Horoscop 25 – 31 iulie – o săptămână perfectă

♈ BERBEC

Orice divergențe cu familia și prietenii ar trebui să fie reparate în această săptămână, deoarece vei avea nevoie de ajutorul lor în săptămânile următoare. Ar putea fi o mișcare strategică să îți ceri scuze pentru orice cuvinte dure, chiar dacă multe au fost îndreptate în direcția ta. Fă tot posibilul să fii corect.

♉ TAUR

Ocupă-te tu însuți de detalii în această săptămână, deoarece dacă le lași pe seama altor persoane vei avea multe greșeli de îndreptat. Dacă există ceva pentru care ești personal responsabil trebuie să te asiguri că totul merge bine. Deleagă acum și este posibil să regreți mai târziu.

♊ GEMENI

S-ar putea să fiți tentat să faceți un pariu în această săptămână, dar dacă sunteți înțelept veți rezista impulsului. Cu Venus, planeta valorilor emoționale și materiale, în contradicție cu Jupiter, planeta excesului și a exagerării, nu poți avea încredere în tine să știi când să te oprești. Așa că nu începeți.

♋ RAC

Indiferent de ceea ce oamenii încearcă să te determine să faci în această săptămână, te vei eschiva. Dacă nu ai chef de muncă, nu prea are rost să te forțezi, pentru că nu vei face o treabă bună. Ceilalți pot spune că sunteți leneș, dar știți că nu faceți decât să marcați timpul.

♌ LEU

Nu vă irosiți energia sau timpul cu oameni și bunuri care nu contează în această săptămână. O ciocnire Venus-Jupiter sugerează că valorile tale sunt pe cale să se schimbe și lucrurile care au însemnat cândva atât de mult pentru tine nu te vor mai interesa. Este timpul să începi să te liniștești.

♍ FECIOARĂ

Suspiciunile tale cu privire la motivele unui coleg sau prieten sunt justificate, conform planetelor. Chiar dacă se va dovedi că nu e nimic, semnele de avertizare sunt acolo și ai fi un prost dacă le-ai ignora, iar prostia este ceva de care nimeni nu te poate acuza.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Ferește-te de oricine încearcă să te convingă că nu merită să fii ambițios. Cum pari a fi într-una dintre cele mai relaxate stări de spirit ale tale, s-ar putea să le dai dreptate, dar dacă nu faci un efort acum, vei regreta mai târziu în cursul anului. Continuă să te străduiești.

♏ SCORPION

Dacă există ceva sau cineva care nu vă place, spuneți-o imediat. Poate părea nepoliticos, dar de ce să spui un lucru când vrei să spui altceva? Onestitatea este esențială atunci când lucrezi cu alții, dar funcționează în ambele sensuri: s-ar putea să spună ceva neplăcut despre tine.

♐ SĂGETĂTOR

Cu Venus provocându-l pe Jupiter, planeta excesului, care vă guvernează, este posibil să spuneți sau să faceți ceva exagerat în această săptămână. Din fericire, Jupiter se află într-una dintre zonele mai bune ale hărții tale, așa că urmările nu ar trebui să fie prea grave. Dar asta nu este o scuză pentru a merge la extreme.

♑ CAPRICORN

Nu dezvălui prea multe despre planurile tale în această săptămână. Cu cât ceilalți știu mai multe despre ceea ce pui la cale, cu atât este mai probabil să găsească o modalitate de a te opri sau, mai rău, să-ți fure ideile și să ia gloria și recompensele financiare. Ține-ți gura bine închisă.

♒ VĂRSĂTOR

Nu vei avea chef de muncă în această săptămână și nici nu vei primi cu bunăvoință pe cineva care încearcă să te inspire să te ocupi. Dacă îți dorești o viață liniștită – și ușoară – va trebui să te duci într-un loc unde prietenii și familia nu te pot găsi. O insulă pustie ar fi ideală.

♓ PEȘTI

Scutură-te de orice eșec sau dezamăgire recentă, pentru că tabloul cosmic se schimbă încet, dar sigur, în bine. Singurul pericol este să începi să sărbătorești prea devreme și să faci ceva care îți aduce și mai multă durere. Păstrează lucrurile echilibrate și în armonie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.