Horoscop 24 septembrie 2021 – vezi cum îți merge azi

Horoscop 24 septembrie 2021 - vezi cum îți merge azi

Citește previziunile horoscopului pentru a afla ce ți-au rezervat astrele astăzi!

 BERBEC

Astăzi sunteți binecuvântat de Lună, s-ar putea să aveți performanțe bune pe plan profesional. vă puteți pune în aplicare foarte ușor planurile de afaceri cu ajutorul colegilor. Investițiile intelectuale și investițiile financiare pot începe să dea profituri acum, ceea ce poate crește nivelul de încredere. vă puteți folosi înțelepciunea pentru a obține beneficii. 

 TAUR

Astăzi, sunteți binecuvântat de Lună. Puterea dvs. spirituală vă poate face fericit. Modul dvs. de gândire poate fi pozitiv. Sunteți înclinat spre spiritism astăzi. Este posibil să plănuiți să vizitați unele locuri religioase. de asemenea, vă puteți interesa de științele oculte. Este posibil să observați impecabilitate în natura dvs. Se recomandă să vă păstrați opiniile doar cu dumneavoastră, încercați să discutați cu acele persoane, care vă pot înțelege sentimentele. 

 GEMENI

Astăzi, este posibil să vă simțiți nervos, să aveți o lipsă de răbdare, pentru a căuta liniștea, este posibil să fiți atras de ocultism, se recomandă să vă urmați intuiția înainte de a merge mai departe. De asemenea, este posibil să dobândiți cunoștințe profunde despre un subiect sau să vă concentrați bine asupra cercetării. Cântatul mantrelor vă poate ajuta în această situație.


 RAC

Astăzi sunteți binecuvântat de Lună, care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți forța interioară. este posibil să aveți parte de noi oportunități pentru afaceri și muncă, care vă vor răsplăti în termeni de câștiguri în viitorul apropiat. Cuplurile pot primi vești bune în ceea ce privește nașterea unui copil. Iubiții sunt sfătuiți să fie clari în opiniile lor unul față de celălalt pentru ca viitorul lor să fie luminos.

 LEU

Astăzi sunteți binecuvântat de Lună, Lucrurile sunt acum sub control. performanța dvs. poate fi lăudată de către seniori și vă puteți aștepta la promovări. Banii care au fost blocați sunt susceptibili de a fi recuperați acum, ar putea ajuta la creșterea lichidităților în afaceri. Pot exista vești bune și în ceea ce privește chestiunile juridice. În parteneriate, este posibil ca multe probleme să fie rezolvate acum. 

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

 FECIOARĂ

Astăzi, este posibil să auziți unele vești bune în ceea ce privește locurile de muncă. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă s-ar putea concentra pe rezolvarea examenelor de admitere cu ajutorul muncii asidue. Cei singuri ar putea auzi vești bune în ceea ce privește căsătoria. Cuplurile pot auzi vești bune în ceea ce privește nașterea unui copil.

 BALANȚĂ

Astăzi, s-ar putea să planificați o schimbare de loc, se recomandă să amânați decizia legată de migrație. De asemenea, se recomandă să evitați investițiile în afaceri. Spre seară, situația ar putea fi sub control. Cu ajutorul unui sfat bun din partea unuia dintre cei mai în vârstă, puteți controla situația încurcată. 

 SCORPION

Astăzi, este posibil să aveți o bună răbdare, meditația vă poate ajuta să vă măriți concentrarea, ceea ce va accelera proiectul. Subordonații dumneavoastră ar putea coopera cu dumneavoastră, ceea ce vă poate ajuta să finalizați proiectul la timp. Pot avea loc unele călătorii scurte, legate de muncă. este posibil să întâlniți o persoană influentă, care vă poate ajuta să vă impulsionați afacerile.

 SĂGETĂTOR

Astăzi este posibil să cheltuiți pentru a cumpăra unele obiecte creative sau artefacte pentru a vă renova casa, ceea ce vă poate crește statutul social. este posibil să implementați unele planuri noi în afacerea dvs. de familie, vă va plăti în termeni de câștiguri în viitorul apropiat. de asemenea, este posibil să fiți ocupat cu familia sau cu întâlniri sociale. 

 CAPRICORN

Astăzi este o zi bună pentru dvs. este posibil să aveți o vitalitate și o sănătate bună. Este posibil să vă bucurați de muncă. astăzi aceasta este provocarea dvs. de a evita să fiți direct. este recomandat să evitați discuțiile pe teme fără valoare, altfel, pot apărea unele dispute în familie. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot găsi locuri de muncă potrivite. Iubiții sunt sfătuiți să evite să se certe pe subiecte fără valoare.

 VĂRSĂTOR

Astăzi nu sunteți binecuvântat de Lună. Este posibil să vă simțiți nefericit, să deveniți nerăbdător astăzi, să vă fie greu să vă îndepliniți sarcina și să nu vă puteți îndeplini dorința. doriți să vă detașați de responsabilitatea dată. S-ar putea să nu reușiți să finalizați nicio sarcină. 

 PEȘTI

Astăzi, sunteți binecuvântat de Lună. Presiunea legată de locul de muncă ar putea să se stingă. Câștigurile dvs. se pot transforma acum în profituri. Este posibil să investiți pentru o perioadă de timp pe termen lung. Este posibil să obțineți un ordin de muncă în străinătate, care vă poate oferi beneficii financiare în viitorul apropiat. este posibil să vă găsiți sufletul pereche. Studenții pot primi vești bune în mediul academic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.