Poza perfectă :)

„Diavolul se îmbracă de la Prada”. Recunosc. Îmi vine să mă uit la filmul ăsta (scuzați colocvialitatea) de fiecare dată când mă sună PR-ul și îmi spune  „pe data de 28.05 este petrecerea Viva. Cea mai importanta si așteptată petrecere din an.” E ca un fel de întăritor. Prind curaj și mai ales inspirație.

Și așa încep întrebările: ce rochie, cum îmi fac părul, cum mă machiez… 🙂 Știți voi: tot pachetul de care orice fată se preocupă atunci când luminile se aprind și scena se luminează ;).

Așadar, dacă v-ați întrebat vreodată ce e în spatele unei pregătiri pentru VIVA Party? Vă spun eu. #prada :))). Inițial, crezi că e destul de puțin important. Dar nu e deloc așa. IT matters. Și îți dai seama cu adevărat în ultima secundă când consideri că ai timp suficient pentru rochie. :)))

Pe pași.

Cu părul mă ajută Fabrizio, ca întotdeauna. Cât despre make-up, Georgi, prietena si colega mea, care mă aranjeaza la toate evenimentele nu era în țară. Pentru că sunt tare pretenţioasă şi nu oricine e pe gustul meu :))) tot Georgi a fost cea care a găsit soluţia: Maria, noua noastră colegă. Atentă şi talentată, a fost de nota 10!

fabrizio_maria_andrei

FOLLOW ME

Așa că, trecem la pasul final, cu ajutorul lui Cătălin – another brick to my wall, aleg rochia. După câteva probe, aleg trei variante. Ca să nu vă plictisesc, vă pun un colaj cu diferențiatorii. #deCe-ul din spatele fiecăreia. Votul final a mers la ținuta cu spatele gol.

diferentiatori

Pentru accesorii am facut o vizita la ICON. Spate gol = clutch. Cerceii și brățara Pandaora s-au potrivit la fix.

clutch

 

trena mogosoaia

Retușurile finale le vedeți în fotografiile de mai sus.

Ne-a cam plouat la Mogoșoaia dar, sunt absolut convinsă că, dacă ar fi fost ceva omenește posibil de făcut, echipa VIVA ar fi făcut și ar fi oprit ploaia :).  Oricum, într-un final, nu a contat. 🙂 . Iar ploaia e mereu semn de bine.

Dragă VIVA, mulțumesc pentru invitație, ne vedem la anul!

viva1 viva2

 

MULȚUMIRI :

Rochie: Bien Savvy

Accesorii: ICON & PANDORA

Make-up: Maria Jarda

Coafura: Fabrizio Benintendi & Andrei David

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.