deciziile, BALANȚELE au succes pe plan profesional

Horoscop 24 mai: Schimbări în viața sentimentală a Balanțelor. Săgetătorii trebuie să aibă grijă la ce decizii iau

Horoscop 24 mai Berbec

Ai probleme pe plan sentimental. Nu ezita să apelezi la ajutorul unei rude mai experimentate pentru că așa vei reuși să ieși din impas. Lasă orgoliul deoparte și lucrurile se vor îmbunătăți în viața ta.

Horoscop 24 mai Taur

Pentru că lucrurile nu au ieșit cum ți-ai dorit tu în ultima perioadă s-ar putea să devii pesimist. Nu trebuie să te lași cuprins de o stare negativă. Viața e plină de lucruri imprevizibile care pentru moment par că îți strică planurile, dar pe viitor nu va fi așa. Trebuie doar să înveți să profiți de oportunități.

Horoscop 24 mai Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Te simți în plină formă și decizi să te ocupi la maximum de viața profesională. Ai grijă însă, pentru că s-ar putea să îi neglijezi pe cei dragi. Nu te extenua cu munca și găsește o modalitate să te împarți între ambele planuri.

Horoscop 24 mai Rac

Nu îți strica starea de spirit din cauza unei nereușite pe plan profesional. Trebuie să te regrupezi și să găsești soluții mai bune și oportunități mai potrivite ție. Acceptă că unele lucruri nu sunt potrivite ție.

Horoscop 24 mai Leu

Viața de cuplu va fi destul de furtunoasă. Partenerul simte că nu îi acorzi suficientă atenție. Ai fost prins în treburile de la muncă și ți-ai neglijat chiar și condiția fizică. E momenul să te mai relaxezi.

Horoscop 24 mai Fecioară

Pe plan social, lucrurile nu stau foarte bine. Te deranjează atitudinea unui coleg de muncă. Vei trece mult mai ușor peste această situație dacă discuți deschis cu persoana în cauză.

Horoscop 24 mai Balanță

Discuțiile cu partenerul de viață par să ajungă la o finalitate și vei simți nevoia unei schimbări. Ți se recomandă însă să analizezi situația la rece și să nu iei o decizie pripită. Din fericire, pe planul profesional lucrurile stau mai bine și vor apărea în sfârșit rezultatele muncii tale.

Horoscop 24 mai Scorpion

Vei fi nevoit să îți amâni alte treburi și să faci o călătorie în interes personal. Ai grijă să fii mai diplomat în relațiile cu cei din jur. Uneori este bine să pleci urechea și la ceea ce te sfătuiesc alții.

Horoscop 24 mai Săgetător

Ți se propune o colaborare de afaceri dar nu ar trebui să iei o decizie pripită înainte să analizezi bine implicațiile. Astăzi e necesar să îți stăpânești impulsivitatea, pentru că s-ar putea să iei decizii proaste care te vor afecta pe viitor.

Horoscop 24 mai Capricorn

Te afli într-un impas financiar care îți strică și starea de spirit. Fiind într-o formă mai proastă, ți se recomandă să eviți luarea unor decizii sau discuțiile în contradictoriu cu apropiații pentru că se poate isca ușor o ceartă.

Horoscop 24 mai Vărsător

S-ar putea să intri într-o discuție aprinsă cu partenerul de viață din cauza unor rude. Ai grijă la ce cuvinte rostești, pentru că s-ar putea să strici lucrurile pe plan sentimental. Fii cât mai diplomat.

Horoscop 24 mai Pești

Se pregătesc niște schimbări la locul de muncă care nu îți plac foarte mult. Stăpânește-ți impulsivitatea pentru lucrurile s-ar putea dovedi mai puțin negre decât par. Ai grijă la relațiile de familie pentru că s-ar putea isca un conflict.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.