HOROSCOP 24 mai: SCORPIONII trebuie să-și cântărească deciziile, BALANȚELE au succes pe plan profesional


Horoscop 24 mai: Schimbări în viața sentimentală a Balanțelor. Săgetătorii trebuie să aibă grijă la ce decizii iau

Horoscop 24 mai Berbec

Ai probleme pe plan sentimental. Nu ezita să apelezi la ajutorul unei rude mai experimentate pentru că așa vei reuși să ieși din impas. Lasă orgoliul deoparte și lucrurile se vor îmbunătăți în viața ta.

Horoscop 24 mai Taur


Pentru că lucrurile nu au ieșit cum ți-ai dorit tu în ultima perioadă s-ar putea să devii pesimist. Nu trebuie să te lași cuprins de o stare negativă. Viața e plină de lucruri imprevizibile care pentru moment par că îți strică planurile, dar pe viitor nu va fi așa. Trebuie doar să înveți să profiți de oportunități.

Horoscop 24 mai Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Te simți în plină formă și decizi să te ocupi la maximum de viața profesională. Ai grijă însă, pentru că s-ar putea să îi neglijezi pe cei dragi. Nu te extenua cu munca și găsește o modalitate să te împarți între ambele planuri.

Horoscop 24 mai Rac

Nu îți strica starea de spirit din cauza unei nereușite pe plan profesional. Trebuie să te regrupezi și să găsești soluții mai bune și oportunități mai potrivite ție. Acceptă că unele lucruri nu sunt potrivite ție.

Horoscop 24 mai Leu

Viața de cuplu va fi destul de furtunoasă. Partenerul simte că nu îi acorzi suficientă atenție. Ai fost prins în treburile de la muncă și ți-ai neglijat chiar și condiția fizică. E momenul să te mai relaxezi.

Horoscop 24 mai Fecioară

Pe plan social, lucrurile nu stau foarte bine. Te deranjează atitudinea unui coleg de muncă. Vei trece mult mai ușor peste această situație dacă discuți deschis cu persoana în cauză.

Horoscop 24 mai Balanță

Discuțiile cu partenerul de viață par să ajungă la o finalitate și vei simți nevoia unei schimbări. Ți se recomandă însă să analizezi situația la rece și să nu iei o decizie pripită. Din fericire, pe planul profesional lucrurile stau mai bine și vor apărea în sfârșit rezultatele muncii tale.

Horoscop 24 mai Scorpion

Vei fi nevoit să îți amâni alte treburi și să faci o călătorie în interes personal. Ai grijă să fii mai diplomat în relațiile cu cei din jur. Uneori este bine să pleci urechea și la ceea ce te sfătuiesc alții.

Horoscop 24 mai Săgetător

Ți se propune o colaborare de afaceri dar nu ar trebui să iei o decizie pripită înainte să analizezi bine implicațiile. Astăzi e necesar să îți stăpânești impulsivitatea, pentru că s-ar putea să iei decizii proaste care te vor afecta pe viitor.

Horoscop 24 mai Capricorn

Te afli într-un impas financiar care îți strică și starea de spirit. Fiind într-o formă mai proastă, ți se recomandă să eviți luarea unor decizii sau discuțiile în contradictoriu cu apropiații pentru că se poate isca ușor o ceartă.

Horoscop 24 mai Vărsător

S-ar putea să intri într-o discuție aprinsă cu partenerul de viață din cauza unor rude. Ai grijă la ce cuvinte rostești, pentru că s-ar putea să strici lucrurile pe plan sentimental. Fii cât mai diplomat.

Horoscop 24 mai Pești

Se pregătesc niște schimbări la locul de muncă care nu îți plac foarte mult. Stăpânește-ți impulsivitatea pentru lucrurile s-ar putea dovedi mai puțin negre decât par. Ai grijă la relațiile de familie pentru că s-ar putea isca un conflict.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.